|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
22.4.2008 14:47:51   
bark
Bark......a mogoče veš katere dneve v juniju je ta šola?!?!?user posted image

Ne vem čist točno.Mislim da torke in četrtke.
Vem sam to,da moraš pred tečajem tja,da se vpišeš,pa neke krtončke dobiš za izpolnit.
Jaz bom šla po prvomajskih praznikih tja. Če še ne boš sama do takrat zvedla,ti sporočim.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.4.2008 14:54:08   
Tejchy
No, pa smo se vse neki novga naučile - zakaj ujčkanje, pa napo v vsak prostor, ... user posted image  user posted image  user posted image  se bodo naše user posted image  rodile, bodo skoz sam spale, tak bomo z vsemi žavbami podmazane user posted image  user posted image  user posted image

Glede muzike.. js mam IL DIVO, pa GREATEST HITS od ROD STEWARTA - mi ima svetovno kompilacijo.. same take nežne, umirjene hite.. ma bi jo lahko poslušala non stop.. tako da, jaz svojga user posted image  na to dvoje navajam.. Kolikor se le da.. Upam, da ne bo ob telefonskem zvonjenju zaspal - tko, ker sem po cele dneve v službi in ne sliši nič kaj druzga kot pa moje tipkanje po tipkovnici in pa tel pogovore user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.4.2008 15:15:51   
KAHLO
bark....ti si superca..........ti mi kr sporoči....ker bom za te prvomajske na štajerskem....!!! tako da bom zelo vesela vsake informacije..saj po te kartončke lahko greš sam, al more bodoči očka it zraven po njih .....pa sploh nevem kam to it...a to ti v porodnišnici na informacijah vedo vse povedat....al bl s težavouser posted image

Jaz pa mojo pupo bl na poskočne navajam, zdaj za vikend grem na koncert, rabi seka družbo in greva na severinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo mele babji žur....drgače pa v večini posluša takšno pisarniško glasbo kot tvoj Tejchiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.4.2008 15:39:42   
bučkabb
tile vaši nasveti so pa prav prisrčni, bom probala kaj upoštevat, zdaj ko si urejam stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a res ne more bit dobedn dan brez tega smotanega deža, pri nas se je ravno spet izlilo, zdaj bo pa mal sonček posijal, pol pa spet verjetn kakšna porcija osvežitveuser posted image user posted image

no uživajte, ker jaz mam počas dost službe in grem domov, jest, njami..... sem že tak lačnauser posted image

pridno se tipkajte še naprej, vas bom juter zjutri brala, ko doma se mi ne da na netu sedet.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.4.2008 17:56:00   
lana17
 user posted image   pozdravljene novinke.

Uršula83  user posted image .

Trebušček mi vztrajno raste. Sedaj meri že 99cm. Zredila pa sem se že za 8 kg. Mislim, da sem rekorderka med vami.user posted image

Zunaj sije sonček, men se pa ne da na sprehod. Kakšna lenoba sem.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.4.2008 18:06:55   
pf
Tole z napo je pa zanimivo. Meni  pa se danes user posted image tako obrača po trebuščku, malo tu in malo tam, da mi je že cel dan slabo,  dopoldne sem celo bruhala. Ne znam opisati, ampak kak dan zadnjih štirinajst dni mi je dvakrat do trikrat  na teden slabo, ampak takrat jo stalno čutim cel lubi dan kak nori vragec mali. Čisto zelena sem že. Bodoči očka se mi samo čudi.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.4.2008 18:12:34   
arabela*
oila pupeuser posted image
Jaz pa sem danes bolj lenobno.Se mi nič ne ljubi.
Brcike?? Jaz sem od danes v 22 tednu,pa še skorajda ne čutim nič.Me je groza pomislit.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.4.2008 20:12:20   
meta21
a ma drugače katera kakšne cdje z glasbo ki pomirja dojenčke?? Mozart, Bethoven in podobni...

Jaz sem si z neta potegnila ene uspavanke, so take simpatične od Raimonda Lapa.

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.4.2008 20:15:43   
meta21
Upam, da ne bo ob telefonskem zvonjenju zaspal - tko, ker sem po cele dneve v službi in ne sliši nič kaj druzga kot pa moje tipkanje po tipkovnici in pa tel pogovore

Če je to tko, bom mogla pa jaz kakšne žurke prirejat, glede na to, da vsak dan okrog mene kriči 400 najstnikov. Pridete? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.4.2008 20:18:04   
meta21
Zunaj sije sonček, men se pa ne da na sprehod. Kakšna lenoba sem.

Vidiš, da nisi taka lenoba. Samo malo vzpodbude potrebuješ!user posted image  (Beri: Tudi Lano se da spravit s kavča)

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.4.2008 21:02:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

a ma drugače katera kakšne cdje z glasbo ki pomirja dojenčke?? Mozart, Bethoven in podobni...

