|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
29.4.2008 11:51:29   
meta21
Ojla!
Da se malo javim. Včeraj sem bila pridna, sva z user posted image  uredila vrt, tako da me danes tale dež za spremembo veseli, ker lepo zaliva našo zelenjavo. user posted image  sem vse razložila, kje kaj raste in kako zdravo je in kam bova kaj posejala, ker je bil ves čas čisto zraven (v trebuščku seveda med mojimi nogamiuser posted image ).

Mi bomo na cotike mogli še malo počakat, ker je menjava avta (ki je mimogrede že pri mehaniku), dve prihajajoči poroki (na eni je moj dragi, ki je še redni študent, priča), en kup sprotnih stroškov in dejstvo, da imamo samo eno plačo še zaenkrat (upam, da samo do poletja), čisto osušila naš proračun. Bomo najbrž šele avgusta pošteno kupovali. Pa ni panike! Sem prej klicala na banko, če mi podaljšajo limit pa je gospa rekla, da sploh ni panike in dodala: Pa saj vi bi lahko imeli zlato kartico! user posted image  Sem mislila, da rabiš za zlato kartico milijonsko plačo, pa očitno je že kak evro nad povprečjem dovolj. Tako, da sem po novem bogataš user posted image  user posted image  user posted image . Kul, ne?

Ok, bom nehala flancat. Mal mi je dolgčas pol pa težim.

Pa-pa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
29.4.2008 12:38:09   
pf
Zoe bo pa G naslednjič pregledala vse kar še mora. Glavno je, da se počutiš dobro in da kar je bilo videnega je OK.
Saraya probaj železo s prehrano malo popraviti, pa s kakim vitaminskim pripravkom. Injekcijo pa boš verjetno dobila naslednjič, če se ne bo raven železa zvišala. Pa saj je itak boljša injekcija kot tablete.
Meta ti boš pa res imela pestro leto kar se stroškov tiče. Pa saj bo, a ne?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
29.4.2008 12:54:36   
taja1235
Da se še jst mal oglasim..tole vreme me ubija..zmatrana..zaspana..zdej sm se pa se najedla
bučk in šampinjonov iz žara pa rukole tko da sm prou hin...nas mali pa brca...je moj dragec
reku da se nasuser posted image  pritozuje ker je mogu jest samo zelenjavo da bi mogla mal mesa pojest, sam
kaj ko mi ne pase..

Ja maj bo pa ful pester...bomo pa pol uzivali..junija julija avg...sept okt nov dec..... user posted image  user posted image   user posted image  mal dogaja

zdele bi pa pojedla en kos sacher torte mmmmm......mmmm...

Nč punce uzivite grem js se na delo...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
29.4.2008 14:01:18   
arabela*
dobro jutrouser posted image .kako sem zdaj zaspala.Sem se samo malo ulegla,pa sem do dveh ajčkala.Pa saj mi malo počitka nebo škodlo,itak moram mirovat.user posted image
Pf,glede injekcije me ne skrbi tole,jaz tupka sem pozabla vprašat zakaj bi naj jo dobila.Nevem,če za železo,mogoče za tiste krvne skupine,pa ne vem kdaj se cepi.Bi pomoje mogla poklicat,pa vprašat,da nebo kaj narobeuser posted image
Hudirja,ko nimam tamale doma,sem 3krat bolj lenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
29.4.2008 14:04:46   
gold fish
pozdravljene še z moje strani....tudi pri nas je je ravnokar vlilo...zjutraj pa tak lep sonček...user posted image

....mislim, da imamo mi tu med septembrkami vsaj kako pravnico al nekaj takega...kahlo, tejchy....mislim, da je ena od vaju....nisem pa ziher.....

..rabim pomoč.... please.... drug teden bi morala iti kot priča na sodišče, ker so mi pred 2 letoma vlomili v avto in odnesli torbico z vsemi možnimi dokumenti , pa sem dala prijavo na policjo in zdaj po dveh letih brez kakega obvestila dobim kar vabilo kot priča...če ne pridem..sledijo kao sankcije....denarne seveda..... Kaj mislite, da se lahko opravičim, ker sem na bolniški in mislim, da bom ravno takrat imela morfo.....  Prosim kaki predlog....

