mehurčica -> ENO LETO (12.1.2005 8:56:19)
|
Moj srček je danes star 1 LETO!:bravo: Ob 12:17 bo. Lani ob tej uri sem še veselo spala-ni bilo tako lepo vreme kot danes. Je bil pa vseeno najlepši dan v mojem in atijevem življenju. In ŽE eno leto se cartamo, stiskamo, igramo, počnemo norčije, skupaj jemo, spimo, se zbujamo, hodimo na obiske, dobivamo obiske....v glavnem-uživamo. Eh in danes grem po vrtcih spraševat, kam ga bom lahko dala, ker si morem iskat službo.:( Pa da se še malo považimo. Visok je 78cm, ima 10490g, obseg glavice 46cm, obseg trebuščka 48cm. Dal je skozi vsa "potrebna" cepljenja, veselo že več kot en mesec hodi naokoli, čeblja:ata(ati), mama(še vedno ZELO redko kdaj), aata(vrata), oponaša indijančka, ploska itak že od 7,5m, pokaže kako je VEELIK, potunka žličko v svojo hrano in po njej meša-v usta mu še jaz pomagam dat....in še in še....v glavnem, pravi korenjak je že.:) Jaz pa ponosna.9nebesa Lepo se mejte, tukaj pa je za vsako en kos :torta:, ki sem jo sama spekla. In v obliki Winnie the Pooh-ja je!:)- Pa-pa:miska:
|
|
|
|