Alfabeta -> RE: Spanje... (28.12.2007 21:38:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara leto in pol. Do svojega 6 meseca je spala v svoji postelji in sem vstajala tud po 10x nan noc. Potem mi je bilo tega dovolj in sem jo vzela k sebi v posteljo od takrat spimo celo noc. Toda sedaj pa bi bil verjetno ze cas da se nauci spati v svoji postelji in v svoji sobi... Kako?? Verjetno ne rabim razlagat da se dere kot zverina, ce samo poskusim.. Tudi ce lezim zraven nje da zaspi, takoj ko se odmaknem ze dvigne glavo...Skratka niti na wc ne morem ne da bi jo moz stisnil k sebi med tem ko me ni... Ce je imela katera podoben problem , prosim kako ste navadile otroka spat v svoji postelji??? najprej se vprašaj ali je nujno, da gre spat v svojo posteljo... Ja, razen tega da moti vajino intimo. Naš je tudi zaspal pri nama, do 2,5 leta, potem sem ga pa prenesla v njegovo posteljo. Najine intimne zadeve sva preselila iz spalnice itak v drug prostor, tako, da naju to ni motilo. Ko je bil pa star 3 leta, se mu je že dalo veliko dopovedati, je dobil svojo sobo in svojo novo posteljo. Od takrat naprej, ampak striktno od prve noči naprej, gre sam spat, povem mu pravljico, rečem lahko noč in grem ven. Po max. pol ure, ampak to je že izjema, ponavadi prej zaspi. Je pa pomagalo, "da je sedaj velik fant, ko ima svojo posteljo in svojo sobo". Mu je bilo kar malo izpod časti, če je kdo rekel, da bi pri njem spal. Ampak v tvojem primeru, je otrok še premajhen, da bi mu tako to dopovedala. Zato sem te vprašala, če je res nujno, da se zgodi sedaj. Pa jo vsaj po nekaj časa lahko prestaviš v svojo posteljo ali sploh ne?
|
|
|
|