Tejchy
|
Jutro ! Pa je spet ponedeljek... sam ta teden bo prav super, ker so samo trije delovni dnevi - no, zame samo dva Čeprav moje počitnice bodo ful delavne, ker imam v ponedeljek 5.5., takoj po praznikih, izpit.. Tako, da glejte, da boste držale pesti. No, sem pa malo spremenila svoje plane in že kar v soboto smuknila v Italijo po voziček Lepo 3h zmerne vožnje in voziček (High Trek) je bil ob 10h že lepo spakiran v avtomobilu Dobila sem vse kar sem želela - športni del, košaro in lupinico. Vse v željeni barvi, edino lupinice niso imeli take, tako da sem potem vzela kar črno. Pa dober bo - bom pa našega toliko bolj pisano oblačla Za ves komplet sem dala 630€ - tako kot je bilo rečeno, res dost cenej kot pri nas. Cene ostalih kompletov so pa take: Jane Slalom pro - 3v1 (torej ves komplet) - 700€ Maxi Cosi - 3v1 - 630€ Se pa opravičujem tisti, ki sem ji obljubila pogledat za PP - trikolesnika niso imeli na zalogi očitno in potem sploh nisem spraševala.. sem čisto pozabila. Sicer pa lahko kamot direkt pokličeš v trgovino, vprašaš za ceno in ti bodo vse povedali. So zelo prijazni, čeprav toplo priporočam, da imate zraven nekoga, ki govori italijansko - v angleščini so bolj bogi, se pa tudi da zmenit. Pa če boste kupovale rez voziček v celoti, so potem pri nadaljnjih artiklih ful popustljivi in ti kr neke popuste nudijo. Za vas samo ... € Js sem sicer gledala še ostale zadeve, sam tudi če bi želela ša kaj kupiti, ko ne bi spravila v avto - mi je voziček vse zasedel. Tako, da ko se boste odpravile dol - pejte s kombijem al pa boste morale vso robo razparkirat iz škatel. Tko.. to je to kar se tiče poročila. Če katero še kaj zanima pa naj vpraša. meta21 - glede šolstva.. sj vem, da ima vsaka stroka svoje prednosti in slabosti.. sam fajn se pa sliši vaš dopust.. če ne bi poznala zadev, bi rekla da skor nič ne delate sam vem da ni tako - popravljanje spisov, nalog, priprave na učne ure, roditeljski, vodenje dnevnikov, seminarji, .. tak da na koncu delate glih tolk, ko vsi ostali. Sam fajn se sliši - vsaka dva mesca počitnice, pa potem še poletne
< Sporočilo je popravil Tejchy -- 28.4.2008 8:22:47 >
|