Drugače pa jaz našega user posted image  že dva dni bolj čutim.... samo mi miga čisto tam spodaj...mi je prav hecno....Ponoči me začne ful boleti spodaj in moram na wc, pol ko pa spraznim mehur pa začne user posted image  noreti...kot da bi si delal prostor.....

Se kaj javim kasneje....

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
29.4.2008 14:30:13   
amor real
gold fish mislim, da če si na bolniškem imaš opravičilo zakaj ne moreš pričati. Bi pa jaz na tvojem mestu poklicala čimprej na sodišče in jim to povedala.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
29.4.2008 15:06:51   
KAHLO
goldi sicer ne študiram prava, ampak se strinjam z amor real, pokliči na sodišče in se opraviči, še boljše pa bo če boš poslala pisno opravičilo (v praksi se vsaj tako počne) , navedla razlog in pošlji priporočeno!! če ne druga bodo vsaj obravnavo prestavli na drug termin!!!

drgače pa naša tud pridno razgraja...zmeraj bluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
29.4.2008 15:41:52   
gold fish
...v bistvu ne piše, da gre za obravnavo...samo, da se moram zglasiti v sobi št. ....... 
...piše pa, da če morajo prestaviti preiskovalno dejanje ..mi lahko naložijo stroške postopka.....    v bistvu me zanima ali res kar takoj nekaj zaračunavajo ali to napišejo da malo prestrašijo..... v bistvu kaj pol pišejo obtožencem, ....  Pa kaka priča sem , če sploh ne vem kdo mi je to naredil......user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
29.4.2008 15:58:02   
Tejchy
..rabim pomoč.... please.... drug teden bi morala iti kot priča na sodišče, ker so mi pred 2 letoma vlomili v avto in odnesli torbico z vsemi možnimi dokumenti , pa sem dala prijavo na policjo in zdaj po dveh letih brez kakega obvestila dobim kar vabilo kot priča...če ne pridem..sledijo kao sankcije....denarne seveda..... Kaj mislite, da se lahko opravičim, ker sem na bolniški in mislim, da bom ravno takrat imela morfo..... Prosim kaki predlog....

Gold fish.. če si na bolniškem staležu lahko svoj izostanek opravičiš. Načeloma, če nekdo ne more na sodišče, se ga lahko zasliši tudi doma, s tem da dvomim, da bodo v tvojem primeru hodili k teb na dom. Torej - če res ne moreš it, pol napiši dopis na sodišče, navedi vse potrebne podatke, opravilno številko, ... ter po možnosti priloži kako dokazilo o bolniškem staležu ter na tak način opraviči svoj izostanek. Kaznuje se neupravičen izostanek - ker po zakonu ti moraš pričat, žal pač je tako, obstajajo tud izjeme kdaj in o čem ne rabiš, ampak zate to ne pride v poštev. Vabila priči pa zavezujejo, so dejanja prisile in jih pač moramo upoštevati. Naj pa te ne bo strah.. sj če nič ne veš, pač nič ne boš mogla povedat. gre se za to, da pač sodišče na tak način ugotavlja dejstva in dokaze na osnovi katerih odloči o tožbenem zahtevku. Gre za čist običajen pogovor s sodnico, ki ti bo zastavila par vprašanj in ti boš pač povedala kaj in kako. Moje mnenje - 10 min in boš konc.

Opravičilo pa definitivno pošlji priporočeno.

Js sem tud pred kratkim dobila vabilo kot priča za eno svojo stranko... pa pojma nisem imela zakaj se gre. Tko pač je, da se v vabilih ne piše o tem za kako zadevo se gre. Mogoče tud zaradi tega, da so potem pričanja bolj objektivna. Obdolženec pa bo seznanjen s tvojim zaslišanjem preko svojega odvetnika.

