|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
26.4.2008 21:05:02   
ključek
Če katero zanima,imajo v trgovini Mana take fajn poletne majčke za nas ,ampak niso prav nosečniške.Jaz sem si eno za probo vzela,pa so res super,pa še cena je normalna.

bi jo hotla slikat in dat v album, da vem kako iskat??user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.4.2008 23:32:00   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
27.4.2008 10:18:02   
meta21
Očitno bo poleti forum čisto opuščen, ker sonce in oglašanje na forumu očitno ne gre skupajuser posted image . Saj je prav. Kar sončite se, samo ne preveč. Jaz sem bila v četrtek na ekskurziji in sem se v petek zjutraj zbudila kot kakšen pijanček: rdeč nos in lička. Baje mamo nosečke ful več pigmenta na obrazu (kje sem že to pobralauser posted image ).
No zdaj grem pa tudi jaz malo ven potem pa na rojstni dan!

Lep dan!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
27.4.2008 23:20:06   
gold fish
....pozdravljene....  sem mislila koliko bom morala prebrati za par dni...pa ni bilo tako hudo....user posted image ..

...padle pa smo že skoraj na drugo stran....

...kaj so bili danes cel dan problemi na rr, ker jaz do zdaj sploh nisem prišla gor (no, probavala sem zadnje pol ureuser posted image )...

..je pa bil danes tak lep sončekuser posted image

Moja noga je še vedno malo otečena, pa tam okrog, ko me je nekaj vsekalo je vse rdeče in občasno srbi, ne pomaga mi niti fenistiluser posted image , bom zdaj probala še aloe vera gel....
Pa drugače se mi tudi zdi, da sem malo otečena... gležnji, pa dlani....pa to ne nonstop...včasih kaki dan, pol pa zgine...mogoče bom morala res bolj počivati in ne biti cel dan na nogah .....   Slanega pa tako ne jem ..... No bomo videli kaj bo rekel zdravnik čez dober teden dni....

.... zdaj sem nas premaknila malo višjeuser posted image , pa lahko grem spat......

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.4.2008 7:12:10   
pf
Dobro jutro. Zdajle, ko bo lepo vreme ne bomo imele več kaj za brat. Tudi midva sva se bolj potepala čez vikend, je bilo res super vreme. Še tri dni pa bom zaključila peti mesec in stopila v šestega, sploh ne morem verjeti kako hitro gre. Gre pa ogromno ljudi sedaj čez praznike na morje, večina najinih prijateljev in sorodnikov, tak da komaj čakam kaj se bom zmenila z G, da še midva skočiva konec maja ali pa začetek junija. Gold fish a slišiš bebiko lepo sedaj s tem baby soundom? A morje ste že rezervirali? 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.4.2008 7:15:36   
*bubi*
Dobro jutro!

Sonček se že trudi user posted image  Ja, res je bila lepa nedelja, z bubijem sva se tudi malo potepala in se imela super. V soboto pa sem se jaz sama potepala user posted image

A morje ste že rezervirali?

Za 1. maj ja, za poletje pa še ne. Še nisem prepričana, če bom sploh upala it. Si bomo zdaj malo ogledali plaže in hotele v Istri, če nas kaj zamika user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.4.2008 7:50:59   
KAHLO
Oj PUPE!!

evo me spet za tri dni v lj v službi pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image nazaj na štajer!!!! bilo je naravnost fantastičnouser posted image user posted image user posted image

Tia, v petek sem res šla na koncert od Severine (me je sestra že en mesec prej utrujala da moram it) in smo se imele super.....smo dencale in se sto na uro zabavale...bodoči oči pa je bil doma pri tastu in taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

v soboto sem pa spet šla ven in smo s frendicami iz osnovne šole čvekale pozno v večer, smo ble v našem lokalčku na terasi lepo z dekicami pokrite in čvekale sto na uro.............vmes sem celo čutla kako se prekucava moja pupa....verjetno nas je imela že poln kufer....v glavno punce jaz vam povem, mene je pol kr prijelo in bi kar vsak večer pohajkovala okrog!?!!?!user posted image user posted image user posted image sploh nisem bila nič utrujenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me je moj pol spraševal če malo že navajam na večerna pohajkovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo me treba mal zabremzatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem že mal zapečkar ratala zdaj pa takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO včeraj pa smo pol z domačimi imeli piknik in sem se pošteno najedla žara.......kako je pasalo vam sploh ne moram povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa še malo badmintona in rolarji........jaz nevem, meni se zdi da kr kopnim od energije....al pa je kriv ta sonček!!! prav super se počutim, zdaj že delam plane da grem ta teden mal na bazen in kolesarit po avstriji!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.4.2008 8:05:48   
Lara Croft
Mene pa joške srbiiiijoooooooooooooooo...... čist sem si jih spraskala.... kr ne morem nehat .... ufaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Jst še tri dni delam.... pol pa četrtek in petek začnem kar pakirat.... uf že vidim... vse bom vzela s sabo in kot vedno polovico ne bom rabla.... hahaha
V soboto paaaaaaaaaaaaaa.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... morje, sonce 40 stopinj....

