Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 10:55:16
|
|
|
|
Taula
|
Ne vem zakaj bi škodilo. Razen če bi seksala brez kondoma in bi on takoj dal penis v prvo luknjo, brez da ga umije.
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 11:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da škoditi ne more. Pomojem je še manj nevarno, kot klasični seks. Tko, da lahk kar nadaljujeta. Do otroka ziher ne prideta.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 11:30:16
|
|
|
|
Roberta69
|
Tudi jaz mislim, da je še manj nevaren kot "običajni" seks, le paziti je treba na to, kar je omenila Taula.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 12:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem proti koncu nosečnosti, pa občasno prakticirava, tako da - po mojem ni problema
|
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 16:08:02
|
|
|
|
malecka
|
Ti samo uživaj v sexu, saj nobena poza ne škoduje otroku tudi anala ali orala. se pa strinjam z taulo, kondom ali pranje
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 16:20:25
|
|
|
|
Klarissa
|
kolko jaz vem, pranje med menjavanjem lukenj ne reši čisto bakterij iz penisa. tak da...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2007 16:55:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?