Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Nism dolžna nikomur razlagat mojega zdravstvenega stanja. Jst tud sosedovga franceljna ne sprašujem če mu še vstane. Ne vem zakaj ima on mene pravico vprašat kdaj bom mela otroke. To je čist osebna stvar. Ja super. Ampak potem pa ne razumem zakaj drugim ne dopustite tega... recimo mamici, ki je en dan razkurjena zaradi svojga malcka... da vam to pove?? Tega pa res ne stekam... sej so samo mamice!? Naj bojo tiho, zato ker ste ve tiho? Ne vem no... men se tole ne zdi glih logicno... Mene sploh ne moti če mi kkšna mamica to reče. Večina mojih prijateljic ima že otroke, al pa so noseče. Se veselim z njimi. In razumem da so kdaj zmatrane in čist razkurjene in ne vem kaj še. Me sploh ne moti da mi to govorijo. Tudi jaz z njimi brez problema govorim o svojih težavah. Motijo me pripombe punc k se jim je "zalomilo", pa mi pametujejo o tem kako zanosit, pripombe70 letnih ženičk na stopnišču k me skoz v trebuh buljo, raznih sodelavcev iz firme ki jih sploh poznam ne pa me sprašujejo kdaj bodo otroc, raznih obiskov pri recmo mamic al pa stari mami k jih ne poznam pa vsi sprašujejo....nism dolžna eni francki iz maribora k jo prvič vidim razlagat zakaj se gre. Vejo samo bližnji in prijatelji. Ostalim pa res ne mislim razlagat. Očitno vse v mestih živite. Kle poveš da maš zlomljeno roko, pa bo čez tri ure po vseh štacunah in gostilnah se pogovarjal o tem da maš cel zgornji del telesa totalno polomljen in verjetno ne bo nikul boljš. Zakaj bi mogla jst kar enmu folku neki razlagat k ga sploh ne poznam. In ne nočem da vse moje osebne stvari vejo. Ker običajno kar še vrtajo pa ene primere njihovih znancev mečejo ven kao kako bodo pomagal. Če sm kdej komu rekla da ne morem zanosit ni noben utihnu in reku ok, vsi so pametovali na veliko o sprostitvi, počitnicah in zanositvi sosedove micke.... Mate pač srečo da so pr vas vas drugi po tem k ste povedal vas pustil pr miru. Mene pusti pr miru samo moja mami, bratje in sestre, stari starši, in najboljši prijatelji. Drugi pa vsi pametujejo. En kolega oz. znanec......njegova žena je noseča, v prvo ratal......ve zakaj se gre........in mi prbije, ja eni pač znamo a ne, sm prav dedc........tolk o folku......sm ga poslala v ........ Pa zdej bi ga še enkrat. Očitno mate pač ostali srečo da mate normalne sosede, znance, kolege in mimoidoče. Jst jo očitno nimam. Da ne govorim o tem kako gledajo mojo znanko, za katero vsi vejo da ne moreta imet otrok z možem. Pa njenega moža. So že miljon verzij napletl zakaj ne. Zato k je on prej mel par bab. Zato k ona nosila minike k je bla mlajši. Zato k nosi dekolte. Zato k gresta včasih na pir. Zato k se sploh ne marata pa sta iz navade skupej. Zato k sta neki slabga nardila in se jima zdej maščuje.......Blagor vsem vam k živite v taki sredini da ni takih psihotičnih pripomb, al pa da jih ne slišite. Edin k me je pr vsem tem ko sm povedala presenetu je bil moj šef. Sva bla na kavi in je glih naneslo na otroke(on ma že dva). Je sam reku aja nism vedu da bi mela otroke, pol te treba pa zaposlit k men se zdi da bo hmal. Pa sm mu povedala da ne bo tko hmal pa se ni pustu prepričat, on trdi da bo hmal .......en redkih ljudi k niso vrtali in spraševali in hotl na veliko razglabljat o tem. Pa še obljubo je držou
|