Jaz sem si z neta potegnila ene uspavanke, so take simpatične od Raimonda Lapa.

meta...kje si to dol potegnila? jaz sem ravno danes klicala na to firmo kje v mb se dobijo cd....stane pa en 12€, imajo pa akcijo 4ih po 40€....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.4.2008 21:05:35   
gold fish
aja , meta sem pozabila vprašati...katere imaš ...meni sta zanimiva  cd prenatal in baby mozart....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.4.2008 21:09:36   
coko
Ciao souser posted image !

Se vam še jaz malo oglasim. Res ste zelo pridne. Vsak dan,ko pridem domov z veseljem preberem vaše čveke. Dobrodošle vse nove user posted image ! Čestitke za uspešne preglede user posted image !
Lepo da vam bušiji rastejo,moj seveda tudi. Zaenkrat sem, končno, brez problemov,le hormončki mi dajejo velikoooo energije,sploh zvečer, ko je treba iti spat. Popoldne pa, ko pridem iz službe, pa bi spala.
Pa še eno slabost imam: vse povem direkt,brez kakšnega premislega. No, zaenkrat še ni bilo posledic. user posted image

Šola za starše: tudi midva bova šla v porodnišnico v LJ in po vsej verjetnosti junija. Tako da se vidimo. Začne se vsak prvi ponedeljek v mesecu (2.junij) in ima, menda, 10 predavanj. Začetek predavanj je ob 10.00, 16.00, 18.00. Midva bova šla ob 18.00. Naslednje dni pa ob 9.00, 16.00, 18.15. Tako piše na internetni strani šole za starše.

user posted image : a zdej imamo že določen datum za kavico, ali še čakamo prijave?

Imejte se lepo, čuvajte svoje user posted image , pa seveda tudi na sebe ne pozabit! Se še slišmo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.4.2008 21:12:05   
nelly2629
živjo!

Še ena lenoba se javlja, jaz po cele dneve samo spim, že 14 dni sem doma, pa se mi tut pospravit za sabo neda! user posted image !

Zanima me kdaj je dobro začeti obiskovati te tečaje, ker jaz sem bila danes pri zdravniku pa mi še nič ni omenil, ali pa se moram za to pozanimati sama!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.4.2008 21:22:30   
coko
nelly2629: verjetno sprašuješ za šolo za starše. Na internetni strani porodnišnice LJ piše, naj bi šele v 7.mesecu šel na ta tečaj. Ampak jaz bom šla prej. Mi pa gin. ni še nič omenil. Verjetno kakšni omenijo, pri drugih pa se moreš sam pozanimati. Sicer pa je še zgodaj (jaz bom jutri v 18.tednu user posted image ).  Lahko pa vprašaš sestro kaj več o tem.

brcike: jaz sem takrat napisala, da sem nekaj začutila v 16.tednu,ampak po vsej verjetnosti je bilo kaj drugega. Tako da še čakam na konkretne brce. Me pa še vedno trebuh srbi in žgečka, tako da čakam... user posted image

(odgovor članu nelly2629)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.4.2008 22:03:08   
ključek
Sem pozabila...

Čezhribni sosedi:
Urša...Bravo !!!!!
Bomo pozimi skupaj vozičkale !!!!

bosta mene tudi vzeli s sabo???? user posted image  sem tud vajina soseda. user posted image

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.4.2008 22:04:36   
*bubi*
Jaz sem si pri bubiju toliko te glasbe dol potegnila in zapekla, pa še zdaj ni v CD-playerju pristala user posted image  user posted image

Pa pravljice... ampak njemu sploh ni zanimivo poslušat, če mu jaz berem, pa bi kar še in še... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
22.4.2008 22:07:33   
*bubi*
Ko je že debata, kaj je možno in kaj ne: v 16t pa je res težko čutit brcike, gibe oz. premikanje pa čisto možno.

Meni se zdi bolj neverjetno, da se v 18t trebušček navzven premika, sploh v okolici popka, glede na to, da maternica sploh še ne sega tako visoko user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.4.2008 7:41:32   
*zoe*
Jutro user posted image , konno mal sonka user posted image  Dokler bo zdral seveda.

Lana17 kar se kil tie sva kar na istem. Me je kar groza. In mi sploh ni jasno kam grejo, ker po hlaah in puloverjih sode ni kakne bistvene razlike. Trebuek pa tudi ne raste tako fejst - sedaj je 89 cm. Moj user posted image  pravi, da v joke. Res mi e kar rastejo (sem mislila, da se bo kaj umirilo), kaj ele bo. Sedaj mi hoe bit e koarica D premajhna user posted image  Pa tudi prav motijo me. Kar je preve je pa preve no. Zgleda, da moram ukiniti pivo user posted image  user posted image  user posted image

Pa skoz se mi kri uliva z nosa - a e kateri?

