Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 17:11:18
|
|
|
|
mbd0411
|
Ne!Zvija občasno zvečer 19-20h.se po to dogajala al kaj takega jem ali ne.Tako,da od hrane skoraj sigurno ne.Ko se mi zahoče čokolade jo kak košček pojem. Za Silvestrovo sem jedla sarmo,pa ni bilo nič.AD3 redno dajem.. Pomaranč,mandarin,kivija, ananasa pa res ne upam,pa bi
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 17:12:26
|
|
|
|
_kathy_
|
Evo, midva sma glih nazaj. Sma šla malo okoli Šmartinskega. Pa tudi drsala sma se. Super!!! Samo mrzlo je pa ko sto hudičov .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 17:50:52
|
|
|
|
martka
|
hej ! sem danes naredila odtis v slano testo... iii, kak je lepo!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 20:25:13
|
|
|
|
_kathy_
|
Prej sem se fajn najedla kruha s kikirikijevim maslom, ki mi zadnje čase ful tekne, potem me je pa tašča klicala, naj pridem na palačinke z borovnicami. In sem šla gor ter tri ogromne palačinke zmazala. Jao ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 22:09:30
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka hej ! sem danes naredila odtis v slano testo... iii, kak je lepo! Hej, kaj to narediš, medtem ko spi ali lahko v budnem stanju? Kadar je Elina budna, ima rokice večino časa stisnjene v pestke, razen ko kaj maha z njimi, pol ne, sam tud takrat mi verjetn ne bi pustila, da naredim odtis odprte dlani... Tak da planiram enkrat ko bo ornk spala, da odtisnem rokice v das maso in s temperkami na papir... bomo vidli, kako bo ratalo. Aja, Martka, pa dej slikco odtiska gor!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 22:10:37
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Prej sem se fajn najedla kruha s kikirikijevim maslom, ki mi zadnje čase ful tekne, potem me je pa tašča klicala, naj pridem na palačinke z borovnicami. In sem šla gor ter tri ogromne palačinke zmazala. Jao ... Ti, požerušek ti! Kar privošči si, zdaj čisto brez slabe vesti...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 22:23:17
|
|
|
|
mbd0411
|
Slano testo:a moka voda in sol?Potem se pregnete in naredi odtis?? Mora bit verjetno precej mehko?Kako se pa suši???A obstane al se zdrobi? Vem,da so v vrtcu in tudi zdaj v šoli delali parkeljne..pa mislim,da je iz testa sam razmerje???? Martka??? Prosim!!! Moram tudi jaz narediti odtis,da mi prej ne pobegne..
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.1.2009 22:33:12
|
|
|
|
_kathy_
|
Punce, že ajate? Prej sm na net tv-ju gledala nek koncert, je bla tk fajna muska, da sm plesala ko nora. Moj se mi je samo smejal. Pravi, da si sosedi že vrjetno mislijo, da imam pod majico balon, ker še tak skačem . Je reku, da nisem kot prava nosečka . Ah, pa naj si mislijo, kar hočejo, men je fajn, da še lahko počnem, kar želim. No, zdaj sma opravila domačo nalogo, ko potem je nekaj časa ne boma smela. Mamice, kako dolgo ste imele čiščo? Koliko časa po porodu, pa še naj ne bi imel spolnih odnosov?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 7:54:17
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Mi smo se napapcali, zdej pa mal spančkamo ... Zdaj že tri dni dajem AD3, pa zaenkrat še ni blo neke reakcije . Čakam, da bo dobial polno dozo - zdej dajem vsak dan po eno kapljico več, da pridem do 7 (tk je rekla v lekarni). Martka, teb se pa vidi, da delaš v vrtcu, ker kr veš, kam vse bi lahk te odtise nardili. Js še vedno nism, pa sm že včeri hotla. Stopala ni problem, rokice pa res, kot je rekla Bethany.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 8:01:21
|
|
|
|
mbd0411
|
_kathy_,daj si duška,potem bo zatišje. Čišča je pa različno.Pri meni točno 6 tednov.Zpa počakat do pregleda pri G-po porodu. Martka daj na, ideje za ustvarjalnost,saj potem bo šlo,le ideje..ideje....pa seveda znanje
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 9:09:55
|
|
|
|
betty80
|
Dobro jutro! Jst sem tudi še v enem kosu, očitno se našemu tamalemu tudi ne mudi ven . Polna luna name tudi ni imela vpliva, pa še zelo dobro sem spala. Današnjo noč pa sem skoraj celo prebedela , nisem in nisem mogla spat. Upam, da bo danes boljše. Ja nič, na dojenčka bo očitno potrebno še malo počakati. Mu je očitno fino toplo v trebuhu . Aja za seznamček, obseg trebuha je po novem 93 cm. Lp
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 10:50:57
|
|
|
|
Lolita23
|
ŽIVJO!!! Mogoč se pa bo ta teden začelo dogajat. Vsem januarčicam , da oste čimprej zibale.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 11:11:17
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce...ma prow fajn vas je tkole brat, ko pišete o svojih malih nadebudnicah in nadebudnežih. Mi2 sva skoz v akciji...riševa, ustvarjava, pišema, zbirava, kupujeva...vse za naš novi domek. Sam upam, da nas naš mali ne bo kaj prehitel, ker nimam popolnoma nič pripravljeno. Naslednji teden pričneva s Šolo za starše, pa pregled nas čaka in najbrž dobim tudi papirje za urejanje na CSD. Tukaj vas bom mogoče ponucala za kak nasvet. Sicer pa naš mali full noro miga cele dneve. Trebušček mi kar valovi in včasih se tko igrava igrico akcija-reakcija (to sva si sama izmislila) kar po celo uro. Ful zabavno. Ponavadi je najbolj zanimivo ko se okrog 23.00 uležemo, potem pa začne in zjutraj ko se zbudimo. Čez dan pa poslušamo glasbo in nadebudno poplesava. Skratka mamo se fajn in hkrati delovno. Se pa res opravičujem, ker vam sploh ne morem več sledit. Naredite si čudovit dan...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 11:15:45
