|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sapa
27.12.2007 12:37:14   
Anonimen
Noseča sem 17 tednov in nekaj dni.Par dni že opažam,da zelo težko udihnem in za vsak napor imam sapo.Naj povem tudi to,da sem v bolniški zaradi visokega pritiska ampak ta se mi je v zadnjih tednih zelo izboljšal(120-70).Me pa tale sapa res malo skrbi in pa tudi moti.Ima katera iste težave in kako jih premaguje?Hvala vam za odgovore in se opravičujem zaradi anonimnosti(osebni razlogi)!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SAPA
27.12.2007 12:44:02   
J.L.
Jaz imam enake probleme z sapo. Še ob tako majhnem naporu, kot je naprimer oblačenje ali slačenje, se zadiham, kot če bi šprintala po stopnicah navzgor in navzdol. user posted image Se pučutim kok kakša starka. user posted image Mislim da je to, zaradi pomanjkanja kondicije. Nevem no. Ti bo ziher še katera odgovorila. Kako pa je z pulzom? Meni ful hitro poskoči za vsako malenkost, neglede če mirujem ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sapa
27.12.2007 12:44:03   
mika
Par dni že opažam,da zelo težko udihnem in za vsak napor imam sapo.

mogoče je to ravno zaradi visokega pritiska. najbolje da si takrat, ko ti zmanjkuje sape izmeriš pritisk pa boš videla.

jaz  imam  bolj nizek pritisk in sem včasih zadihana ko grem samo po stopnicahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 13:00:09   
Naja30
V 2. tromesečju se maternica začne dvigovat in s tem pritiska na pljuča. Sem ravno danes brala nekaj o tem. In posledično nam zmanjkuje sape user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 13:33:02   
žanai
Ojla!

Veliko nosečnic se hitro zadiha v začetku 2. trimesečja. Če v nekaj tednih ne bo bolje, se posvetuj s svojim ginekologom. Vsaj taka navodila sem dobila jaz. Zdaj sem v 19. tednu in gre že na boljše.

Res pa je tudi, da se ti med dihanjem bolj širi prsni koš, ker tvoje telo zdaj potrebuje več kisika.
Meni je bilo veliko lažje, če nisem imela oblečenega pretesnega modrčka in kakšnih oprijetih majčk.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?