Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko tekocine pri 8m? 27.12.2007 18:11:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kolikor mu je pasalo - od pol do 5dl (kadar mu izraščajo zobki, pije več; odvisno tudi kako gosto hrano je). Pazi samo s tem redčenjem 1:1 - meni je pediatrinja rekla, da tako mali otrok ni sposoben predelati več kot 2dl soka dnevno. Poskusi raje malo drugačno razmerje (jaz mešam 240 dl vode in 10ml soka). Vode lahko spije kolikor želi. Tekočina je tudi mleko, juha, kompot,...
|
|
RE: koliko tekocine pri 8m? 27.12.2007 18:26:47
|
|
|
|
MADMAX
|
otrok na kg telesne teže potrebuje od 6m do 8m 130-155 vode na kg telesne teže v ml/dan. Drugače pa mora še vedno pri tej starosti dobiti od 500 do 600ml materinega ali prilagojenega mleka na dan. Moj je star tud 8m pa mi po flaški sploh noče spit nič tekočine tako da mi tekočino pridobiva z dojenjem. No ravno danes mi pa po čudežu pije po lončku z nastavkom, upam da bo naprej tud pil.. Mislim da ni nič preveč, če ti je tolk popil, drugič mu pa prej vzemi stekleničko iz rok pa mu je ponudi kasneje. Enako lepe, zdrave in vesele praznike vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?