bark -> RE: Septembrke 08 (20.5.2008 10:09:29)
|
Kahlo link ti je poslala že zoe.Drugače pa so tam v Mozirju res ful prijazni. Najdeš jih pa z lahkoto-ko se pripelješ do vhoda za Mozirski gaj (rožice) se pelješ še cca.100m naprej,do prvega odcepa levo. Tukaj sepotem zapelješ samo naravnost (mini križišče s prednostno cesto,če se ne motim). Oni sicer stanujejo malo naprej,ampak "skladišče" imajo pa tukaj. Ni pa noben problem, ker ko prideš v Mozirje pokličeš lastnico in te usmerjajo. Mogoče je res ceneje v tuji, sam kaj pa če rabiš kaj za popravilo? Kao pa je s tem potem v tujini?Zoe mogoče veš? Glede telovadbe Kahlo.Jaz sicer ne hodim nikamor na nosečniško.Delam sicer doma yogo, ki mi pomaga predvsem pri razmigavanju,mal pa tudi utrdiš stegenske mišice. Bodo punce, katerim sem naredila kopije dvd-ja povedala še kaj več. Drugače pa mislim, da lahko delaš kakšno vajo-tisto,ko ležiš na hrbtu ,noge imaš pokrčene,potem pa vzdiguješ zadnjo plat. Pa tisto go stojiš,si z rokami naslonjena nekam in dvigaš nogo nazaj. Pa tisto, ko ležiš na boku in dviguješ zgornjo nogo, ali pa spodnjo nogo, ali pa nogo krčiš in steguješ. samo PAZI ne pretiravaj sedaj v nosečnosti,zlasti,če prej nisi veliko migala. Mogoče je bolj pametno počakati,pa boš migala in telovadila potem,ko boš lahko in ko bo prišel čas za to. Ko ne boš več dojila,boš lahko tekla in kolesarila, kar pa ima največji učinek za rito in tačke. Če pa ne zdržiš,se pa še vseeno lahko vpišeš na kakšno vadbo za nosečnice. V sunny studiu vem,da jo imajo. .....Uuuuuuu dons sem se pa spet razpisala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|