Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 18:50:34
|
|
|
|
ThinkPink
|
Živjo! Zanima me, kdaj ste svoje dali v športni voziček? Naša je 4,5m stara, v košari več skoraj noče biti, ker ji je vse toliko zanimivo in hoče gledati ven, za jajčko se mi pa zdi prehladno, da bi jo dolgo veni vozili. Za kak skok v trgovino je jajčka super, za sprehod pri 0 stopinj, pa se mi ne zdi več ok. Velika je cca 65 cm in ima cca. 7 kg, večinoma hoče biti v sedečem položaju, če leži se kar sama dviguje. Še to - imamo Jane slalom pro voziček. Če ga še katera ima...se morda dobi za športni del še kakšna prevlekica za čez noge zraven, še nisem nikjer opazila...
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 19:57:24
|
|
|
|
eya
|
Mi smo ga v športni del dali pri dobrih 5ih mesecih. Načeloma se da male v športni del, ko znajo sedet, če se prav spomnim, no večina malčkov hoče bit že prej pokonci in so nesrečni v košari. Je pa fino, da imaš na začetku naklon na najnižji točki.
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 20:26:24
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Pri dopolnjenih 4m smo dvignili naklon za 1 stopnjo. Čez cca 3 tedne pa še za eno. Je bilo pa takrat že poletje, košare potem (razen včasih za spanje na terasi) nismo več uporabljali. Lp
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 20:28:11
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Živjo! Zanima me, kdaj ste svoje dali v športni voziček? danes, star pa je 4 mesece pqa 1 dan sem upala, da ga bomo lahko imeli še nekaj časa v košku-pa ne gre, ker postane prav živčen not, ker mu je pretesno, saj je velik že okrog 67cm
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 22:04:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
Tud napša je skor tok stara in hvala bogu zaenkrat ji še paše košara, da bi ji le še ta dva mesca, sam bo težka, pred mrazom je pa fajn zaščitena... ja, lahko ji dvigneš naklon, za 1 stopnjo, pretiravnej ni ok se mi zdi, pa zihr majo te vreče, kontaktiraj v pikapolonco in boš dobila odg.
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 22:05:16
|
|
|
|
drobižek
|
Mi imamo tudi voziček Jane slalom pro in smo zraven dokupili zimsko vrečo za nogice. Tako, da se da dobit!
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 28.12.2007 22:25:33
|
|
|
|
blue sky
|
Pri dobrih 4 mesecih v voziček Quinny Speedi.
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 29.12.2007 9:24:58
|
|
|
|
jessy@
|
Tudi jaz sem jo dala pri 4 mesecih že v športni voziček. Jaz sem vrečo kupila zraven. Te zimske vreče pa imajo povsod ( BC, Ariel, Interspar, Buši, Pikapolonica,...), sigurno boš našla kakšno, ki ti bo pasala v voziček. Jaz si zdaj ne predstavljam, da ne bi imela zimske vreče, je res super !!! LP
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 29.12.2007 10:46:34
|
|
|
|
jaša2
|
moja pri 3 mesecih sploh ni htelabit večv košari. samo drla se je, ker nič ni vidla. ful je bla radovedna, dvigovala se je že in je htela vse videt okrog sebe. tak da sploh nismo več radi šli na sprehod, ker je blo samo dretje, če ni zaspala. smo jo pač dali v športnega (quinny speedi), naklon smo čist spustili, malo smo jo podložli z dekicami pod ritko oz. trtico in je bil mir. pol je pa lahk raziskovala okrog sebe in smo vsi uživali. pa nekateri dojenčka niti na začetku nimajo v košari, tak da...! ja, kar nekaj takih je blo tu okrog.
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 29.12.2007 11:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Od samega začetka nisem imela košare in mi ni niti malo žal. Ker sploh ne mara ležati ravno na hrbtu in če še nič ven ne vidi pa je samo jok in stok.
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni voziček? 29.12.2007 20:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je ta velko košaro prerasel pri 3 mesecih od CAM.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?