otroška kozmetika (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Jake -> otroška kozmetika (27.12.2007 14:48:45)

Na ringaraja malih oglasih sem zasledil oglas za naravno kozmetiko mislim, da je avalon. Drage dame, ker se na kozmetiko ne spoznam sploh pa ne na otroško vas prosim za pomoč!
Če katera od vas pozna oz. uporablja to kozmetiko mi prosim napišite, če je OK.
Trenutno doma uporabljamo Dr. Hauschka samo to je bolj za odrasle.
Velikokrat preberem, kaj vse se v kozmetikah skriva in me je kar groza.
Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem.

Anonimen -> RE: OTROŠKA KOZMETIKA (27.12.2007 15:04:15)

Mene ta kozmetika zaenkart še ni prepričala. Mi deluje podobno kot Oriflame in Avon, sam cene ma nabite. Jaz tega otroku ne bi mazala na kožo. Za zdaj, ker o komzmetiki še ne vem veliko. Zame ga ni čez L'occitane. In z njim lahko komot neguješ tudi otroka. Brez strahu.

Jake -> RE: otroška kozmetika (27.12.2007 15:15:44)

Aspirinčica hi!

Hvala za info.
Si napisala, da tega ne bi namazala na ritko svojemu otroku ampak sej piše, da je 100% naravna in ni konzervansov in ne vem še česa v kozmetiki ne sme biti.
Vseeno hvala.
Bom še malo bolj prečekiral to kozmetiko.

Naja30 -> RE: otroška kozmetika (27.12.2007 15:44:29)

Jaz tud bolj zaupam znanim že preizkušenim ala nivea, bubchen ipd.

zvezda06 -> RE: otroška kozmetika (27.12.2007 17:54:46)

mi po nasvetu pediatra sedaj uporabljamo kozmetiko Mustela (ker ima mala bolj obcutljivo kozo)- zaenkrat super. uporabljamo- kremo za obraz in telo ter olje v mleku za kopel- enkratno.

Jake -> RE: otroška kozmetika (27.12.2007 21:00:50)

Kdo pa prodaja to kozmetiko Mustela pri nas in kje se jo lahko kupi oz. preveri njene lastnosti?

šnucika -> RE: otroška kozmetika (27.12.2007 22:39:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Jake

Kdo pa prodaja to kozmetiko Mustela pri nas in kje se jo lahko kupi oz. preveri njene lastnosti?

v lekarnah se dobijo tudi testerji Mustela in A-derma, pa še nekaj je takih kolekcij kozmetike primernih za dojenčke,otroke in odrasle z občutljivo kožo.
tako,da ni treba kupovat,da bi jo preizkusil.

Jake -> RE: otroška kozmetika (4.2.2008 11:50:12)

Sem preveril kozmetiko mustelo pa nima BDIH certifikata.
Sem govoril z enim strokovnjakom in mi je svetoval, naj bom pozoren na certifikat BDIH. Če ima kozmetika certifikat BDIH potem je 100% naravna.

Stran: [1]