|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
23.4.2008 14:15:19   
talytha
Dan vsem skupaj!

A mamo srečanje?user posted image user posted image user posted image   Ja men bi lih vsak datum ustezal....pa naj bo 17.05 recimouser posted image
Srečno vsem ki mate preglede danes!!!Pa Urša user posted image user posted image se tuki, da ne bo sam na MČuser posted image
Ena je napisala da ji full kri iz nosa teče, pa ne vem zdele kera točno je blauser posted image   Uglavnem, sam to sm hotla povedat da je men tut skos tekla kri iz nosa, tko vsak dan ponavad zjutraj od kakega 8 tedna dalje. No zdej mam pa kake 14 dni že mir s tem, mi je pa G rekla da ni to nč posebnega ker maš baje povečan pretok al kaj...pojma nimam, njej je itak vse normalnouser posted image     No upam da se tudi tebi kmalu zadeva umiri, vem da zna biti zeloooo nadležno.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.4.2008 14:24:45   
amor real
Ciao, pupe!

Meni načeloma ustreza 17/5 za srecanje nas sreck user posted image . Kraj mi ni pomemben, ce se jaz odlocim, da grem se lahko dobimo tudi v Radencih, čeprav sem sama iz okolice Kopra user posted image , ni problema!
Stiskajte pesti, da najdejo nek nadomestni del za moj avtek in bo do takrat popravljen, da lahko pridirjam (ups, upam, da policaji ne prebirajo foruma user posted image ) na srecanje.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.4.2008 14:37:05   
*zoe*
No, sem malo preštela koliko nas je do sedaj za 17.05.08 in nas je že 10 user posted image .

Najboljš, da vas mal napišem, predno mi katera uide z glave.

SREČANJE 17.05.08:
- zoe
- tejchy
- katjolinka
- saraya
- kahlo
- bark
- bubi
- lara croft
- talytha
- amor real

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.4.2008 14:50:11   
arabela*
Oila punceuser posted image
Da vam povem,da me je danes mala tak zmučla,da je joj.Nevem ali je vreme krivo al kaj,ampak tečna je ko stouser posted image user posted image
Danes smo prvič na odvajanju od dude.si jo vsako jutro muca sposodi,zvečer pa jo nazaj prinese.Zaenkrat je še vzdržno(hha,kako dolgo)user posted image
Vidim da ste pridne z našo organizacijo srečanja,upam da nas bo čimveč,pa da klepetamo do onemoglostiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.4.2008 14:55:16   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

No, sem malo preštela koliko nas je do sedaj za 17.05.08 in nas je že 10 user posted image .

SREČANJE 17.05.08:
- zoe
- tejchy
- katjolinka
- saraya
- kahlo
- bark
- bubi
- lara croft
- talytha
- amor real
- alysa

Pa se še js zravn podpišem. Kraj mi je vseen, sam da boste vreme zrihtale ... user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.4.2008 15:00:37   
talytha
No na kraj sem pa pozablauser posted image   Meni je vseeno v katerem koncu slo. se dobimo, bom šla pa na krajši izletek, sem vedno zauser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.4.2008 15:00:45   
gold fish

Gold fish v katerega Toysa pa gres? Graz, Celovec? Dej malo poglej ce imajo kaksne vozicke v akciji, ce se ti da.

zoe - grem v Graz..... zdaj čez 10 min šibamo..... bom pogledala...ker imam tako to namen gledat.... se javim zvečer....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.4.2008 15:00:53   
alysa
Tejchy: glede materinske sm se pozanimala, in sicer bo v SG do septembra še v maju (začne se 5. 5. ob 17.00) in v juliju. Ker je možno, da nekaj poslušaš maja, nekaj pa julija, sva se midva odločla za to varianto. Moj ima namreč tako službo, da je ponavadi vsaj en teden v mesecu na terenu in ne bi mogel hodit zravn. Sej verjetno na vsa ne bo šel zravn, čeprav mi je med. sestra rekla, da vedno več hodijo partnerji zravn. Js bom šla 5. 5., da dobim razpored predavanj. Mislim, da je rekla, da je 6 al 7 srečanj.
A ti boš hodla v Velenje?

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.4.2008 15:07:28   
gold fish
...glede srečanja..... bom videla kako bo stanje, pa vam javim (potrdim) v začetku maja...... Mi je pa zaenkrat vseeno kateri majski datum je....... 

