pozdravljene bejbe!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> pozdravljene bejbe!! (11.1.2005 19:03:45)

Kar nekaj dni me ni blo gor na RR,pa sem bla živčna kot hudič.kar pogrešala sem vas.komi sem prišla iz smučanja-hopa na RR,pa ni delovala.Moj pa reče:"pa kaj maš tko surlo prec,če vidš da ne morš gor."ampak jaz sem se tolko navadla na vas,da brez ne gre.prav fajn mi je če čvekam z vami,moje babuške.vsaki 10:rozica:,zdaj pa prosim še za mnenje!!!

se pravi:2 dni sem mela M,ponavadi je kaka 2 dni pavza,pol pa spet čist mal.no in kaj je blo zdaj:pavze 1 dan,pol pa čist rdeča pižama jutri zjutraj,res pa je da sva to noč,pred to "rdečo pižamo",:sloncek:.!!!mogoče je to zarad hopacupanja,ampak me skrbi,če si nisem prehladila mojih jajčkov.skos me špikajo po malem,tud zvečer ko grem spat.pa sem bla dost oblečena,pa še toplo je blo.

zdaj pa še nekaj!!!kako pa sploh zgleda prehlad jajčnikov!!!???akutno vnetje si predstavljam kako to zgleda in potreben je antibiotik in obisk G.
to pa se pomoje pajsa,kaj???ni mi jasno.sem pa 7 dni po M.NE mislim spet na :nosecka:,ampak saj veste,da nezdravljena vnetja povzročajo neplodnost.
prosim za kak nasvet.

naja78 -> pozdravljene bejbe!! (11.1.2005 20:09:45)

punce please,me skrbi.najča 78

biba77 -> pozdravljene bejbe!! (11.1.2005 20:46:40)

Uf, Naja78,
zal mi je, ampak jaz ti ne znam povedat. Saj bo sigurno katera se odgovorila.
:miska: in ne skrbi prevec!!

Pia73 -> pozdravljene bejbe!! (11.1.2005 20:51:30)

Ja, če mene vprašaš to ni vnetje. Baje vnetje jačnikov močno boli,... Samo špikanje verjetno čutiš od pretiranega opazovanja same sebe, kar je marsikateri znano,... Če bo bolelo, pa le do G,...

lelaval -> pozdravljene bejbe!! (11.1.2005 21:38:31)

Če misliš, da je vnetje jajčnikov, se zelo motiš, kajti to FUL BOLI.
Upaj (tako kot me), da si srečna:nosecka:

Stran: [1]