|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
11.1.2009 17:11:18   
mbd0411
Ne!Zvija občasno zvečer 19-20h.se po to dogajala al kaj takega jem ali ne.Tako,da od hrane skoraj sigurno ne.Ko se mi zahoče čokolade jo kak košček pojem.
Za Silvestrovo sem jedla sarmo,pa ni bilo nič.AD3 redno dajem..
Pomaranč,mandarin,kivija, ananasa pa res ne upam,pa biuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
11.1.2009 17:12:26   
_kathy_
Evo, midva sma glih nazaj. Sma šla malo okoli Šmartinskega. Pa tudi drsala sma se. Super!!! Samo mrzlo je pa ko sto hudičovuser posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
11.1.2009 17:50:52   
martka
hej !  sem danes naredila odtis v slano testo...

iii, kak je lepo!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
11.1.2009 20:25:13   
_kathy_
Prej sem se fajn najedla kruha s kikirikijevim maslom, ki mi zadnje čase ful tekne, potem me je pa tašča klicala, naj pridem na palačinke z borovnicami. In sem šla gor ter tri ogromne palačinke zmazala. Jao ...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
11.1.2009 22:09:30   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

hej !  sem danes naredila odtis v slano testo...

iii, kak je lepo!

Hej, kaj to narediš, medtem ko spi ali lahko v budnem stanju? Kadar je Elina budna, ima rokice večino časa stisnjene v pestke, razen ko kaj maha z njimi, pol ne, sam tud takrat mi verjetn ne bi pustila, da naredim odtis odprte dlani... user posted image Tak da planiram enkrat ko bo ornk spala, da odtisnem rokice v das maso in s temperkami na papir... bomo vidli, kako bo ratalo.

Aja, Martka, pa dej slikco odtiska gor!!! user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.1.2009 22:10:37   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Prej sem se fajn najedla kruha s kikirikijevim maslom, ki mi zadnje čase ful tekne, potem me je pa tašča klicala, naj pridem na palačinke z borovnicami. In sem šla gor ter tri ogromne palačinke zmazala. Jao ...

Ti, požerušek ti! user posted image user posted image Kar privošči si, zdaj čisto brez slabe vesti... user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.1.2009 22:23:17   
mbd0411
Slano testo:a moka voda in sol?Potem se pregnete in naredi odtis??
Mora bit verjetno precej mehko?Kako se pa suši???A obstane al se zdrobi?
Vem,da so v vrtcu in tudi zdaj v šoli delali parkeljne..pa mislim,da je iz testa sam razmerje????
Martka???
Prosim!!!user posted image
Moram tudi jaz narediti odtis,da mi prej ne pobegne..user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.1.2009 22:33:12   
_kathy_
Punce, že ajate? Prej sm na net tv-ju gledala nek koncert, je bla tk fajna muska, da sm plesala ko nora. Moj se mi je samo smejal. Pravi, da si sosedi že vrjetno mislijo, da imam pod majico balon, ker še tak skačemuser posted image user posted image . Je reku, da nisem kot prava nosečkauser posted image . Ah, pa naj si mislijo, kar hočejo, men je fajn, da še lahko počnem, kar želim. No, zdaj sma opravila domačo nalogo, ko potem je nekaj časa ne boma smela.user posted image user posted image user posted image user posted image Mamice, kako dolgo ste imele čiščo? Koliko časa po porodu, pa še naj ne bi imel spolnih odnosov?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
12.1.2009 7:54:17   
katja_p
Jutro!

Mi smo se napapcali, zdej pa mal spančkamo ... Zdaj že tri dni dajem AD3, pa zaenkrat še ni blo neke reakcije user posted image . Čakam, da bo dobial polno dozo - zdej dajem vsak dan po eno kapljico več, da pridem do 7 (tk je rekla v lekarni).