Saraya - to s Trojanami ni slaba ideja....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.4.2008 15:39:34   
*bubi*

Samo se moramo vprašat, kaj bomo na Trojanah počele. Samo kofetkale in se s torticami basale? user posted image  Saj sem že 1x napisala, da bi marsikatera malo večjega user posted image  zraven pripeljala, ampak za bubija vem, da na Trojanah ne bi imel kaj počet. V Tivoliju je lušno igrišče in čolnalna, ZOO je itak aktualen.

Pa vožnja MB-LJ se mi ne zdi problematična, ker je skoz AC. Pa še s kakšnim šopingom se da združit, zdaj ko v MB ni več Emporiuma user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.4.2008 15:41:42   
*bubi*
Glede materinske šole pa jaz res ne vem, če bom šla. Junija mi ne paše, ker bo v službi guuuuuuužva, za julij in avgust pa res še ne vem.
user posted image  pa se bo moral še malo pozanimat, če mu papirji od bubija še veljajo oz. če jih bodo zahtevali. Lani ga ni nihče nič vprašal, res pa je, da so bile okoliščine drugačne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.4.2008 16:42:17   
coko

SREČANJE 17.05.08:
- zoe
- tejchy
- katjolinka
- saraya
- kahlo
- bark
- bubi
- lara croft
- talytha
- amor real
- alysa
- coko

Evo, še jaz se vam pridružim na seznamčku. Jaz sem za ZOO,ali Tivoli. Pa verjetno se bi dobile enkrat popoldne, a ne. Jaz imam namreč zvečer še eno zadevo, tako da bom skušala oboje uskladit.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.4.2008 16:48:47   
coko
Drugače pa se vsem puncam opravičujem zaradi brcik oz. premikanj user posted image . Nisem si mislila, da vas bo tako skrbelo ker jih še ne čutite. Meni je čisto logično da jih pač ene prej, druge kasneje. Res pa je, da jih v prvi nosečnosti lahko začutiš kasneje. O tem je bilo že veliko napisano, tudi na kakšni internetni strani si lahko preberete o tem, navsezadnje pa vprašajte svojega gin., če ste v skrbeh. Ampak jaz mislim, da se ni potrebno sekirati. Vse je OK z vami in vašimi user posted image .

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.4.2008 16:57:28   
Tejchy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  superca.. nas je že ful velik za srečanje.. Ja no, men se tud zdi Lj najbolj primeren kraj - Tivoli, ZOO.. majo otroci kj za počet.. na Trojanah res ni kaj primernega...

Alysa - hvala za info o MŠ.. uf.. 5.5. user posted image  a junija pa ni kaj?? No, se bom s svojim doma pogovorila kako in kaj se bova zorganizirala.. Morm mal preštudirat kaj mi glede na službo bolj odgovarja.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.4.2008 17:05:35   
arabela*
hoila punce.
Ja glede srečanja,nisem pomislila na otroke,se oproščam.Sem pač imela v glavi kak kafeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.4.2008 17:35:58   
petra1978
Ojla pupe.
Vidim da ste bile ta teden, ko se nisem mogla nič javit zelooooo pridne s pisanjem. Je celo preveč, da bi vse naenkrat prebrala.

Aha, aktualna tema - srečanje. Tudi meni zaenkrat paše 17.05., upam, da ne bo kaj vmes prišlo. Če pa katera iz štajerskega konca želi, pa se lahko zmenimo in se skupaj peljemo do Ljubljane. Mislim, da to ne bi smel bit problem.

Prau fauš sem vam vsem, ki že čutite brcike svojih malih. Jaz jih še ne, pa se tud ne sekiram preveč zaradi tega. O, bo že se brcal-a.

Včeraj je pa naša pika dobila prvo cotiko. Moja sestra (teta Maja) je kupila bodi. Kak je lep. Zdaj ko pa imam prvo tako stvar doma, me pa kar mika, da bi šla v trgovino in kar vse pokupila.

Ta teden sem pa doživela prvi taki čustven izbruh, ki naj bi bil značilen za nosečnice. Sestrična, ki je imela lani decembra spontani splav je spet noseča. In ko mi je to povedala, sem bila tako vesela za njo, da sem se prvo eno minuto ful smejala, potem pa so samo solze začele tečt. Joj, res sem vesela za njo. Upam samo, da bo zdaj vse OK.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.4.2008 17:38:04   
lana luna
SREČANJE 17.05.08:
- zoe
- tejchy
- katjolinka
- saraya
- kahlo
- bark
- bubi
- lara croft
- talytha
- amor real
- alysa
- coko

- lana luna

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.4.2008 19:46:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Samo se moramo vprašat, kaj bomo na Trojanah počele. Samo kofetkale in se s torticami basale? user posted image  Saj sem že 1x napisala, da bi marsikatera malo večjega user posted image  zraven pripeljala, ampak za bubija vem, da na Trojanah ne bi imel kaj počet. V Tivoliju je lušno igrišče in čolnalna, ZOO je itak aktualen.

