pf -> RE: Septembrke 08 (17.5.2008 14:27:32)
|
Tejchy glede H&M je pa res, da ni toliko ceneje kot BC, ampak pravijo moje kolegice, ki so že mamice, da je kar dobra kvaliteta, pa modeli so meni všeč. Sicer pa se tudi jaz oblačim v H&M že sigurno kakih 14 let, praktično od končane srednje šole. Smo prej s kolegicami hodile v vsakem letnem času enkrat npr. pozimi, pomladi... v Graz, ker je bilo ugodno in všeč nam je bilo. Pa še malo smo se podružile in načvekale. Sedaj me pa ne vleče v Avstrijo, ker že vse to dobiš pri nas. Če bi šla, bi šla edino v Ikeo malo pogledat, ampak še to sva se midva nekak odločila, da bova tudi pohištvo pri nas kupila. Verjetno kar v Baby centru pa dobiš potem neke bone za pokoristiti. Malo sem se zanimala, če kupiš posteljico npr. direkt v tovarni Lip Poljčane, ki jih izdeluje, je velika verjetnost, da jo plačaš dražje kot je v Baby centru, sploh pa če je v akciji. Pa kolegica mi je rekla, da se sploh ne splača iti jih gledat tja, ker imajo baje samo eno, dve razstavljeno, v BC jih imajo več, sploh v kakem večjem mestu.
|
|
|
|