|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje
27.12.2007 20:56:08   
Klaudia
Naša user posted image  je stara skoraj 3 mesece. Na začetku je v kopanju noro uživala. V albumu so še slikice kako se smeji med kopanjem. Zadnje 2 tedna približno pa začne noro jokat - že kar vreščat - že ko je v vodi samo ena nogica, kaj šele celo telo. V trenutku postane čist rdeča v obrazek in tako noro vpije da kar hripava rata. Ko jo vzamem ven iz vode in zavijem v brisačo, je v trenutku spet tišina in ona vsa zadihana vzdihuje, češ kako je bilo hudo.

Kaj je narobe? Voda ima že od začetka lepih 37°C, temperatura ozračja pa je okoli 25°C, ker se potem še masirava. Prvih par dni sem jo poskušala umirit, zdaj sem pa obupala ker res ne vem kaj je narobe. Je imela katera podoben primer?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje
27.12.2007 20:57:53   
Anonimen
A daš pleničko pod njo ali čez njo, ko jo daš v vodo? Da ni čisto gola? Tako se bolj varne počutijo.

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 21:01:33   
Klaudia
Ne. To nisem nikoli delala. In je bilo do sedaj vredu.
Bom jutri zvečer sprobala, pa bom potem poročala kako bo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 21:02:13   
cv105
mogoče se je pa kdaj v vodi ali vode ustrašila ... predlagam, da za nekaj dni opustita kopanje in potem počasi poskusita znova user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 21:06:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Ne. To nisem nikoli delala. In je bilo do sedaj vredu.
Bom jutri zvečer sprobala, pa bom potem poročala kako bo...

Ja, daj. Mogoče jo boš uspela malo pretentati.

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 1:18:43   
lelaval
A daš pleničko pod njo ali čez njo, ko jo daš v vodo? Da ni čisto gola? Tako se bolj varne počutijo.

Tako je meni pokazala babic in sem jih od začetka kopala zavite v tetra pleničko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 1:26:46   
*lenc@*
ma kako negativno izkušnjo v zvezi s kopanjem? tud slišala sem, da se jim ta veselje loh obrne v kontra. pr moji kolegici je prišlo iz joka k je mogla ven v jok k je mogla not in se je spomnla, da sta jo nazadnje stuširala po kopanju. od takrat se noče več kopat.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 2:15:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Tako je meni pokazala babic in sem jih od začetka kopala zavite v tetra pleničko.

Jaz sem tudi vedno mojo kopala s plenicko, dokler ni ze skoraj sedela...Sicer slabih izkusenj nimam, se danes pri 18 mesecih se vsak san kopa in joka samo ko je treba ven z vode...user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 8:09:35   
Klaudia
Negativne izkušnje s kopanjem ali vodo samo ni imela. Nikoli je nismo tuširali, ali špricali. Je pa res vedno jokala, ker je bilo treba ven. Res je ful uživala v vodi. Sploh odkar smo banjico zamenjali s čebričkom. Takrat je bil stara približno 2tedna.

Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2007 10:43:36   
nelyy1
Ce jo dajes v vodo na hrbet,poskusi sedaj da jo das v vodo na trebuscek.Mi tako delamo ze od zacetka,ker je grozno kricala,ce smo jo dali v vodo obrnjeno na hrbet.Vmes se je enkrat tudi navelicala in jokala ko smo se kopali,pa sem ji dala v vodo razne igracke in zdaj uziva kot nora.Se smeji , brca , skropi(nam bo laminat pocasi dvignilo,meni pa kriz na pol padouser posted image )ampak vse samo,da uziva!!!user posted image Stara je 4 in pol mesece!!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2007 10:45:59   
nelyy1
Nisem vidla zadnjega posta,da kopas v cebricku.Probaj spet v banici.Malo menjaj.Mogoce ji manjka,da bi se razbrcala!!Ne vem.Probaj pa bos videla,ce bo kaj pomagalo!!!

(odgovor članu nelyy1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.12.2007 20:21:15   
Klaudia
Poročanje z današnjega kopanja. Sem upoštevala tvoj nasvet Splišni.
Že ko sem jo začela zavijat v tetra pleničko je nekam čudno pogledala. Ko pa sem jo dvignila nad čebriček je blo pa konec. S tem da jo danes tudi brisača ni pomirila. Sva se mogle malo ponosit, pa tut ni pomagalo. Šele ko sem ji plenico gor nataknila in je vedla da ne gre več v vodo se je pomirila.

Jutri še probam z banjico in ne čebričkom. Drugače se pa pač ne bova kopale ampak umivale s krpicami nekaj časa...user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu nelyy1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2007 22:05:57   
Klaudia
Sej kar ne morem verjet, da smo se danes skopali brez joka. user posted image user posted image user posted image
sem kar malo več nasvetov hkrati upoštevala.
Vodo sem naštimala v banjci in ne čebričku, notri sem dala dve plavajoči igrački, pa user posted image sem čist v pleničko zavila. Smejala se sicer ni. Je pa brcala kot nora. In zgleda ji je to manjkalo v čebričku...

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2007 22:10:38   
mateyka
na švedskem babice svetujejo, da se ne kopajo do 2 meseca - samo bisača/gobica in voda (brez mila). potem pa počasi samo nogice pod pipo, ko previjaš (recimo ko se pokaka) pa potem počasi postopoma začet kopat.
mogoče bi probala samo spodnji del (ritko in nogice) pod pipo umit, pa da vidiš a ji je tud to preveč? mogoče pa bo to ok.. naša neki časa ni prenašala kopanja, to ji pa ni bil nikol blem.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 11:29:21   
jaša2
mi jo tud vedno v plenilko zavijemo. pa probaj ji dat nekajv rokice, npr.njene nogavičke, da se bo še bolj varno počutla. pri naši je to uspevalo, je mela občutek, da se nečesa drži.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2007 11:31:49   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Tudi jaz sem pri obeh kar nekaj mesecev tako delala, pa nikoli nismo imeli kakšnih problemov s kopanjem.
Sicer pa pomaga tudi kakšna animacija, da se mal spozabi, kaj se z njo počne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2007 21:11:42   
saline
Mogoče ji je voda pretopla. Naši je pri 37 tudi jokala, pa smo poskusili z bolj hladno (okrog 33-34) in je bilo boljše. Saj če je kopalnica fajn topla ji nima kaj biti.
To s tetra pleničko tudi pri nas ni palilo, je pa pomagalo, če sem jo dala v bano še oblečeno v majčko, in sem ji majčko potem v vodi počasi, ampak res počasi slekla, da sploh ni opazila.
Postopoma je kopanje postalo znosno in pri kakih 4-5 mesecih je začela res uživatuser posted image user posted image . Na začetku je pa bilo res prava nočna mora. Še patronažna je rekla, da tako jokal pa še ni noben dojenček, ki ga je kopala.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?