Ribica - tajnica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Ribica - tajnica (12.1.2005 8:37:52)

Povej ti meni duša zvesta RR. Malo pridem pogledat in vse nekaj novo. Menjava generacij na rr a li kaj. Vse lepo, sam pa malo firbec, kako katera uživa od tistih "ačetnic".

Hvala stara klapa če se bo dalo kateri malo oglasit,....

EN POLJUBČEK VSEM IN VSE NAJLEPŠE NAJ VAS OSREČI V LETU 2005

puncica -> Ribica - tajnica (12.1.2005 10:02:41)

O meggi:bravo:, tebe pa že dolgo ni blo za brat. Kako kaj?

Taša -> Ribica - tajnica (12.1.2005 10:31:11)

O dober dan.... Kako ???? Spet po dolgem času?

Jančika_ -> Ribica - tajnica (12.1.2005 11:01:24)

Juhuhu, spet te je prineslo:bravo:. Samo kaj, ko te takoj spet odnese, pa noben ne ve, kam:)-!

Meggi -> Ribica - tajnica (12.1.2005 11:46:26)

Halo RR ZVESTE mamice- a ste še tukaj? Sem misla da ste se vse že odlepile. Prijetno presenečena. No katera mi bo izdala kakšne skrivnosti? Bom mogla res počakat na Ribico? Priletim in odletim,.... :((

Anonimen -> Ribica - tajnica (12.1.2005 15:46:47)

Ojlaaaa, meggi!:love:

Čist taprvih RRjevk ni več, vs eso pustile RR. A veš koga pa pogrešam in pojma nimam kje je? Lonno. Moram mail najt, ap ji mal zatežit kako so:) Sm zanč vidla, k sm ene stare debate gledala.

Drgač pa tukej dogaja non-stop:) Če te pa kej točno določenega zanima, me pa na privat praši:)

Anonimen -> Ribica - tajnica (12.1.2005 15:46:48)

Čist taprvih RRjevk ni več, vs eso pustile RR. A veš koga pa pogrešam in pojma nimam kje je? Lonno. Moram mail najt, ap ji mal zatežit kako so:) Sm zanč vidla, k sm ene stare debate gledala.

Drgač pa tukej dogaja non-stop:) Če te pa kej točno določenega zanima, me pa na privat praši:)

Anonimen -> Ribica - tajnica (12.1.2005 15:46:49)

Anonimen -> Ribica - tajnica (12.1.2005 16:40:26)

Ups, šele zdele vidla, kva sem nardila:ups::ups::ups:

Aja, pozabla povedat...naša amričanka:) Lejla je spet :nosecka: :bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]