piščanc -> Ne razumem.... (11.1.2005 21:57:49)
|
čestitam za Bora in njegov boj. Ni pa edini, ki je premajhen in prelahek. Mogoče je ginekologinja to ugotovila, samo je včasih brez pomena razburjati nosečnico, ker veliko itak ne morejo narediti, včasih pa se stanje popravi samo od sebe. Je veliko razlogov od prehitrega staranja posteljice, različnih krvnih skupin, zavračanje ploda... tudi moja punčica je bila premajhna (2330, 46 cm), ginekolog mi je sicer povedal, ampak če otrok miga in mu bije srce normalno, potem veliko ginekologi ne morejo narediti, razen da v primeru slabšega bitja sprožijo porod. Pri nama sicer razen majhnosti ni bilo komplikacij, se pa punčka normalno razvija (zdaj je 4 leta). Res pa je, da kolikor komplicirajo s temi pregledi nosečnic, bi lahko kaj več ugotovili, ne pa da te po 5 minutah odslovijo. Z ultrazvokom lahko pregledajo vse od pretoka krvi skozi popkovino, do količine plodovnice in starosti posteljice, ampak kaj ko to tako malo uporabljajo. Sicer pa sem itak jezna na vse ginekologe in njihovo nesposobnost.
|
|
|
|