pf -> RE: Septembrke 08 (21.5.2008 11:40:46)
|
Danes ste se pa razpisale. 5ra a pri vas še res ni solate? Midva jo jeva že cel mesec, jaz imam že glavnato, pa jagode domače so že tu pa tam kakšna. Zoe jaz sem jo videla zadnjič nekje takšno z banjico (mislim da v Pikapolonici), ampak midva bova kupila brez, ker bom imela to komodo kasneje za zoknčke, gatice in majčke tudi ko bo malo večja, tista z banjico pa mi nekak ne šmeka za v sobico potem, je pa res, da je tudi lepa. Banjico bomo mi dali kar na mizo v kuhinji in bomo tam porihtali našo princesko. Drugače pa jaz ful ne kupujem v Pikapolonici. Samo enkrat sem kupila tiste klupce oz. ščipalke na katere dudiko gor pripneš, da ne pade po tleh, pa še takrat sem dobila bon za 5 eur in sta dve ravno toliko stale. Dosti slabša izbira je se mi zdi kot v BC. A ve katera kako je s temi popusti v Baby centru? A to se na pol leta nakup sešteva, potem pa dobiš dobropis v obliki bonov domov, ali kako? Ko smo ravno pri alk. napitkih. Res je bolje spiti en šnopček kot pa škatlo tabletk. A se lušta kateri piva? Jaz tako 3 x na teden spijem po pol litra brezalkoholnega piva, mi ful paše okus. Samo doma, ker če bi me kdo videl v gostilni bi si tak mislil, da sem premaknjena. Jaz pa delam bezgov sok. Ravnokar sem umila bezgove cvetove in jih dala namakat za 24 ur, sedaj pa grem stekleničke sprat v pomivalcu. Imam rada take naravne zadeve, pa fajn je za odžejat v poletnem času, ker je zadeva bolj kisla.
|
|
|
|