Encijan -> RE: My name is 03 007 (11.2.2008 23:18:25)
|
Hvala vsem za mnenja glede škatle za igrače (grem kar jutri v akcijo), pa glede tortice brez vsega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tudi... Jaz bi jo sicer rada sama naredila. Bomo videli. Sem dobila eno idejo, pa moram še malo premisliti. Nameravam prirediti recept za tiramisu brez strahu, kjer je krema narejena iz pudinga in rastlinske smetane, pa bi puding skuhala iz riževega mleka, malo pa me skrbita rastlinska smetana in osnova (biskvit oz. piškoti), za osnovo še iščem rešitev, pri rastlinski smetani pa me moti to, da ima notri mlečne beljakovine, vsaj ta, ki mi je danes prinesel moj iz trgovine (Pomurske mlekarne), jih ima, moram še sama enkrat malo pogledati ponudbo (A ima katera slučajno to že naštudirano?). Saj ne vem, skušam biti dosledna in se izogniti mlečnim beljakovinam v vseh izdelkih (zato tudi ne jeva hrenovk, večine paštet, nobenih piškotov itd.), tudi tistim, kjer so sledovi mleka... A mislite, da to ni nujno? Danes sem dokončno zlikala cote, tako da bo nekaj dni mir, zdaj grem pa spat. Danes sem zaradi včerajšnjega ponočevanja dopoldne kar s Špelo odspala 1 kitico, zgleda, da jo bom jutri tudi. Š. zadnje dni tudi ful slabo je, pa kar naprej bi se dojila, upam, da je tudi pri njej samo zaradi 6. zobka, ki ji leze ven (se že vidi belo par dni). Za kak obrok poje po par žličk, pa še to jo je treba čist zamotit, večerjo je presenetljivo pojedla celo, samo sva jo morala oba pitati in to ne v stolčku, ampak v njeni igralnici, brez slinčka ipd. Mah, saj enkrat bodo že prišli ven tile zobki, ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]! Tudi spanje ima čisto zdrmano, zdajle sicer spi od 21-ih naprej, ampak od tega samo 1 ur v svoji posteljici, se je okoli 22-ih zbudila z jokom, a mi je v naročju takoj zaspala nazaj, a je v spanju kar naprej nekaj stokala. Ko sem jo po nekaj minutah hotela odložiti v posteljico, se je takoj spet zbudila, zato sem jo dala kar k mojmu, malo podojila in zdaj spi že skoraj uro pa pol. Zdaj grem pa še jaz k njima... Ko bi vsaj zjutraj malo potegnila, tam do 7:30 ali 8-ih...
|
|
|
|