Drugač pa nič ne planiramo in delamo rezervacij.... spokamo šotor v avto in gremo.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.4.2008 8:08:35   
*zoe*
Jutro user posted image ,

vsem, ki ste imele preglede - čestitkeuser posted image  Jaz imam danes popoldne morfo, da vidimo, kako je kaj user posted image  napredoval user posted image .

Vikend je bil tako lep - končno malo sončka in toplote user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Imam cel kup dela, ker bom šla spet prej domov, pa jutri me ne bo, pol pa pridem spet mal v sredo pokukat user posted image  

Bom končno doma kaj pametnega naredila, je še ful za pobelit, pa nekaj stvari za na vrt za vsadit,... upam, da bo če praznike lepo vreme.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.4.2008 8:13:16   
KAHLO
zoe želim ti kar se da lep pregled......in le naglej si svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.4.2008 8:21:58   
Tejchy
Jutro user posted image !

Pa je spet ponedeljek... sam ta teden bo prav super, ker so samo trije delovni dnevi - no, zame samo dva user posted image  user posted image  Čeprav moje počitnice bodo ful delavne, ker imam v ponedeljek 5.5., takoj po praznikih, izpit.. Tako, da glejte, da boste držale pesti. user posted image  user posted image  user posted image

No, sem pa malo spremenila svoje plane in že kar v soboto smuknila v Italijo po voziček user posted image  user posted image  user posted image  Lepo 3h zmerne vožnje in voziček (High Trek) je bil ob 10h že lepo spakiran v avtomobilu user posted image  user posted image  Dobila sem vse kar sem želela - športni del, košaro in lupinico. Vse v željeni barvi, edino lupinice niso imeli take, tako da sem potem vzela kar črno. Pa dober bo - bom pa našega user posted image  toliko bolj pisano oblačla user posted image  user posted image  user posted image  Za ves komplet sem dala 630€ - tako kot je bilo rečeno, res dost cenej kot pri nas. 

Cene ostalih kompletov so pa take:
Jane Slalom pro - 3v1 (torej ves komplet) - 700€
Maxi Cosi - 3v1 - 630€

Se pa opravičujem tisti, ki sem ji obljubila pogledat za PP - trikolesnika niso imeli na zalogi očitno in potem sploh nisem spraševala.. sem čisto pozabila. Sicer pa lahko kamot direkt pokličeš v trgovino, vprašaš za ceno in ti bodo vse povedali.  So zelo prijazni, čeprav toplo priporočam, da imate zraven nekoga, ki govori italijansko - v angleščini so bolj bogi, se pa tudi da zmenit. Pa če boste kupovale rez voziček v celoti, so potem pri nadaljnjih artiklih ful popustljivi in ti kr neke popuste nudijo. user posted image  user posted image  user posted image  Za vas samo ... €   Js sem sicer gledala še ostale zadeve, sam tudi če bi želela ša kaj kupiti, ko ne bi spravila v avto - mi je voziček vse zasedel. Tako, da ko se boste odpravile dol - pejte s kombijem al pa boste morale vso robo razparkirat iz škatel. Tko.. to je to kar se tiče poročila. Če katero še kaj zanima pa naj vpraša.

meta21 - glede šolstva.. sj vem, da ima vsaka stroka svoje prednosti in slabosti.. sam fajn se pa sliši vaš dopust.. če ne bi poznala zadev, bi rekla da skor nič ne delate user posted image  user posted image  sam vem da ni tako - popravljanje spisov, nalog, priprave na učne ure, roditeljski, vodenje dnevnikov, seminarji, .. tak da na koncu delate glih tolk, ko vsi ostali. Sam fajn se sliši - vsaka dva mesca počitnice, pa potem še poletne user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 28.4.2008 8:22:47 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
28.4.2008 8:26:08   
Tejchy
zoe - držim pesti, da bo tvoj pregled trajal čim dlje, da se boš ja nagledala svojega user posted image  Pol pa le poročaj..