Upam, da sem ti kj pomagala.. tak je pač iz pravnega vidika.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 29.4.2008 16:02:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3559
29.4.2008 16:49:05   
pf
Gold fish, če imaš ravno tisti čas morfologijo si prestavi zaslišanje na sodišču, s tem, da boš potrebovala neko dokazno gradivo zakaj se ne moreš oglasiti na zaslišanju. Sestavi kratek dopis v katerem navedi opravilno številko, datum zaslišanja, uro in mogoče celo sodnika, ki bi te naj zaslišal. Zraven pošlji pa nek dokaz, da si v staležu, ker če ga ne boš kar zraven poslala, ga bodo naknadno zahtevali. To vsekakor pošlji priporočeno, kot so ti svetovale punce. Bolje pa da greš, ker boš dobila vabilo znova, potem ko bo user posted image bo še težje. Lahko ti prestavijo zaslišanje na konec junija, kar ti pa moje ne bodo, ker se vabi kar za en čas naprej, potem pa so sodne počitnice itak čez poletje, tak da boš dobila kje septembra, oktobra sigurno. Možno je tudi, da greš na sodišče, na oddelek, kjer bi morala biti zaslišana in prosiš, da te zaslišijo nek drug dan, ali pa celo na dan, ko boš tam, če bo seveda to izvedljivo oziroma če bo sodnik prost. Tudi to je opcija.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
29.4.2008 18:01:45   
gold fish
punce hvala...saj nekaj takega sem mislila, da pošljem priporočeno.....samo še ne vem kaj. V bistvu mi ni težko iti tja, samo imam tak filing, da bom ravno imela UZ, pa še moj pikec se ravno tisti dan vrača iz šole v naravi, pa bi ga seveda rada pričakala...po enem tednu odsotnosti..... 
Uro imam okrog 13..., če bi vedela, da bom gotova tako kot pravite v 15 min. ne bi bilo problema.....   Pa zanima me ...če ne piše, da je obravnava, grem samo do sodnika in povem kako in kaj...obtoženca ne vidim?  Ker jaz si to predstavljam tak kot v filmih....on tam sedi, mene pa kličejo noter v sodno dvoranouser posted image ..... ma jezi me vse skupaj, ker  sem v bistvu že pozabila vse skupaj, nikoli nič dobila nazaj, sedaj pa naj pričam.... če bi vedela, kdo mi je to naredil bi ga že zdavnaj prijavila..... 

Aja, Tejchy in pf - če grem jutri tja in povem kako in kaj...bi mogoče upoštevali izjavo...če bo seveda pristojni tam....  jaz še na sodišču nisem bila dalje kot do vratarja oz. tam ko prodajajo kolekeuser posted image ...to pa je takoj pri vhoduuser posted image ...

Do kdaj pa delajo dnevno na sodišču?  pa še nekaj sem se spomnila...... če grem zdaj tja, pa ga obsodijo..kaj bom še morala enkrat na obravnavo...tisto pred obsodbo? lahko rečem zdaj drug teden, da je to vse kar vem, da ne vem kdo mi je to naredil in naj me ne kličejo proti moji volji, ker ne bom več pričala....

...joj, joj,.... s čem se moram jaz zdaj ukvarjati.....

pozdravček,

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
29.4.2008 18:05:50   
gold fish
pf -imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 3562
29.4.2008 18:25:19   
pf
Če gre Gold fish za morebitno soočenje z obdolženim je to navedeno na vabilu, drugače je zaslišanje posamično. Uradne ure so od 8 do 12 in od 13 do 15. 

Neposredna povezava do sporočila: 3563
29.4.2008 20:09:40   
meta21
Pf, ja res bo pestro leto, ampak od kar mi je teta na banki rekla, da imam veliko plačouser posted image user posted image user posted image , se sploh več ne sekiramuser posted image . Bomo že! Al bomo šli pa pred občino protestirat, k je to glih modernouser posted image user posted image user posted image !

