Jančika_ -> RE: Pred drugo nosečnostjo (27.12.2007 23:32:04)
|
Hm, da razmislim. Med prvo in drugo nosečnostjo nisem naredila nič. Med drugo in tretjo tudi ne (ti dve sta se obe končali neuspešno). Potem sem si do naslednjič zadala shujšati na staro težo (mi je skoraj uspelo, neslo me je za eno kilo). No, po drugem porodu bo pa pred naslednjo rundo treba porihtati malo več stvari. Shujšala sem že. Med zadnjo nosečnostjo so se mi pojavile težave s sinusi in po kakšnem letu preiskav se je izkazalo, da moram na operacijo (datum imam februarja). To je vsekakor treba urediti pred naslednjo nosečnostjo, ker so težave že tako hude, da mi praktično onemogočajo kvalitetno življenje in ves čas moram jemati zdravila, ki se jih med nosečnostjo ne sme. Kmalu po drugem porodu sem si dala odstraniti dva fibroma na notranji strani stegna, ki sta me kar precej motila. V kratkem si bom dala odstraniti še tri znamenja (to dvoje sicer ni v direktni povezavi z nosečnostjo, a si želim to zrihtati prej, ker potem nekaj časa ne bo šlo). Verjetno pa bom šla tudi na bioresonančne terapije zaradi alergije na cvetni prah (ki še stopnjuje težave s sinusi). Skratka, tokrat bom imela generalko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|