kako preprečiti dostop do tv ekrana? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


ajf -> kako preprečiti dostop do tv ekrana? (11.1.2005 22:46:28)

naša nagajivka namreč bi najraje tam stala in gledala v ekran (drugače jo tv ne zanima) Imate kakšno idejo, razen te, da jo primeš in neseš proč?

lep večer želim




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2005 8:07:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




cuma -> kako preprečiti dostop do tv ekrana? (12.1.2005 8:20:32)

pri nas je ni risanke, filma, goveje muzike na tv, da bi otroke (ki sicer pridejo na počitnice ali obisk)odvrnile od mojega bajseka :kuza:
sicer pa baje (pri mojem bratu je pomagalo), da smo mu kupili stolček (kot mali fotelj),ki je bil na pravi razdalji in njemu se je zdelo super, da ima svoj prestol in je vedno hodil tja sedet:bravo::bravo::bravo:
poskusite s tako zvijačko!
lp cuma:metulj:




LIALIA -> kako preprečiti dostop do tv ekrana? (12.1.2005 10:04:53)

Kaj pa če bi TV ugasnila in pokrila s kakšnim prtom?




lan -> kako preprečiti dostop do tv ekrana? (12.1.2005 10:12:18)

Čisto enake probleme imamo.Najin Lan tudi takoj skoči k TV-ju,ko je prižgan.Najraje gleda šport,MTV in ANIMAL PLANET in to je najbolje,če gleda 5 cm od ekrana.
Ja,midva mu na lep način skušava razložiti,da to ni dobro za njegove očke in ga opozoriva naj gre od TV-ja stran.Če noče stran,poskušava njegovo pozornost obrniti na kaj drugega,npr.mu pokaževa njegovo najljubšo knjigico,..Tamauček gre ponavadi stran,ampak čez 10 min je spet tam.
Sem pa ugotovila,da bolj,ko mu govoriva NE,NE,bolj je zanimivo in bolj rine tja.
Pri nas je drugače večino dneva TV ugasnjen,zvečer pa imamo pač borbe.




Anonimen -> kako preprečiti dostop do tv ekrana? (12.1.2005 10:37:12)

Ni druge kot milijonkrat ponoviti NE in ga odnesti stran. Edino tako sem jaz mojega odvadila, da je nehal odpirat hladilnik. Je težko, moraš biti dosleden, ampak, verjemite, enkrat skapira.

TV ugašat in pokrit? Potem lahko izpraznimo vse sobe in odnesemo vse stvari, ki malčke "jest prosijo" ne? otrok mora vedeti, kaj sme in kaj ne, mi pa smo zato, da mu to vcepimo v glavo.




ajf -> kako preprečiti dostop do tv ekrana? (12.1.2005 11:06:20)

al bina, ja zgleda da bo res ta edina, pri eni roži je že zaleglo; včasih nam moj tata nagaja, ko ji dovoli ravno tisto kar ji mi prepovemo, tako da so včasih dvojne borbe; ma če ni hujšega....




Stran: [1]