cv105 -> RE: My name is 03 007 (15.2.2008 16:05:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Aja, še neki punce, če mi lahko kera pomaga. Zdej sem malo sama brskala, pa nisem najdla nič takega, kot so mi danes v službi (bla na razgovoru, kdaj začnem in kako) rekli: da je neka novela,... v glavnem, da nimam 0 dopusta od lani, ker sem delala samo kak mesec (najprej porodniška, pol malo delala, pa bolniška). Lani nisem koristila nič dopusta, zdej, pa da mi ne pripada tist preostanek, na katerega sem računala [sm=zmeden.gif] . Pa že poredlani so mi ga nekaj požrli. Mislim keri kreteni, pol pa pejd pa mej otroke. če lani nisi koristila 0 dopusta, ga lahko koristiš letos do 30.6. s tem, da ti vzamejo 10 dni ... tako sem razumela jaz in tako se bomo šli mi ... Tudi jaz sem tako mislila, no, do danes, ko so mi rekli, da mi ne pripada, ker sem delala samo 1,5 meseca, pa pol še pol meseca bolniške, ostalo pa sem bla na porodniški. Aja, drgač sem pa stalno zaposlena, nisem začela lani pa takoj pol zginla na porodniško. jaz sem bila od 1.1.07-20.2.07, ko sem začela porodniško, na bolniški ... mislim, da to ne igra nobene vloge ... jaz bi na tvojem mestu kar vztrajala ...
|
|
|
|