Kar se pa brcik oz. premikanja tie (kakorkoli to kdo imenuje) je pa user posted image  ful aktiven, sedaj e podnevi skoz nekaj urira. Pa ful reve kolca. Se prav uti, kdaj se tako premika, pa kdaj utripa user posted image  user posted image  user posted image

Meta21 meni so tudi te skladbe od Lapa ful fajne user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa datuma tie je pa tko, mislim, da je na razpolago sedaj 17.5. ali pa 5.7. Najbolj, da kar zanemo zbirat prijave, a ne? A bomo pol za 17.5.? Ali imate raji e kasneje? Bo naa Tejchy naredila razpredelnico, jaz nisem glih mojster za take stvari user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.4.2008 7:42:27   
*zoe*
Ja groza no, nekej RR ne dela in mi je vse sumnike ven zmetal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
23.4.2008 7:59:24   
Tejchy
Jutro punce!

Js sem pa danes tono 20t 0d user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tono na polovici user posted image  user posted image  user posted image  .. se moram malo pohvalit..

lana - moj trebuek e ne meri 99 cm, ampak tako kot zoein 89, pridobila pa sem tud e 8kg. Tako, da si kr lepo delimo prvo mesto user posted image  user posted image  Ma js se s temi kilami sploh ne obremenjujem... verjetno sem zato tolk v plusu, ker sem sicer ful drobcena in sem pa mogla malo ve zaloge pridelat.. hujali bomo po porodu...  zdj glavno, da moj user posted image  pridno raste ..

coko - v LJ imate 10 predavanj?? user posted image  user posted image  v Velenju so samo 4.. ampak verjetno ta dlje asa trajajo.. mislim tko, po urah.. moram se pa e za SG pozanimat - alysa - ti mogoe ve kako je z materinsko v SG??
nelly - v materinsko olo lahko gre po elji.. vsaj pri nas je tako.. men je G e ne 2. pregledu povedala to in dala seznam.. Js grem raj mal prej, ko pa da me sluajno pol kaj preseneti.. tako da, tud js mam namen zaet zdj maja, junija s to olo..

zoe - js sem pa mislila, da tipka tko hitr, da si vse umnike vn spustla user posted image  user posted image  user posted image  .. no, sj mam tak feeling, da jih bo tud men vn vrglo, ker tu pod smeki pie VEAT SMELKOV user posted image ...  tak da oitno jih nekaj zafrakava..

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
23.4.2008 8:00:02   
Tejchy
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  no, pa sem tud js brez sumnikov ostala..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
23.4.2008 8:20:02   
tasha23
JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kako ste kaj? Jaz sem tako utrujena, da komaj gledam, sem tako navduena nad pregledom, da ne morem spati user posted image , no e malo manj kot 2 urici pa bom  spet videla truko ki tako veselo brca v trebuku user posted image user posted image user posted image

In mogoe izvemo kaj bomo pestveli: baletko ali nogometaa user posted image user posted image user posted image . Mi gre pa tako na smeh. ko sem bila nosea  samo mesec dni je veliko ve ljudi opaziilo spremembe na meni, zdaj pa ki sem v 21t pa  user posted image  redko kateri verjame, da priakujem, e posebej e imam malo iro majico na sebi ali jakno zapeto. Danes zjutraj pa mi je celo ena rekla, uh kako lepo si shujala user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da sem shujala: sem se nekaj dni nazaj opazovala in sem izgubila celulit na nogah in na tazadni user posted image  (saj se ne pritoujem, vano, da otrok dobi potrebno, jaz imam itak malo ve zaloge od prej user posted image ) Kaj je e katera ki ima danes morfologijo?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
23.4.2008 8:21:23   
Tejchy
Evo, izloila sem datume, ki ne pridejo v potev.. Upam, da se nisem zmotila - a 24.5. pride v potev al ne?? e katera takrat ne more, naj me prosim popravi..

Zdaj pa spet GLASOVANJE - kdaj se bomo dobile?? Kateri datum predlagate??  Maj ali zaetek julija??

17.5. -

24.5. - 

5.7. - 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
23.4.2008 8:55:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ko je že debata, kaj je možno in kaj ne: v 16t pa je res težko čutit brcike, gibe oz. premikanje pa čisto možno.

Meni se zdi bolj neverjetno, da se v 18t trebušček navzven premika, sploh v okolici popka, glede na to, da maternica sploh še ne sega tako visoko user posted image

user posted image user posted image user posted image  .... se mi prav fajn zdi, da tudi druge to napiete....., ker se mi je e zdelo, da so e vse malo #prestraene#, ker jih kao ne čutijo......pa namesto, da bi uivale v user posted image , se nehote  ubadajo s tem, da ene pa jih kao v 16t, pa kaj če je kaj narobe.......

Uivajte.... vse bo prilo ob pravem času...tudi brcike.....user posted image

Pozdravček s tajerske,

user posted image

p.s.
po vsej verjetnosti grem danes pop.  v Toysa.....bom nabavila Bebe Sounds - podobno kot Angel Sound samo stane okrog 30.... najprej nisem bila za to, zdaj pa bom zaradi pikeca, da slii babyja....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?