Gina
|
Ne vem, darja, sama sem sklepala, da sta bogata, ker bajto imeti v porotorožu je več kot bajto imeti v ljubljani, mnogo dražja reč je, boljše jo prodaš. Pa iščeta elitno stanovanje, torej imata dovolj denarja. Če ona išče elitno stanovanje, gre za vsaj 700.000.- eur denarja. To je zame ogromen znesek, ki se razlikuje od cene nekega, čeprav ogromnega stanovanja v btc-ju (ki niti pod razno ne spada pod elitno lokacijo). Sklepam, da nimata več kot 40 let, raje fejst manj, ker imata otroke, katerim hočeta omogočiti kaj vem kaj, če bi bila otroka stara 20 let, ne bi ona surfala po tem netu, pa pri tem bogastvu bi raje otroku kar elitno stanovanje kupila, ne pa mu nalagala v sklade (kar je tudi en čuden podatek, ker bogati ponavadi vlagajo malce drugače). Čudno je tudi to, da ima veliko denarja, pa ne ve, kje so elitne lokacije. Pa čudno je, da išeč na tak način stanovanje, saj je vendarle jasno, da gre človek, ki ima podjetje, najprej do nepremičninarja, nikdar ne bo reskiral kupit stanovanje za tako velik denar, pa šel v to brez agencije, ne vem no, kajti bogatim iščejo nepremičninarji na en zelo zanimiv način hiše, pa bogati nimajo časa za ukvarjat se s tem, pa uživajo, ko se jih streže in se jim razkazuje in nudi. Njim je to way of life, ne pa en čvek forum za starše. Aja, dopuščam možnost, da sta hišo podedovala, tako da ni nujno, da sta sama ustvarila bogastvo, vendar sem sklepala, da nista podedovala ravno zato, ker je ona fejst poudarjala, kako ona dva, ko sta bila mala, nista nič imela, torej niti bajte ne. Se pravi jima to očitno veliko pomeni in sta se za te reči fejst trudila, al pa ne, tega ne vem. Vsekakor pa jima je to vrednota. Izpostavljanje sem pa omenila iz čist drugega razloga. Mi, normalni smrtniki se nimamo ravno za trest, kaj vse nam bodo ukradli. Če povem vse tule gor, kar mi paše, mi še zmeraj ne morejo ukrasti audija, bemflna, ne vem kakšnih slik, vložkov v ne vem kaj, ker jih nimam. Ti po moje tudi ne. Poznam zgolj dve res bogati družini in vem, kako strašno so zavarovani, ker so jim že obojim 2x tako zelo grdo vlomili po opazovanju hiše. Pa tudi vem, kako strašno se bojijo povedat komu, da so bogati, fejst skrivajo to za raznimi ograjami, vsi avtomobili so strogo v garažah, kljub pelc montlnom, in ostali šari, vsega tega navadnim roparjem ne dajo vedeti ravno nalašč, ker je rizik prevelik. Noben od njih ne bi po internetu razlagal svojega gmotnega stanja. In ja, 700.000.- eur, za katere ne ve, da se jih nikdar ne dviguje, ampak zgolj prenakaže, kar se pač ne vloži, je velik denar. ne vem no, morda se pa res motim, darja, pa je samo tale bejba tolk naivna, pa je na sveže podedovala reči, pa nima pojma. Mogoče je vse.
|