Martka, teb se pa vidi, da delaš v vrtcu, ker kr veš, kam vse bi lahk te odtise nardili. Js še vedno nism, pa sm že včeri hotla. Stopala ni problem, rokice pa res, kot je rekla Bethany.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
12.1.2009 8:01:21   
mbd0411
_kathy_,daj si duška,potem bo zatišje.user posted image
Čišča je pa različno.Pri meni točno 6 tednov.Zpa počakat do pregleda pri G-po porodu.
Martka daj na, ideje za ustvarjalnost,saj potem bo šlo,le ideje..ideje....pa seveda znanjeuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
12.1.2009 9:09:55   
betty80
Dobro jutro!

Jst sem tudi še v enem kosu, očitno se našemu tamalemu tudi ne mudi ven user posted image . Polna luna name tudi ni imela vpliva, pa še zelo dobro sem spala. Današnjo noč pa sem skoraj celo prebedelauser posted image , nisem in nisem mogla spat. Upam, da bo danes boljše. Ja nič, na dojenčka bo očitno potrebno še malo počakati. Mu je očitno fino toplo v trebuhu user posted image .

Aja za seznamček, obseg trebuha je po novem 93 cm.

Lp

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
12.1.2009 10:50:57   
Lolita23
ŽIVJO!!!

Mogoč se pa bo ta teden začelo dogajat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem januarčicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da oste čimprej zibale.

18.3.2009

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
12.1.2009 11:11:17   
Dali*
Ejla punce...ma prow fajn vas je tkole brat, ko pišete o svojih malih nadebudnicah in nadebudnežih.

Mi2 sva skoz v akciji...riševa, ustvarjava, pišema, zbirava, kupujeva...vse za naš novi domek. Sam upam, da nas naš mali ne bo kaj prehitel, ker nimam popolnoma nič pripravljeno.

Naslednji teden pričneva s Šolo za starše, pa pregled nas čaka in najbrž dobim tudi papirje za urejanje na CSD. Tukaj vas bom mogoče ponucala za kak nasvet. user posted image

Sicer pa naš mali full noro miga cele dneve. Trebušček mi kar valovi in včasih se tko igrava igrico akcija-reakcija (to sva si sama izmislila) kar po celo uro. Ful zabavno. Ponavadi je najbolj zanimivo ko se okrog 23.00 uležemo, potem pa začne in zjutraj ko se zbudimo. Čez dan pa poslušamo glasbo in nadebudno poplesava.

Skratka mamo se fajn in hkrati delovno. Se pa res opravičujem, ker vam sploh ne morem več sledit.

Naredite si čudovit dan...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
12.1.2009 11:15:45   
_kathy_
Jutro! Evo mene s ctg-ja. Nič novega. Vse je mirno, le en popadek je bil ...ah...user posted image Babice so pa kar šibale sem in tja z dojenčki. Vse je tko jokalo. Iiiiiuser posted image user posted image user posted image Drugače imam pa naslednji ctg + uz 20. 1. Joj, upam, da bo se kaj prej tole začelouser posted image user posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
12.1.2009 11:24:30   
betty80
Jst bom pa mela očitno prvi ctg, šele na PDP in to je 21.1. Nisem mela še nobenega, zdle v sredo imam pregled, ampak me verjetno na ctg ne bo dala. Bomo vidli user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
12.1.2009 11:47:12   
Dali*
Ma kam to hodite, da imate tako pozno ctg? Jaz imam prvi ctg 12. februarja, pa mi vodi moja G PDP 23.3.....

