Anonimen -> Odprta za en prst (11.1.2005 18:40:40)
|
Hojla, Tasha! Prav vesela sem zate, da se že odpiraš. Jaz sem bila na pregledu včeraj in še nič, popolnoma zaprta. Se mi je pa v petek že odluščil čep, ki varuje maternični vrat, kar pomeni, da se je začel tanjšati. A do poroda je lahko še daleč. Najbolj se bojim, da se ne bi odpirala dovolj hitro. Me je tega ful strah. Baje za odpiranje brez bolečin ful pomaga čaj iz materine dušice. Moja kolegica je to pila 14 dni pred PDP in ko je prišla na redni pregled, so jo vprašali, če ne čuti popadkov, ki jih ima baje že na 5 minut in je odprta 5 cm. Ona pa ni nič čutila. Si moreš predstavljati kaj takega. Priti do 5 cm brez ene bolečine. Prve popadke je začela čutiti šele, ko je bila odprta 8,5 cm. Srečnica! Sem mislila kar iti piti ta čaj, a sem si hitro premislila, ko sem se spomnila, da se lahko zgodi, da bom kar doma rodila, ker bi prišla prepozno v bolnico. Adijo, me je kar groza! Raje ne! Saj veš, ob prvem popadku ravno ne letiš takoj v bolnico, v tem primeru pa bi bilo že prepozno. Torej, pustimo se presenetiti!:rozica::rozica::rozica: Bye, Blacky s :duda:
|
|
|
|