|
|
|
|
_kathy_
|
Jutro! Evo mene s ctg-ja. Nič novega. Vse je mirno, le en popadek je bil ...ah... Babice so pa kar šibale sem in tja z dojenčki. Vse je tko jokalo. Iiiii Drugače imam pa naslednji ctg + uz 20. 1. Joj, upam, da bo se kaj prej tole začelo .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 11:24:30
|
|
|
|
betty80
|
Jst bom pa mela očitno prvi ctg, šele na PDP in to je 21.1. Nisem mela še nobenega, zdle v sredo imam pregled, ampak me verjetno na ctg ne bo dala. Bomo vidli
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 11:47:12
|
|
|
|
Dali*
|
Ma kam to hodite, da imate tako pozno ctg? Jaz imam prvi ctg 12. februarja, pa mi vodi moja G PDP 23.3..... Punce, katere jogije imate za svoje malčke? Se odločam med Dormeo comfort, ker ga imam tudi sama in med Legea, sam se mi zdijo kr mehki...Al pa če še kaj drugega priporočate. Hvala.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 12:03:08
|
|
|
|
martka
|
slano testo- kolikor moke toliko soli, toplo vodo dodajaš počasi in po občutku, jaz dam še miceno olja. suši se na zraku. ne poka, potem premaži z lakom za les, ali za nohte( bi ga rabla velik) ali pa samo pošpricaj z lakom za lase. če boš kasneje odtisek barvala, ga lahko kr s tempero, pa ji dodaj olje in belo lepilo. aja, lahko potem ko se odtis posuši kr z belim lepilom (mekol- za les) prebarvaš, ko se pošuši, dobi prozoren lesk. sem ravno domov prišla... sem v dm ju pustila 56 ojrov... pa v lekarni skor 30... mislim... kr hlapijo ojroti... ah, pa saj ni bil vsakodnevni nakup... za kosilo pa bom naredila čufte.... to bo Luka srečen! moja čebela se že ful pogovarja in krili zraven z rokicami, kot da mi nekaj strašno dopoveduje... sladka je... pa zelo rada gleda v odprto omaro.. in se navdušeno oglaša, smeje in ooo dela...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 13:57:36
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 Jst bom pa mela očitno prvi ctg, šele na PDP in to je 21.1. Nisem mela še nobenega, zdle v sredo imam pregled, ampak me verjetno na ctg ne bo dala. Bomo vidli mene je tudi dala na prvi CTG šele na PDP, potem sem bila pa skor 10x na ctg-jih ...Moj otrok ni hotel it ven insem bila skor 12 dni čez rok (da te malo "potolažim" )
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 14:01:46
|
|
|
|
betty80
|
Barika, ni nevemkakšna tolažba . Jst bi rada, da počasi pokuka na plano
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 14:30:26
|
|
|
|
barika
|
Betty, sej bo. Čeprav me je oddelčna zdravnica hotla pustit čakat še en teden , pa mi je dr. Pavičevič (upam, dasem prav napisala) kr pospešila (gel), potem se je pa začelo dogajati na polno.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 16:00:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Betty, sej bo. Čeprav me je oddelčna zdravnica hotla pustit čakat še en teden , pa mi je dr. Pavičevič (upam, dasem prav napisala) kr pospešila (gel), potem se je pa začelo dogajati na polno. Kaj po 12 dneh če pdp te je hotela še en teden pustit čakat?? Jaoooo.... Drugače sem pa js tud mela 11 dni zamude, tile pdp-ji te samo zmedejo, ko si 100% osredotočen, da se bo ta dan res začelo dogajat, in ko se ne, se vsak naslednji dan taaaakooooo vleče, kot kurje črevo. Ko se pa končno začne, je pa tak fajn, da pozabiš na morebitni strah.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 16:12:29
|
|
|
|
mbd0411
|
Meni se je 6 dni čez pdp takooooo vleklo. Nikamor si nisem upala,da nebi voda odtekla tam kjer ni treba.....Na koncu je pa nisem nič več imela.Joj,joj,joj....Čimbol migat,migat....Nam je G na odelku rekla,da moramo po stopnicah hodit,da gremo rodit in da bo imela kaj delat.Tisti dan ni imela gužve in smo bile tri v porodnih.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 18:05:09
|
|
|
|
_kathy_
|
Evo mene. Sem šla malo peš do železniškega mostu pa po mestu ... Brrrr mrzlo pa je ko sto hudičev!!! In ve? Kako ste? Joj, ko tole berem ...ne bi bla rada čez rok. Jst imam naslednji pregled dva dneva po roku, če seveda prej ne bo nič, ker bi moga G rada opravila uz in pregled, zato me je dva dni kasneje naročila. Bomo vidli. Jst bi že kr šla!!! Bethany, se spomnem tvojega čakanja ...joj, kk si se mi smilila , ko čakanju ni hotelo biti konca.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 18:09:21
|
|
|
|
_kathy_
|
Mamice, kako ti pogledajo, koliko si že odprta???
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.1.2009 18:14:36
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Mamice, kako ti pogledajo, koliko si že odprta??? boli ko , notr da prste - do "vratu" in potipa (po domače povedano)
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?