Drugač pa tud js svojga user posted image  ful intenzivno čutim že vsak dan user posted image  user posted image  user posted image  Včeraj zvečer me je 2x prav konkretno brcnil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
28.4.2008 8:45:05   
*zoe*
Ful dobr Tejchy da imaš že voziček user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa premikanja tiče - je pa tudi mene zadnjič 3x tako brcnil, da mi je kar sapo vzelo. Ne vem kakšne vaje so to bile. Med vikendom je bil pa umirjen, ker sem jaz skoz delala in je bil potem še user posted image  zgleda zmatran user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
28.4.2008 9:06:25   
tasitasi
Hoj, punce,

A me vzamete medse? Saj vem, da sem pozna, ampak danes sem se pa odločila, da kaj napišem.

Tudi jaz sem seprembrka 2008, PDP 16.9., to bo naš drugi škrat, doma imamo že 2-letnika.

Danes še zadnji dan v službi, potem pa en mesec bolniške. Upam, da se krči umirijo in bom vsaj za nekaj časa lahko šla še v službo preden nam škrat potrka na vrata.

Me je pa G v četrtek kar malo prestrašil, ko sem bila kregana, da nisem prej prišla na pregled, če imam že 3 tedne krče. Pa še rekel mi je, če mislim tega še prej roditi kot prvega, ki nas je predenetil v 36. tednu.

Torej imejte se lepo, uživajte v sončku in pazite nase in na svoje pikice. Jaz vem, da na našo bom zdaj malo bolj pazila.

Lep dan vsem

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
28.4.2008 9:12:19   
optimizem
Pozdravljene nosečke na ta tako lep sončen ponedeljkov dan!

Najprej se moram pohvalit, da sem tudi jaz v soboto prvič začutila brcike, sem bila tako prijetno presenečena, da sem se skoraj zjokala. Kak super občutek, ko veš da nekaj nosiš pod srcem.

Tejchy - Tudi mi se odločamo za High Trek. Pa sem ga šla en dan mal podledat v Baby center in je res super vozek, tako da je tudi naš trenutni zmagovalec in vrjetno bo kr ostal. Sem pa prodajalca v trgovini vprašala zakaj taka razlika v ceni med SLO in I, pa pravi da v I imajo stari model. Kaj je to res? Baje ,da se pa razlikujeta po tem, da ima novi model spredaj mrežico čez vse (govorim za športni del), staremu se pa ta mrežica nekako zarola na obe strani. Če je ralika samo v tem potem bom šla tudi jaz v I po njega, ker se ga res splača tam vzet? Kakšno barvo si pa vzela? A podstavek za lupinico si tudi vzela, ki se ga da v avto? Ma sem res firbčna?user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
28.4.2008 9:27:39   
*zoe*
Tasitasi veš da te vzamemo user posted image  Kar se pa tvojega user posted image  tiče, se moraš pa res malo pazit, da ne bo prehitro ven pokukal user posted image

17.5. imamo srečanje - a prideš?

Optimizem - res je lep občutek ko se user posted image  premika. Meni je najbolj smešno to, ko kolca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasitasi)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
28.4.2008 10:08:29   
Tejchy
tasitasi - dobrodošla med nami... itak, da te vzamemo user posted image  user posted image  

optimizem - glede High Treka.. a veš da ne vem user posted image  ma se mi zdi, da sem ta voziček tako na hitr kupila.. user posted image  Vem da nekatere ful komplicirajo - pa to, pa ono, a se da to, a ima ono, .. itd.. sj veš kaj mislim.. Men ga je ena kolegica ful priporočila, prebrala sem še na RR mnenja o njem  in res nisem našla nobene pomanjklivosti. Pa še izmed vseh mi je nekako najboj všeč. Zato tud nisem kaj komplicirala.. Upam, da bo zadovoljil moje in otrokove potrebe.. itak pa se ponavadi najde vsaj ena stvar, ki te moti ali pa ti manjka - vedno je tako. Glede te mreže ti res ne vem povedat.. Mislim pa, da sem jaz kupila nov model, ker je tud na škatli bila takšna deklaracija, pa tudi barv ni več vseh - športnega dela v oranžni barvi mislim, da ni več.. Ker ko so želeli vedet kako barvo želim, so mi dal katalog v roke, tam pa je bilo dost manj barv na razpolago kot jih lahko vidiš na netu. Js sem vzela Optic chocolate - rjavo, plavo kombinacijo. Edino lupinico imam črno, pa mi je bilo potem kasneje malo žal, da nisem vzela oranžne, ki je bila na voljo.

