|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
15.1.2009 13:59:21   
katja_p
lalanai, sprejeta in dobrodošla! user posted image
Tud koruznice sprejmemo (ker sm js tuduser posted image ) - edin, na tale forum NOSEČNOST ne pašem več user posted image

< Sporočilo je popravil katja_p -- 15.1.2009 14:00:01 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.1.2009 14:01:47   
Bethany
Uf, končno je Elina zaspala, danes ga je biksala od pol osmih zjutraj, nič spanja sam mal dremanja, pa seveda tečna zraven, ko je zaspana... No, na koncu jo je dedi vzel v roke, pa je v 20 min zaspala. user posted image Upam, da bo kake tri urce potegnila, da lahk kej naredim pa še mogoče kako kitico odremam. user posted image

Drugače pa, ugotavljam, da že cel mesec ni bilo nobenga novga dojenčka, vsaj kar se našega foruma tiče... user posted image c-c-c! To je pa že predolgo zatišje, hehe. Tak da punce - Kathy, Betty80... hitro delat domačo nalogo. user posted image user posted image čeprav men ni glih pomagala, ampak izjeme potrjujejo pravila.

Katja_p, a takle matrajo te kapljice vašo pupiko! user posted image Joj, js morem potrkat na les, da nimam s tem težav, pa že od prvega dne dajem kar vseh sedem kapljic. No, če ni to, je pa kaj drugega, recimo polivanje. Včasih ne vem kak bi jo še obrnila, da ne bi tulk polila ven, pol pa nikoli ne vem, če je sploh še kaj ostalo not. Da o nenehnem preoblačenju niti ne govorim... Ah ja, se hecam, da je prava gospodična, ko vsaj trikrat na dan menja cotke. user posted image

Jo pa morem pridet enkrat res pogledat - vajino princesko, do zdaj sem jo vidla samo v vozičku, čist zadekano, tak da, čakamo na povabilo na čaj, ane - Dali!?user posted image

Lananai, dobrodošla med Celjankami!

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
15.1.2009 14:05:43   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

lalanai, sprejeta in dobrodošla! user posted image
Tud koruznice sprejmemo (ker sm js tuduser posted image ) - edin, na tale forum NOSEČNOST ne pašem več user posted image

Hehe, js tud ne pašem več sem... sam se tak domačo tle počutim user posted image user posted image bom kr ostala. user posted image

Ej, babnice, a bo še kakšno srečanje padlo? Januar je tle in to že polovica mimo. Kam gre ta čas??... kot bi ga nekdo v rit suval... user posted image Konec meseca se mi že porodniška konča - teh 105 dni, pa se mi zdi, da sem komaj ornk začela. Tole leto bo tak hitro minilo, že kar vidim, kak bo naenkrat poletje pa spet jesen, pa šiht... user posted image user posted image Jooj, pa še vrtec bo treba prej uredit.

< Sporočilo je popravil Bethany -- 15.1.2009 14:06:07 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.1.2009 14:07:40   
lananai
No, potem naj pa povem par podatkov - starost 27 (zaenkrat še), prva nosečnost, PDP 16.05.2009, kile +0,5kg. Še kaj? Obsega bušija nisem pa še nikoli merila... bo treba. Naslednji pregled imam morfologijo 30.01. (že drugič, da bo še moj zraven), zaenkrat pa še ne vemo za spol.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.1.2009 14:09:18   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

No, sem razmišljala, če se naj vam jst tudi javim... Sem "priženjena" (še to ne, prej prikoruzniška user posted image  ) na vaš konec, drugače pa Primorka. Me sprejmete na klepet?

seveda se nam pridruži! dobrodošla med nas...tudi jaz sem primorka...no, čeprav že 15 let živim v Ce...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 15.1.2009 14:11:52 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.1.2009 14:11:43   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jo pa morem pridet enkrat res pogledat - vajino princesko, do zdaj sem jo vidla samo v vozičku, čist zadekano, tak da, čakamo na povabilo na čaj, ane - Dali!?user posted image

