|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
8.1.2008 11:25:38   
tinaaja
Razmisljam, da odpeljem ta malo na roznik in sebe na kavo v colnarno user posted image Ker sem sita biti skoz domaaa user posted image  

kaj pa srecanje v colnarni? parking je lahko tudi pri cadu in pol mal peske

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.1.2008 11:31:39   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Anja, parkiras lahko v stari, trnovem,... skratka, nic ne rabis placevat pa se 10min sprehoda imas user posted image

he he tinaaja,komot je le komotuser posted image user posted image user posted image tale 10 min je predalecuser posted image ves da se je futr podrazu,ne moram zdaj kile zgublatuser posted image .mi smo pa prdelal prvo busko ki nam jo je podaril robnik od omare,mal je blo solzic vazn da je glava celauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.1.2008 11:34:30   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
draga erna, jaz te čakam, pa še sončka mamo user posted image , tortica, pa kavica, pa sadna kupa, pa piškotek, pa bouser posted image

Jaz bi tuuuuud. Sam mam oba otroka doma, pa še Ana je bolnauser posted image
A prideš na srečanje v LJ. Pa še eno tortico naredi, pa prinesi s sabo user posted image user posted image

pikca - želim ti lepo in uspešno srečanje z novo šefinjo.
Joj, jaz bi tud že mogla mal mojo poklicat, da vidim za kdaj se zmeniva za začetek. Me je prav groza, ko se tako hitro približuje konec user posted image

erna - uuuu, vi boste pa spet feštal, kos te takole na kupu. Mi imamo april prav nor (mi2 oba, sestra in mož in še njen tamal, potem je pa konec marca še tašča in v začetku maja moj oče user posted image user posted image )
Glede hrane sta pa Žigija res podobna - našemu se polenta zaletava, danes sem mu pripravila prosene kosmiče od Alnature - ni šans, da bi dol spravu. Sem mu mogla drugo pripravit. Sem rekla, da bom probala polento skuhat, dodat mleko in s paličnim spasirat user posted image  - za foro, da vidim če bo šlo to dol. Ker med zelenjavo, ko je vse skupaj spasirano jo pa je user posted image  Piškot pa lahko gloda user posted image

srečanje - jaz bi tudi raje kje izven centra, da se zraven parkira user posted image

naomi - tud od mene mal z zamudo
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.1.2008 11:39:08   
Naomi
br dan...

...najprej VSEM HVALA za cestitke, sam kje so pa darila...zur je bil, nobena prsla...sej ok ja user posted image user posted image user posted image ...
...no, mam pa se zmer cajt, da castim na srecanju..ampak pogoj je da vsaka pir naroci ob 11h dopoldne user posted image user posted image ...
tejcica, kar si napisala si napisala...komi cakam da te vidmo, tuki na prelepiiii Gorenjskiiiiiiiii...
...nasa noc je bla spet ok ( potiho potiho sem prsepnla) user posted image , zdej spimo lepotnga pol pa na soncka zelooo pricakovanega...
...druzga nic presenetljivega, otrok je na poskok, mami se pa NIC ne da, kar se gospodinjskih opravil tice...ampak bo ze...dokler nam ne zacnejo moceradi po stanvanju lest, je OK user posted image user posted image
...pa lep dan s soncki obsijan...

papa, cauci, aufiderzen, hasta la vista, fine, vege user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.1.2008 11:39:51   
Naomi
aja, tinaaja...a Aja ze z repom opleta?user posted image ...kako je boscka?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.1.2008 11:41:23   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

a pol samo se jaz cakam user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki jo čakate, z veseljem odstopim vsaki 1 mesec user posted image ,

Jaz jo tud odstopim keri, ki jo že težko čaka. Mi itak ne mislimo še na 3. škrata, tako da naj se kar javi kera jo rabi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.1.2008 11:44:48   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
sam kje so pa darila...

user posted image  user posted image
user posted image   user posted image

A bo dost?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.1.2008 11:47:23   
Naomi
sezam, ja hvala lepa...sam se enga deca, pa psa mi prvoss...hujs k 10 dojenckov user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.1.2008 11:53:22   
tinaaja
Naomi, vse naj naj user posted image user posted image user posted image daril mas pa ze od DM dost, kwa se hocs user posted image user posted image user posted image ce ti pa igrac zmanjka, si pa od svita sposod user posted image

OK, gremo zdaj vse: PIHAJTE, PIHAJTE, PIHAJTE in razkadite to lublansko meglo user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.1.2008 11:55:57   
Naomi

