DaniNeli -> RE: Koliko naj plačam? (2.1.2008 23:21:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bini 120€ na mesec za 8ur dnevno!! in NE, ne hecam se in JA, gospa se zaveda, da so drugje cene divje in ne razume zakaj bi rabila tolko denarja za enga malčka palčka - tudi v LJ so cene nad 250€ načeloma na roko, na črno, brez dohodninske napovedi - v organiziranem in prijavljenem privat varstvu je pa načeloma tudi vrsta in težko zraven prit... in JA, dela z veseljem in srcem (že več let) in JA, se zavedamo, da če pride vmes višja sila (bolezen ipd.), potem bomo brez varstva, ampak žal v našem koncu v vrtec otroka ne spraviš pred 3jim letom (zaradi take grozne gužve) in smo presrečni, da so še kje take zlate gospe, ki nam rešujejo kožo in službe...in da poleg tega niti nimajo oderuških cen. BINI-s tabo se popolnoma strinjam...in verjamem v to,da ti ženska čuva malčka za to ceno. Nevem,oziroma ni mi jasno zakaj so me te ženske v postih tako napadle.Jaz sem potrebovala en nasvet.Očitno ne vedo normalno z normalnimi besedami svetovat.Zgornji post je bil citiran Karmy. Z 130€ bo kolegica prav zadovoljna,čeprav mi je rekla,da noče denarja,in da rade volje popazi na mojo pikico. V bistvu grem jutri še enkrat v vrtec do glavne,s katero se poznamo,in če bo Neli sprejeta,se zna zgodit,oz.imam možnost menjat službo,takoj,in tam bi delala s polnim del.časom od 8h do 15h vsak dan razen nedelje.
|
|
|
|