Gina -> RE: Pastorka!? (4.1.2008 21:45:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne morem verjeti, a ko ima nekdo drugačno mišljenje, se pravi nasprotno od vašega je pa gnoj pa podlež pa škis in ostale cvetke... Se pravi, da se je treba z vami 100% strinjati, ker drugače dobiš tak super komentar nazaj. Nikogar nisem žalila, povedala sem samo kar čutim.Ve pa me žalite in obsojate, se pravi, drugič ne smemo povedati svojega mišljenja ampak kimati vsem obstoječim. Pa s svojimi žaljivkami niste nič boljše od mene, škisa, kot pravite. Oja, si žalila. Žalila si: - pastorko (njo itak na celi črti, ker se ti očitno gravža, je ne preneseš) - moža (ker en del njega ne ljubiš, oz. ker so ti njegovi geni za ne prenest) - vse mačehe, ki se trudijo,(ker jih je najbrž sram, da obstaja kdo ki razmišlja kot ti, pa jih morda polsedično kdo v isti koš s tabo daje) - vse mame, (ki zaupajo svojim ex možem, da bodo lepo skrbeli za njihove skupne otroke, ker izpadejo neodgovorne, da dajo otroka bivšemu, saj obstaja možnost, da bo otroku tako, kot mu je pri tebi)
|
|
|
|