Jah, pa katja kr ignorira... Boš pa ti povabila na malinovega...še par tednov me loči do pitja...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.1.2009 14:18:04   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., CE user posted image +10 kg,106 cm 
blue eye (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.1., CE user posted image +17 kg,112 cm

21.01
betty80 (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.1. , CE user posted image +16 kg, 93 cm

22.01
lunica12 (21)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image ,št .user posted image  0) 20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  18.2., CE user posted image +14 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image , št. user posted image  0)  3.2., CE user posted image  +16 kg, 105 cm

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.2., CE, user posted image +11kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +13 kg, 100 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 26.1., CE, user posted image +13 kg  

21.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 11.2., CE  user posted image +13 kg, 102 cm

23.03.

majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.1., CE user posted image + 7,5 kg, 93 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE,  user posted image   +7 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image  + 4 kg

16.05. 
lananai (27)                     (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 30.1., CE,  user posted image  + 0,5kg 

05.07.

liam (25)                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.2., CE,  user posted image   +3 kg 

20.07.  
Chebellca (24)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 1) 19.2., CE  user posted image   +0 kg 

24.08
Lorian(37)                  ( št. 3 user posted image , št. user posted image  2) 27.1.,CE user posted image

30.08.
tulpek (26)               (št. 1 user posted image ,št. user posted image  0 ) 23.1. in 12.2., CE user posted image  -3kg               

01.09.
poopsie (28)                    (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 20.in 26.1, CE user posted image

05.09
barika (24)                     (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1) ?, CE user posted image

10.09.
oktavija(28)                   (št. 2 user posted image ,št. user posted image  0 ) 30.1., CE user posted image

user posted image  - 9 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 28 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.1.2009 14:20:56   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jah, pa katja kr ignorira... Boš pa ti povabila na malinovega...še par tednov me loči do pitja...

Hehe, vsekakor! Pol pa vabim že kr zdaj. user posted image Te čaka čajek. Boš vidla kak hitro bojo tedni mimo. Še slab mesec, pa boš že lahko začela šlukat. No, enkrat v tem času pa si le vzemi kakšno urco časa in pridi v naš konec.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.1.2009 14:22:09   
katja_p
Bethany, Dali - dragi moji, v tej prelepi zimi, ko je sneg pobelil ceste in dvorišča ter zametal hiše user posted image  ... vaju midve s Tjaško vabiva na čaj v najin topel, ogret domek. Zagotavljam, da bo izbira čajev zelo pestra in da vaju ne bo zeblo. Pa tud čveka ne bo manjkalo. Seveda Bethany, ne pozabi na Elino, Dali, ti pa ne pozabi trebuščka doma. user posted image  Termin: predlagam kako zgodnjo popoldansko uro, dan je men vseen, ker sm tk skoz doma. Se bomo ravnali po teb, Dali, ko si bolj bizi.

Srečanje: ja js sm za! Zmente se, js pa pridem - oz. midve prideva user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.1.2009 14:24:29   
katja_p
eeeeejjjj .... js sm se matrala z vabilom ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.1.2009 14:39:34   
Dali*
Takega lepega vabila pa ne morem spregledat. Seveda pridem...sam kdaj...zdej pa še ta sneg...ko sploh nisem mobila, pri nas bolj na pol splužijo s traktorjem in sem primorana biti v teh hribih...se raje ne bi izpostavljala s trebuščkom...ni hec...

