buči -> kako obleči za ven? (12.1.2005 8:04:10)
|
Tole z oblačenjem je cel križ!!! Naš se je pa rodil julija, je bilo pa prevroče, pa spet ne veš koliko ga slečt. Naš je sedaj sicer že star 6 mesecev in malo čez. Pomembno je, da ima voziček zimsko vrečo, ki je ponavadi že sama zelo topla. Jaz našega oblečem takole: bodi, majčka, žabice, hlačke, 2 para nogavic (ker se mi ne da zafrkavat s copatki oz. nekimi trapastimi čeveljčki), kapa, rokavice in zimski pajacek, ki ima kapuco. Če je bolj toplo (okrog 8+), ima tanko kapo, če je okoli nule pa bolj toplo in mu dam še zgornji del trenirke čez. Tečnari pa vedno, ko mu je prevroče. Soseda da svoji 9mesečnici še 2 šala in 2 deki čez vse to, ta druga ga pa pol manj obleče. Poskusi, pa boš ugotovila, kaj tvoji najbolj ustreza. Preverjaj, če je ne zebe oz. če ni prepotena. Saj se boš navadila. Pa veliko lepih, sončnih sprehodov! Če je zdrava, pojdi vedno ven, po malem pa po malem. Naš sedaj uživa, tudi če je res mraz. Pa ne pozabi namazati obrazka. Jaz našemu še ustnice namažem, kar z Labelo, lahko pa uporabiš jekoderm. Pa pa! Tina :kuza:
|
|
|
|