Gold fish držim pesti, da se ti bo izšlo-časovno al pa kako drugače!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
29.4.2008 20:58:19   
ključek
ooooooo, babnice!!!!!!!!
tako, morfo je za mano!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  vse je ok, sva z atijem videla vse.........oci, nosek, ustka, hrbtenico, kosti v nogicah, prstke, želodček, ledvičke.............kok je to zanimivo. sicer mi je G katero stvar moral 2x pokazati in razložiti, ker sem se sama skoz tok premikala, da je user posted image  kr poskakoval noter.  ful je bilo zanimivo, res!!! in ful sva oba vesela, da je vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image  je pa user posted image  težak 422 g.
mi je G razložil, da v 28 tednu dobim eno zdravilo - inekcijo, ker imam krvno skupino 0 Rhd negativno, in bi lahko bilo kaj narobe z user posted image , če ne bi tega zdravila dobila. potem pa se izenači. ampak sem pozabila kaj. mogoče katera ve, kaj želim povedati?? pišem kot ena kura, a?? user posted image user posted image  no, če ne prej, pa poročam takrat kaj, zakaj, kako......
potem sva šla še za vozičke pogledat..............user posted image  preveč izbire, pa kr ne veva katerega. sva skakala po trgovini od enega do drugega, pa jih vozila sm in tja.......user posted image  ampak naju je pol kr minilo, sva rekla - prideva drugič!!! user posted image
lepo bodte, grem še mal tv gledat, pol pa spat, sm kr mal utrujena. user posted image
nočkoooooooooooooo!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.4.2008 21:01:01   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   talytha               - 1. user posted image P 21.5,  PDP 4.9. , user posted image   user posted image  
user posted image   maybebaby     -1. user posted image  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , M 8.5.,  PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 5P 23.5., PDP 3.9., user posted image user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , P 20.5.,  PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted imagePDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image M 15.5., P 23.5.,  PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,7P 27.5., PDP 14.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image 4P 30.5., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image ,  PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P 28.5.,  PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 13.5.  PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , M 9.5., PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 5P 9.6., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted imagePDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image  lana17              -1. user posted image PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 3P 8.5., M 8.5., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , M 13.5., PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 12.5., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9.
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , M 13.5.,  PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , M 15.5., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , P 9.5., M 7.5., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image    
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image , P 5.5., PDP 3/10/12/9, user posted image    
user posted image   nelly2629          - 1. user posted image , M 9.5., PDP 24.9., user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

•  Še nekaj strani:user posted image  
Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
29.4.2008 21:43:56   
arabela*
čerka srečke nosečke.
Me to you,čestitke za morfo,kak ste babe srečne,ko vam lepo vse razložijo,pa celo težo otročka povejouser posted image
Aja,to injekcijo sem jaz tud prvič dobila zaradi teh krvnih skupin.Danes pa mi reče tam sestra,da moram injekcijo dobit.Nato pa smo pozable,jaz pa tud nisem nič vprašala.A ve kera,če se ta injekcija dobi tud pri drugi nosečnosti? Me to you,meni pa se zdi,da si to dobila v primeru,če drugič zanosiš da je pol vse ok.No,tako si pač jaz to predstavljam.
Jaz pa bom drug mesec začela flaške,pa dude nabavljat.Mislim,da bomo letos kar na aventu.Smo pri Aneji imeli Nuk,pa se otrok preveč razcadi zaradi tistega mehkega kavčuka.Ali je že kaj novega na tržišču?user posted image
Ima katera tisto zložlivo,prenosno posteljico?So res tako zelo slabe in nestabilne??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.4.2008 22:21:28   
gold fish
Me to you - čestitke za morfo user posted image user posted image user posted image , a spol je pa user posted image , al sem jaz kaj spregledalauser posted image ...no vseeno, samo, da je vse OK.....   Jaz še čakam..... Injekcijo dobi nosečnica, če je Rhd negativna.... ponavadi so jo dobile ženske ob porodu (če tudi že prej ne vem)

Saraya - ti boš kar s flaškami štartala, kaj ne boš dojila, al maš to za zraven/za ziher?  
Mi imamo to prenosno posteljico.... zgleda stabilno...... je pa od Haucka - Dream and Play.... smo bili pred par leti izžrebani v neki nagradni igri v Avstriji, pa smo jo dobili direkt iz Haucka iz Nemčije....boljše, da ne razlagam kako dolgo so rabili, da so jo poslali...smo jo šli nazadnje iskat na pošto tu takoj preko meje.
Kaka pa je v praksi, pa ti bom lahko povedala jeseniuser posted image ...., ima pa jo enih par kolegic, pa otroci čisto OK noter ležijo.....
Saraya - imaš kake nosečniške dodatke - Elevit prenatal, Centramed mami ..... - tu imaš vse vitamine za nosečnice.....  v prvem je največja doza železa...... 

