a je to prav??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pia1 -> a je to prav??? (11.1.2005 16:34:25)

oj!
v revijah in knjigah stalno berem, da imas zadnji mesec preglede na en teden ali 14 dni. jest sem mela zadnji pregled 17.12., pol me je narocila 14.1, no dons pa sem dobila posto, da imamm prestavljen pregled na 21.1. zaradi odsotnosti mojega G. 21.1. imam rok!!! no, ko sem klicala in to povedala je sestra rekla, da pac ce bom prej rodila pac bom, drugac nej pa pridem na pregled...:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden:
kaj pravite na to?

Anonimen -> a je to prav??? (11.1.2005 16:38:26)

Hojla!

Jaz sem imela prej preglede na en mesec, PDP imam 23.1.2005, potem pa sem imela 30.11, 21.12., 10.1. in sedaj imam 21.1., dva dni pred rokom.

Bye,

Blacky s :duda:

Anonimen -> a je to prav??? (11.1.2005 17:34:32)

Jaz imam prav tako sedaj vsak teden preglede. Prejšnji teden, danes sem bila tam (delajo CTG), potem imam naslednjič na PDP (tudi CTG), nato pa baje na 2 dni(spet CTG). POkliči še enkrat, in jim povej, pa če tvojega G ni, naj te pa naročijo k komu drugemu.
LP
Tasha

Anonimen -> a je to prav??? (11.1.2005 17:36:45)

A si v Leonišču?
Če si tam, potem se pa kar sama izmisli in pokliči po telefonu na naročanje. Reči da so te naročili čez en teden, pa ti bodo kmalu našle termin.
Ne se jim preveč pustit. Ravno sedaj na koncu je pomembno da te bolj podrobno spremljajo.

puri -> a je to prav??? (11.1.2005 17:42:30)

V zadnjem mesecu bi morali biti pregledi na en teden!!!

lp

pia1 -> a je to prav??? (12.1.2005 9:20:19)

hvala punce! po mojebom rs poklicala pa se mal zatezila. al pa ce se recem, da se mi zdi, da :duda: ne cutim dovolj. ceprav se mi ne zdi primerno se glede tega norca delat.:zmeden: kaj pa vem... prepricana sem sam v to, da so me mal razocarali tuki v kranjski porodnisnici. sicer je res, da se pocutim dobro. ne zatekam, cutim otroka itd, ampak vseeno... sem se pa spomnila, bom sla se na med over.net dr. pusenjaka (al kaj ze je) vprasat. sam ne vem kolk hitr on odgovori. mah grem probat.
lepo se mejte, pa za vsako ena :rozica:

Stran: [1]