Drug teden še ne...pol se bomo pa že zmenile...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.1.2009 15:34:02   
Bethany

eeeeejjjj .... js sm se matrala z vabilom ...

iii, lepo lepo! user posted image user posted image js bom kr privozičkala do tebe. Samo da pločnike spucajo oz. se sneg stopi. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.1.2009 16:21:00   
_kathy_
Dali*, a si ti mela prej blont lase?
Punce, kaj pa jst? Jst pa že lahk pijem malinov čaj!!!user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.1.2009 17:04:55   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_
Punce, kaj pa jst? Jst pa že lahk pijem malinov čaj!!!user posted image user posted image

hmmm ... a veš da nism ziher ... user posted image user posted image user posted image  rajš ne, da ne bi blo kaj narobe ...user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.1.2009 18:16:36   
Dali*
.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 15.1.2009 18:18:48 >

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.1.2009 18:18:14   
Dali*

Dali*, a si ti mela prej blont lase?

kako veš? ja, sam to je že 2 leti nazaj...sej bom kmalu spet blond...naravna s prameni...ker se nisem barvala že od junija in ko bom pri volji...vsekakor enkrat do poroda grem do frizerke da me uredi. Čeprav na striženje hodim pa vsak mesec in mi lasje full hitro rastejo. Lani sem imela preblisk in sem se iz dooolgih las postrigla na paža...

čajček bi pa že vsaj 4 tedne mogla pit....zdej je pa najboljš da redno delaš DN.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.1.2009 19:39:52   
_kathy_
Sej ga pijem. Samo mi ga je 2 dni nazaj zmanjkalo in ga morem it jutri kupit. Domačo nalogo pa pridno opravljamo, samo kot kaže, ni učinkauser posted image user posted image .

Z enim sem se pogovarjala danes, pa je rekel, da imaš kao blont  lase do ramen. Pa sem mu povedla, da si sedaj rjavolaska.user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
15.1.2009 20:33:54   
Bethany

hmmm ... a veš da nism ziher ... user posted image user posted image user posted image  rajš ne, da ne bi blo kaj narobe ...user posted image user posted image

Veš, da se lahk pridružiš. Te napijemo malinovega čaja, pol pa greš kr rodit. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.1.2009 20:39:15   
_kathy_
He he. Če bo tko hitro, pol pa res pridemuser posted image .
Grem zdaj mal album pisat za tamalga. Mam zdj 2 albuma. Enga sem sama kupila, drugega pa babi. Tko da bom mogla bit kr pridna.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.1.2009 20:50:32   
srecka82
Zdravo punce.

Sicer vas velikokrat berem, do sedaj pa sem se vam samo 1x oglasilauser posted image . Imam eno vprašanje. Ob katerih dnevih, uri in kolikokrat na teden se v Celju izvaja materinska šola???

Hvala za odgovor.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.1.2009 20:51:00   
Dali*

Z enim sem se pogovarjala danes, pa je rekel, da imaš kao blont  lase do ramen. Pa sem mu povedla, da si sedaj rjavolaska.user posted image user posted image

Hm...s kom kej? Ta me pa ne pozna dobro in me že dooolgo ni videl. Lase sem imela vedno do riti oz. vsaj do pol hrbta. Kdo pa je to?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.1.2009 20:53:44   
Dali*
punce...jst si pa glih urejam seznam, kaj vse potrebujem in kaj moram še kupiti in boldam...niti nimam več tolk stvari za nabaviti...nekaj malega v lekarni, pa jogi...tko da bom kmal parajt z nabavo...sam še pa vseen nimam kam dat...še kak mesec po mojem...joj...sam prej ne smem rodit, pa bo OK. Moj ma še nujno službeno pot v Belgijo konec februarja za 3 dni...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.1.2009 20:54:42   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Zdravo punce.

Sicer vas velikokrat berem, do sedaj pa sem se vam samo 1x oglasilauser posted image . Imam eno vprašanje. Ob katerih dnevih, uri in kolikokrat na teden se v Celju izvaja materinska šola???

Hvala za odgovor.

vsak teden po predhodnem naročilu...tor, sre, čet od 9.30 do 13.30.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.1.2009 20:56:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Zdravo punce.

Hvala za odgovor.
srečka to tudi mene zanima,ker misliva iti z junono v celje ,so pa baje kot sem nekje brala zjutraj od 9-13,30 in da se moraš prej naročiti  tel.št.03/5434437

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.1.2009 20:58:38   
_kathy_
Dali*, s Tomažem iz Laškega. Na recepciji dela.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?