dskubin -> RE: My name is 03 007 (27.2.2008 23:22:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Za mnenja bi prosila! Ti ne bom ravno pomagala, ti pa povem, da si me zdej malo potolažila. K sem z Diti v zelo podobni situaciji, sej kak dan punca še nekaj poje, ampak večinoma le par žlic in to je to. Pa vsi mi govorijo, da kako je fajn živahna in zdrava in ne more bit nič narobe, pa se mi vseeno ne zdi glih najbolj normalno - tako mali obroki, pa tolk energije, niti sekunde ni pri miru + 4. do 5. na dan se pokaka (se mi včasih zdi, da pokaka več, kot je pojedla). No, če vse skupaj seštejem in logično povežem niti nima od kje nabrat kakega dekagrama. S tem, da se skoraj ne dojiva več, se samo še crklja + spi verjetno pol manj, kot Hana [sm=zmeden.gif] Sej verjetno se obremenjujem za prazen nič ampak vseeno komaj čakam naslednji pregled pri P. IZVIRNO SPOROČILO: Pikca naša 2 sta itak posebna kategorija... IZVIRNO SPOROČILO: cv105 mi smo v podobni godlji Evo, pa se nas nabira za mušjo kategorijo [sm=smiley36.gif] Sibil [sm=smiley31.gif], pa [sm=pikapoka2.gif] za Lukasa. Thaiss - poglej, kolk je ura, meni se pa sline cedijo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|