Punce, katere jogije imate za svoje malčke?
Se odločam med Dormeo comfort, ker ga imam tudi sama in med Legea, sam se mi zdijo kr mehki...Al pa če še kaj drugega priporočate. Hvala.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
12.1.2009 12:03:08   
martka
slano testo- kolikor moke toliko soli, toplo vodo dodajaš počasi in po občutku, jaz dam še miceno olja. suši se na zraku. ne poka, potem premaži z lakom za les, ali za nohte( bi ga rabla velik) ali pa samo pošpricaj z lakom za lase. če boš kasneje odtisek barvala, ga lahko kr s tempero, pa ji dodaj olje in belo lepilo. aja, lahko potem ko se odtis posuši kr z belim lepilom (mekol- za les) prebarvaš, ko se pošuši, dobi prozoren lesk.

sem ravno domov prišla... sem v dm ju pustila 56 ojrov... pa v lekarni skor 30... mislim... kr hlapijo ojroti... ah, pa saj ni bil vsakodnevni nakup...

za kosilo pa bom naredila čufte.... to bo Luka srečen!

moja čebela se že ful pogovarja in krili zraven z rokicami, kot da mi nekaj strašno dopoveduje... sladka je...
pa zelo rada gleda v odprto omaro.. in se navdušeno oglaša, smeje in ooo dela... 

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
12.1.2009 13:57:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Jst bom pa mela očitno prvi ctg, šele na PDP in to je 21.1. Nisem mela še nobenega, zdle v sredo imam pregled, ampak me verjetno na ctg ne bo dala. Bomo vidli user posted image

mene je tudi dala na prvi CTG šele na PDP, potem sem bila pa skor 10x na ctg-jih ...Moj otrok ni hotel it ven insem bila skor 12 dni čez rok (da te malo "potolažim"user posted image )

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
12.1.2009 14:01:46   
betty80
user posted image Barika, ni nevemkakšna tolažbauser posted image . Jst bi rada, da počasi pokuka na plano user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
12.1.2009 14:30:26   
barika
Betty, sej bo. Čeprav me je oddelčna zdravnica hotla pustit čakat še en tedenuser posted image , pa mi je dr. Pavičevič (upam, dasem prav napisala) kr pospešila (gel), potem se je pa začelo dogajati na polno.user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
12.1.2009 16:00:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Betty, sej bo. Čeprav me je oddelčna zdravnica hotla pustit čakat še en tedenuser posted image , pa mi je dr. Pavičevič (upam, dasem prav napisala) kr pospešila (gel), potem se je pa začelo dogajati na polno.user posted image

Kaj po 12 dneh če pdp te je hotela še en teden pustit čakat?? user posted image Jaoooo....

Drugače sem pa js tud mela 11 dni zamude, tile pdp-ji te samo zmedejo, ko si 100% osredotočen, da se bo ta dan res začelo dogajat, in ko se ne, se vsak naslednji dan taaaakooooo vleče, kot kurje črevo. Ko se pa končno začne, je pa tak fajn, da pozabiš na morebitni strah. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
12.1.2009 16:12:29   
mbd0411
Meni se je 6 dni čez pdp takooooo vleklo.
Nikamor si nisem upala,da nebi voda odtekla tam kjer ni treba.....Na koncu je pa nisem nič več imela.Joj,joj,joj....Čimbol migat,migat....Nam je G na odelku rekla,da moramo po stopnicah hodit,da gremo rodit in da bo imela kaj delat.Tisti dan ni imela gužve in smo bile tri v porodnih.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
12.1.2009 18:05:09   
_kathy_
Evo mene. Sem šla malo peš do železniškega mostu pa po mestu ... Brrrr mrzlo pa je ko sto hudičev!!!
In ve? Kako ste? Joj, ko tole berem ...ne bi bla rada čez rok. Jst imam naslednji pregled dva dneva po roku, če seveda prej ne bo nič, ker bi moga G rada opravila uz in pregled, zato me je dva dni kasneje naročila. Bomo vidli. Jst bi že kr šla!!!
Bethany, se spomnem tvojega čakanja ...joj, kk si se mi smililauser posted image , ko čakanju ni hotelo biti konca.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
12.1.2009 18:09:21   
_kathy_
Mamice, kako ti pogledajo, koliko si že odprta???

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
12.1.2009 18:14:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Mamice, kako ti pogledajo, koliko si že odprta???

boli ko user posted image user posted image , notr da prste - do "vratu"  in potipa (po domače povedano)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?