Jaz bom pa po vsej verjetnosti šla naslednji teden na sodišče, povedala svoje in jim tudi rekla, da ne želim več pričati.... mislim, da je tako najboljše.... drugače me še res kje gnjavijo jeseni, ko dobimo naše user posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.4.2008 22:34:30   
arabela*
Gold fish,ti jim kar povej svoje na sodišču,bo najboljeuser posted image
glede flašk.Ja dojila bom,samo jaz imam že iz prve user posted image  izkušnje,da naš otrok nikoli samo po mojem mleku ni bil sit.Tako da smo ji že kar za zraven dajali dodatek.Pa je bila presrečna.bomo verjetno tud pri drugem prakticirali,če se bo obneslo.Flaške pa itak da rabiš,že zarad čajčeka,pa včasih če si mleko izčrpaš...user posted image
To zložljivo posteljico sem študirala,da bi malečki za nekaj časa kupla,ker itak večina pri nama spi,pa se mi ne splača še enega kinderpeta jemat.Kasneje pa bo dobila tisto pravo veliko z ograjico.

Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.4.2008 23:09:51   
gold fish
glede flašk.... naš prvi pikec je rojen nov., pa do poletja ni pil druga kot mleko...., ni hotel.... dojila pa sva se do 13 meseca..... imeli smo mislim, da enih par flašk...tisto na začetku za ziher, pol smo pa samo cuclje kupovali, če bi slučajno rabili.....  Ma, me prav zanima kako bo to zdaj....jaz bi ful rada samo dojila, nič dodajala...je bolj na easyuser posted image ..vedno pri  roki....  kako flaško za ziher bomo pa seveda tudi mi nabavili...pa to Aventovo....

naš user posted image  pa me danes samo brca... in to v take neprijetne deleuser posted image ...,  ga bo  moral user posted image ...malo bolj gor #nagnati#user posted image ....  

Za danes se poslavljam....

Nočko,

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
30.4.2008 7:28:09   
*zoe*
Jutro user posted image ,

še danes pol pa 4 dni mir user posted image  user posted image  user posted image . Za danes sva z mojim user posted image  zmenjena, da me pelje na čevapčiče user posted image  pol ko greva na kres. Njami! Že na vse zgodaj razmišljam o hrani user posted image  user posted image  user posted image

Me to you čestitke za morfo user posted image   user posted image   user posted image  samo da je vse ok.

Gold fish tudi jaz nameravam čim dlje samo dojiti - če mi bo seveda ratalo, ker mi grejo tile umetni pripravki na živce. Če pa ne bo šlo, bo pa mogu nekej umetnega vase spravit user posted image

A greste kaj na kres danes punce?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
30.4.2008 7:51:16   
KAHLO
JUTRO bejbe!!

Me to you še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

goldi dobro zrihtaj na sodišču....pa trebušček pokaži, da bodo dali miruser posted image

Zoe......jaz sem danes na poti v službo tud razmišljala o hrani....čudo....včasih mi je kaj druga po glavi šlo zdaj pa samo futeruser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bom šla na kresovanje če ne bo deževalo.........ker drugo leto bo bl težko, edino če baby sitterja najdemuser posted image user posted image user posted image  tak da morva z mojim letos še izkoristituser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo našo tud dojili, tam do enga 9 meseca, pol bomo pa prešaltali na flaško.....

Drgače pa jaz jem te centramed tabletke k so dodatni vitamini, med njimi tud kalcij, pa me je danes ponoči vseeno tak krč zagrabil v mečo, da sem s svojim krikom še lubija zbudila, je hotu zmasirat, pa ni blo šanse je bolelo k sto hudičev!!!! to se mi je zdaj že drugič zgodilo......sploh nevem kaj naj še dam v sebe da bo zadost kalcija za obe mamo in pupo!?!?!? a mogoče katera ve???

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
30.4.2008 8:18:45   
petra1978
Jutro!