Naomi, vse naj naj user posted image user posted image user posted image daril mas pa ze od DM dost, kwa se hocs user posted image user posted image user posted image ce ti pa igrac zmanjka, si pa od svita sposod user posted image

OK, gremo zdaj vse: PIHAJTE, PIHAJTE, PIHAJTE in razkadite to lublansko meglo user posted image user posted image user posted image

...sej zarad tega obolevam ze cel lajf...k zmer skupna darila dobim, al pa k 3. se noben ni prpravlen user posted image user posted image user posted image user posted image , tega vi naute nkol razumel user posted image

...PIH PIH APACIH user posted image user posted image ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.1.2008 13:32:35   
erna14
sezam-uf ne vpras mi mamo pol z januarjem se nadaljevanje od moza dedek,potem babice obe in marca prvo moj brat potem ziga od brata zena in moja mami in potem se brat od mojgauser posted image user posted image user posted image  mene pomoje kar nebo marca nikjer najbols da gremo na predcasni dopustuser posted image
srecanje-najboljs da se dobimo v merkatorju in se dogovorimo da nam prestavjo mize k igralniciuser posted image ,parking je blizu,nobenega prepiha,cisto....,kako pa je z kavalom na brodu a ni tam tud neki za otroke pa tud parking je zraven pa tud lepo urejenouser posted image
grizenje-moj tamal tok grize jaz ne vem vec kaj naj nardim zadnjic sem izpod tusa prsla in sem se ulegla na postlo in sta ziga in moj neki se zejbavala po postli in kar naenkrat me tamal v rit ugriznu(lezala sem na trebuhu)ne vpraste kok ovc in zvezd sem vidla,da o kolenu in prstih ne govorim kok jih obozujeuser posted image
vrtec-kok casa pred vstopom naj bi se dobile z vzgojiteljicouser posted image
vreme-mal prej sem na radiju poslusala kok lepo soncno vreme je odzun in naj ga izkoristimouser posted image kje zeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 14:15:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
8.1.2008 14:17:00   
cv105
Naomi, mati draga ... vse najboljše ... tu je spešl darilce samo zate ... saj veš, tisto, kar si sama najbolj želiš ... user posted image  ... pa ... dej povej že končno kaj za vraga si gor po B'cu delala, da sta bla v enem dnevu kar dva potresa ... user posted image

sicer smo pa končno dobili odločbo za vrtec ... in ne, nisem navdušena (več) ... me stiska pri srcu ko sto user posted image  ... samo še dva meseca sva z Maksijem skupaj doma ... sem že zračunala, da bom porabila letos 11 dni dopusta "kar tako", da bomo mal več skupaj za praznike med letom ... za prvi maj, 25. junij in za novo leto ... mah, sej vem, kot da nima drugega dela ... user posted image  ...

... sicer pa nočka kwa pa vem ... ob pol enih je k nama priromal, ker v svoji sobi ni mogel zaspat ... in smo spali skupaj ... zjutraj se mi je pa zdelo, da je nekam prazno okrog mene ... gledam in Maksa nikjer ... si je sam spomagal na svobodo ... je odromal na rob in obdeloval nočno lučko in ene slikce in ostalo opremo na nočni omarci ... vmes pa z enim učem mene čekiral user posted image user posted image user posted image user posted image

skupno spanje: men to nikakor ne gre ... jaz enostavno pozabim, da je Maks pri nama in mu obrnem hrbet, ker sem navajena v drugi pozi spat ... in se res ful bojim, da mu ne bi kaj naredila in absolutno se ne zanašam na materinski al kwa pa vem kakšen čut ... res se bom dala na to, da to skenslamo v doglednem času ... se mi zdi, da bo za vse bolje user posted image

sva bila zunaj urco in pol ... štartala v megli, dočakala sončka ... na poti domov je Maksi zaspal in še zdaj na hodniku v vozu spi, zadekan do nezavesti ... po moje bo čist kuhan, ko se bo zbudil ...

kuham piščanca in krompir ter špinačko za Maksa ... nama pa bom spekla piščanca in krompir in radič ... mali je včeraj toliko krompirjeve solate pojedel, da je bilo meni slabo zraven ... čez pa en velik kos kruha ... pred tem pa eno jabolko in pol s pol avokada ... user posted image

bodite pridni, izkoristite sončka user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 463
8.1.2008 14:49:00   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

sezam, ja hvala lepa...sam se enga deca, pa psa mi prvoss...hujs k 10 dojenckov user posted image user posted image

nehvaležnica user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
vreme-mal prej sem na radiju poslusala kok lepo soncno vreme je odzun in naj ga izkoristimouser posted image kje zeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas je tud taka megla, ki jo že dolgo ni blo, ne pa sonce user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.1.2008 14:52:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
srecanje-najboljs da se dobimo v merkatorju in se dogovorimo da nam prestavjo mize k igralniciuser posted image ,parking je blizu,nobenega prepiha,cisto....,kako pa je z kavalom na brodu a ni tam tud neki za otroke pa tud parking je zraven pa tud lepo urejenouser posted image

jaz tudi predlagam, da sprobamo Mercator center.... da sploh vidim kako izgleda od znotraj

joj, pri nas se pa full dere... zadnje dni bi rada skozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pozornost in se valjala po narocju