Pa vožnja MB-LJ se mi ne zdi problematična, ker je skoz AC. Pa še s kakšnim šopingom se da združit, zdaj ko v MB ni več Emporiuma user posted image

....saj po moje Saraya ni mislila Trojan v tem smislu, ampak v tem da je nekje na pol poti do LJ....   Bi jaz tud pikeca zraven vzela, pa mu bolj odgovarja zoouser posted image ...to je bilo bolj tak napisano....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.4.2008 20:02:18   
gold fish
...mi smo nazaj iz Graza.....  obdelali Toysa, Trio...na koncu pa še Burger Kingauser posted image ...

...vzela sem nekaj več baby katalogov, če katero zanima ...

Sem pa zdaj bila prvič v Seiersbergu po tem, ko je razširjen... mater sem se nahodila.... pa nimajo več tistega lepega malega morskega psauser posted image ....

....izbira pa no ja ......, sem ugotovila, da bomo zgleda kar PP kupili.... in to pri nas, ker so imeli kar nekaj kombiniranih vozičkov, samo 4 pa so bili taki bolj mali, vsi ostali kolesa kot traktor, pa nasploh ful okorni....

Sem si nabavila bebe sound...pa sem seveda takoj probala, pa me še malo jezi.....  slišim neko premetavanje...srčka pa nisem ...(nekaj je, samo ne vem, če je to to...) bom še probalauser posted image  ....

....pozdravček,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.4.2008 20:38:06   
ključek
Sem si nabavila bebe sound...pa sem seveda takoj probala, pa me še malo jezi..... slišim neko premetavanje...srčka pa nisem ...(nekaj je, samo ne vem, če je to to...) bom še probala ....

men se isto dogaja z angelsonudom. ne sekiraj se. jaz se včasih kr neki cajta matram, da slišim srček, včasih ga pa naciljam v prvo. user posted image  se morš ti tud prej ful z kremo namazat???
pa še info. za vse, ki imate zatečene noge.............jz sm si nabavila kremo Lift Me Up, bellybutton - Soothing Leg & Foot Gel. naročila sem jo preko Minisvet-a. ful dobr hladi in moje noge so k rožica. user posted image  samo v vednost, če kero zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.4.2008 21:08:07   
gold fish
me to you - jaz imam to komaj par uruser posted image ...s kremo se nisem mazala, ker je na tistem, ko daš na bušija isti material kot slušalke...taka gobica...pa po moje ni dobro......

...sem pa bila včeraj do Lipnice v A ...in sem našemu user posted image  kupila ene kavbojkice......so imeli zgleda zadnje št. 68 ..pa so bile za 1€....malo tak za finto sem jih kupila (imajo sicer bolj roza šive, mi pa še ne vemo kaj bo, pa sem vseeno nabavila...sem našemu pikecu rekla pol, da sem mu kupila nove kavbojke, ker jih ne nosi preveč raduser posted image ..., pa je šel pogledat...pol pa je videl te maleuser posted image , pa mu je bilo ful fajn..........

Aja, daj napiši mi prosim na zs za to kremo.....

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.4.2008 21:08:09   
*bubi*
U, gold fish, potem pa ste se nahodili user posted image

PP je že od nekdaj v A dražji kot pri nas. Mene pa ravno tisti "traktorji" zanimajo. Bom šla poleti malo na oglede. Si slučajno videla v Toysu razstavljenega Jeep trikolesnika oranžno-bež barve?

Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.4.2008 21:09:42   
*bubi*
Po navadi rabiš gel za poslušanje srčka, enak kot pri UZ. Tudi pri G meni z gelom namaže, ko srček posluša.

Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.4.2008 21:35:46   
gold fish
bubi - misliš tistega, ki je zdaj v akcijskem katalogu za 79,98€?  Jaz se nisem extra zavzela zanj, sta ga pa moja dva #vlačla# ...ima res ful velike kole, je pa imel sprednjo kolo zablokirano...pa ga nista mogla preveč vozit.... Mene so zanimali kombi vozički, ker moramo nabaviti takega, ki ga lahko imamo od začetka.....   Ta #tvoj# je pa samo športni..... pa za nas odpade....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.4.2008 21:37:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Po navadi rabiš gel za poslušanje srčka, enak kot pri UZ. Tudi pri G meni z gelom namaže, ko srček posluša.

...tudi, če je taki gobica material?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?