No, danes je pa čudovit dan in tudi jaz se počutim veliko bolje kot včeraj. Me je včeraj zvečer moj peljal na pico, se mi je tako zluštala, da če me ne bi on peljal, bi šla pa verjetno sama. Pol pa sva šla še malo vozeke pogledat in sma se že odločila, da bova kupila PP GT3, samo čakamo še na kakšno akcijo. Vem, da ima zdaj Baby Center akcijo, ampak samo zelene, tega pa nočem. Mi bomo imeli rdečega.

Me to you, čestitke za morfo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jem pa Elevit tablete, so mi v tako v lekarni kot tudi moj G priporočali te tablete. Da so kao najboljše. Čeprav vem, da je tudi lekarna samo trgovina in da priporočajo to, od česa imajo oni največ.

Danes je pa taka tuga v službi, se vidi da je dan pred prazniki. Jaz bom tudi verjetno šla kaj prej domov. Lepo se imejte in malo pobožajte bušije.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.4.2008 8:20:45   
pf
Jutro punce.
Me to you superca, da je vse OK in da sta se nagledala user posted image .  Jaz moram pa čakati do drugega četrtka in se mi tako vleče, saj če bi bil navaden UZ mi ne bi bilo panike, ampak ko pa je glih morfologija bi pa raje videla, če bi bila pred prazniki.
Saraya a Nuk ni preveč vredu, ker jaz sem se bolj nagibala k Nuku.  Čeprav koliko vidim pa imajo vse bolj Avent, mislim moje prijateljice, ki imajo male otročke.
Punce vam povem, da se  ne spomnim katerega leta sem bila nazadnje čez prvomajske praznike doma, mislim da enkrat v osnovni šoli. Pomnite prijatelji. A ima katera dobro idejo kam za 1. maj na izlet? Doma nama ravno ni za biti, sicer pa kaj češ cel dan v hiši. Baje naj bi jutri bilo lepo vreme še.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
30.4.2008 9:04:25   
Tejchy
Jutro punce!

Js sem pa danes že ne dopustu user posted image  user posted image  user posted image  , pa sem vas prišla mal pozdravit preden začnem z delom in učenjem.

gold fish - fajn zrihti na sodišču. Po moje bo res najboljš, da greš kr osebno tja in pri vložišču vprašaš kako in kaj, pa ti bodo že tam našteli vse možnosti. Pa tako kot pravi Kahlo - trebuščka ven, da ti bodo dali mir user posted image  user posted image  user posted image  

me to you - čestitke za morfo user posted image  user posted image  user posted image  Kaj spola nočeta vedet al si pozabila napisat?? Al naj do septembra ostane user posted image  ?

Saraya - kako je s temi flaškami? Katere so najboljše? Steklene ali PVC? Lateks ali silikon nastavki? Do zdj sem prebrala, da je kao steklena boljš na začetku, ko otrok še ne drži sam flaške, kasneje pa je boljš PVC, ker je tudi lažja. Glede nastavkov pa so mnenja čist tko tko - pravijo, da je ti itak otrok sam pove kaj mu odgovarja in kaj ne in na koncu obdržiš oz. se odločiš za tisto, kar pač user posted image  hoče vlečt. Pa pri lateksu je treba bit previden, ker se prej zmehča, pa bolj pogosto jih je treba menjat. Tvoje mnenje?? Oz kaj ti priporočaš?

zoe - glede kresovanja, še nimava planov. Če bo lepo vremem in ne bo dežja lahko da greva malo pogledat.

Kahlo - Tud js bi rada do 9 mesca dojila.. če bo le dovolj mleka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Glede krčev pa poskusi samo s kakimi kalcijevimi tbl. Pa popij kak jogurt vsak dan. Kaj druzga ti pa js ne vem svetovat. Vpašaj svojo G kaj ti predlaga.

PF - Mozirski gaj, Arboretum Volčji potok, Bled, Bohinj, po dolini Soče, ... idej je kr dost... če pa se ne moreta odločit, pa vzem zemljevid v roke, zamiži in kam pač pade prst user posted image  user posted image  user posted image  Tko bosta še mal avanturista.. Itak pa Slovenci čst premal hodimo okol po Sloveniji - tolk krajev je, ki bi jih bilo vredno ogledat, mi pa kr rajš v tujino rinemo..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?