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
8.1.2008 15:21:17   
tinaaja
Sem govorila z gospo iz komisije, pa je rekla, da bi bila vloga 100% rešena pozitivno, samo kaj ko je sploh ne morem vložit.

meaa, naj jo tvoj vlozi user posted image pa hodi delat ampak mu sef nakazuje preko tvoje napotnice.. user posted image ok, malo mutenja je vmes, je pa denarja se vecuser posted image

aja je dans kul :) juhuhu ima sicer oteceno okoli, ampak ne kaze znakov, da jo kaj boli..

drugace pa: NE HODIT CEZ ROZNIK!!!!!!!!!!!!! To, da sem sla, je bila najbolj neumna zadeva, od kar je B na svetu... Na enem delu je bilo tok ledeno, da sem drsela z vozickom skupaj ... nic nisem mogla, kar na jok mi je slo.. Na sreco mi je en tip pomagal, da sva sploh dol prisli - sva drzala vozicek na cesti, mi2 pa v 1m globokem jarku, ker je bil na cesti tak led, da nisi mogel gor stat user posted image user posted image user posted image Zadnji del poti sem sla kar po gozdu, ker je bila cesta prevec ledena user posted image Res grozna izkusnja, se zdaj se nisem umirila..
no se je pa vsaj naspala lumpa, je spala 1,5 ure, sem ze skoraj zmrznila ziunaj, pa folk me je mal cudn gledal, ker sem na koncu eno in isto supro 4x prehodila user posted image user posted image user posted image

Naomi, bolj svoh ti to pihas, tuki je se vecno megla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.1.2008 17:06:41   
Anonimen
Joj, TInaaja, groza, verjetno te je bilo ful strah, se dobro, da so vam pomagal...

Sem se za na dveh mestih ponesec izdala, tako, da lahko tudi vam povem, da sem res prva marcevska nosecka.. Rok bo verjetno nekje septembra, bom pocakala na prvi pregled, ki ga imam v ponedeljek.

Sem se prevec ustrasila Drajinega zgeckanja do onemoglosti....user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
8.1.2008 17:15:06   
Barči78
Polonca, a se ti spet mal hecaš user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
8.1.2008 17:17:34   
sezam
Pikapola - čestitke za user posted image . Upam, da ti bo user posted image  čimlažja. Srečno user posted image user posted image

tinajaa - tole je moralo bit pa grozno. Dobro, da se je OK izteklo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
8.1.2008 18:31:54   
cv105
Pikapola34 - lepo in mirno nosečnost ti želimo in zdravega otročička seveda user posted image  iskrene, iskrene, iskrene čestitke od vseh nas user posted image user posted image user posted image  za vse vas

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 470
8.1.2008 18:34:07   
cv105
obalke  ... pomoč prosim user posted image  ... v čet imam v valdoltri pregled pa bi šla še mal na razprodaje ... kam v KP naj grem ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 471
8.1.2008 18:51:18   
tinaaja
Pikapolauser posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu  user posted image   pol boste pa tkole user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

drugace pa mal izven konteksta, ampak od srca
user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 472
8.1.2008 19:59:00   
Pikca
čer,

srečanje z novo šefico b.p. - na prvi vtis je videt ok, bomo videli... drug teden bo imela z vsemi še osebne razgovore.

Pikapola čestitke!!! Sem vedlauser posted image

drugace pa mal izven konteksta, ampak od srca user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!
jaz tudi... bi šla na morje... sem že gledala kataloge za poletje 08... no sej Baška konec avgusta je že tradicija, ampak bi še kak teden nekje ne predaleč v zač. julija.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.1.2008 20:03:15   
cv105
vloga za znižano plačilo vrtca ... pravkar sem pogledala ta famozni obrazec .... za posruser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 474
8.1.2008 20:05:24   
Pikca
aja, obalke, jutri gremo v Izolo, sicer ne vem, koliko bo kaj cajta, ampak bi vas ful rada spoznala, a bo katera kaj po Izoli šetala? 

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.