dskubin -> RE: My name is 03 007 (11.1.2008 8:37:49)
|
Ti oba maledva z levo roko poštimaš, pa sploh nč ne pojamraš Ki čm jamrat, si šparam za ta hude cajte. Pa sej nisem edina. In samo 2 otroka mam. Zmeri sem si želela vsaj 3, samo tko hitro si pa res ne moremo privoščit še 1, k pol bom pa res pregorela, pol pa ne vem več, če bo še cajt [sm=smiley13.gif]. K sm delala v jaslih, sm bla veliko časa sama z 10 - 12 enoletniki. Sm vedno pravla, da zdej mam pa lahko komot četvorčke, k če zmorem 12 jih pedenat, bom 4 z eno roko. Jok, k maš svojga froca 1 najmanj potroji vrednost (moj pravi, da 1+1=5) [sm=jezicek.gif] Ampak če bi me pa dej vidle - ku d bi šu valjar čez mene, pa pol še nazaj, da je blo zasigurno. Sej ne vem, če lahko sploh rečem, da sm šla spat [sm=zmeden.gif] Ampak sem takoj boljše volje, je zdej vstal Draž: "Mama, vidim sonce". (zdej pa ne vem, a sm to jaz, al kaj [sm=smiley36.gif]) men je vcasih se brina ornk zalogaj... ampak racunam na to, da je pri drugem marsikaj lazje [sm=smiley36.gif] To sploh ni smešno, ampak čisto res. Se še dobro spomnem, da sem z Dražem včasih kaj jamrala, kako je težko. Zdej pa lahko rečem samo kako zlat in netežaven otrok je bil, k Diti je res od [sm=hudicek1.gif]. Ampak pol k se že hočem zjokat pa ornk pojamrat si pa mislim - sej sta zdrava, ma ženska, kaj bi ti še rada! Malo se je treba sprostit, umirit, si najt neki cajta samo zase (tle mi ne gre še glih najboljš, k mojga cele dneve ni, pa tut če je, ga ni, ampak sej bo januar hitro mimo) in uživat v otrocih. K bojo še prehitro šli od doma, pol bomo pa spet otvorile nov podforum in jamrale [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|