Bom pa zdj doma imela en dan spoznavni dan z vozičkom user posted image  user posted image  user posted image , pa ti lahko potem malo več poročam..

Aja, sem pa tud za foro vprašala v trgovini kateri vozički najbolj gredo v promet in katere se najbolj priporoča, pa mi je dejal da Slovenci ful kupujejo High Treka pri njih, Italijani pa Maxi Cosi. Tako, da sta ta dva modela tud najbolj prodajana.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
28.4.2008 10:13:27   
ključek
Hoj, punce,

A me vzamete medse? Saj vem, da sem pozna, ampak danes sem se pa odločila, da kaj napišem.

Tudi jaz sem seprembrka 2008, PDP 16.9., to bo naš drugi škrat, doma imamo že 2-letnika.

dobrodošla!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu tasitasi)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
28.4.2008 10:15:00   
Tejchy
še to sem pozabila..

optimizem - ja, vzela sem tudi podstavek za lupinico in lupinico. Za športni del + košaro sem dala 500€, za lupinico 125€ in za podstavek 55€. Za ves 4 delni komplet torej 680€.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
28.4.2008 10:19:06   
Tejchy
... pa še to user posted image  user posted image

V primerjavi z našimi cenami pri High Treku profitiraš za 200€. Jaz sem sicer za bencin in cestnine dala približno 40€ - še vedno pa sem 160€ v plusu. Zaradi tega se je meni nakup v ITA splačal.

Treba je tud to vzet mal v zakup in preračunat koliko bo stroškov s prevozom. Ker, če je voziček samo 50€ cenej v ITA, je vprašanje ali se splača iti ponj - Primorkam definitivno ja, ostale pa user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
28.4.2008 10:20:26   
optimizem
Tejchy - ful hvala za odgovor in se priporočam, ko boš dala skozi tale vajin spoznavni danuser posted image . A drugače je težko najdet tole trgovino?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
28.4.2008 10:31:38   
Tejchy
označeno ful ni.. ker je manjši kraj.. js sem prvo mislila, da se sploh ne peljem prav..

Gre za trgovino BABY PULMAN v Gradiščah.

- po avtocesti/hitri cesti LJ - NG na prehod VRTOJBA (itak prideš direkt na tega)
- po avtocesti naprej (zgleda bolj kot hitra cesta)
- izvoz GRADIŠČA
- takoj v križišču DESNO
- v naslednjem semaforiziranem križišču LEVO
- skoz naravnost, na koncu zidovja z mrežo je na desni POSLOPJE s trgovinami in tam je tudi ta trgovinica.

Teh navodil sem se jaz držala in našla v 1. Čeprav je ta drugo semaforizirano križišče ful čudno.. italijani imajo nekatere križišča res čudno speljana..

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
28.4.2008 10:36:03   
Tejchy
Nosečniška pozabljivost..  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Nazaj grede sem bila v LJ v H&M na Rudniku v Supernovi. Imajo ful kikelc.. takih na vrvico ali pa gumico - so sicer nenosečniške, ampak jo itak nosiš nizko in so super user posted image  Cena 10 - 15 EUR, js sem našla kar 5 al 6 različnih motivov.. vzela/kupila pa 3 user posted image  user posted image  user posted image  Zaenkrat mi je gumica čist ok, če me bo pa čez čas začela držat, pa jo samo odparam in vstavim novo.. Tak, da mislim, da sem zdaj s cotami preskrbljena do septembra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
28.4.2008 10:48:27   
simat
Pozdravljene,

jaz sem tudi septembrka PDP 23.9., pa bom tudi kupila high treka. Jaz ga bom vzela kar v Ljubljani, v trovini Turbo limac, ker dobiš če kupiš šprtni del pa lupinico neke točke okrog 500 točk, tako dobiš dobropis in z ata dobropis dobiš npr. še košaro, lahko pa si izbereš še kaj drugega. Jaz bom vzela samo šprtni del, brez košare in bom dobila lupino zastonj. Tako, da me bo prišlo okrog 450 EUR. Je pa sigurno v IT ali pa v AT cenješe.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
28.4.2008 10:52:32   
alysa
Tejchy, super, da si že kupla voziček, mene še vse čaka ... user posted image

Sem pa ta teden doma, tako da greva mal na morje pokukat in se beremo spet konec tedna.

Uživajte v sončku, pa praznikih in seveda user posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?