Pikicapokica6 -> RE: Presneta trma (28.1.2008 7:37:51)
|
Naša punca je stara 15 mesecev, in ima že take izpade. Od bruhanja zaradi joka, metanja na tla, grizenja sebe in vseh naokrog, mlatenja, lasanja.......Vse to že doživljamo. Enostavno jo pustim (včasih v stajici, včasih v stolčku), da se znori do konca, ker pri tolk majhnem otroku res ne vem, kaj drugega storiti. Pri nas je to verjetno posledica razdvojenosti otroka - živimo namreč pri moževih starših, in kadar se je mala kaj drla, je vedno moral nekdo priti "pomagat", in sicer tako, da jo je vzel v naročje, jo ljubkoval in govoril "boga, boga".....Mala se je navadila, da če bo dovolj tulila, bo že nekdo prišel in jo "rešil". Zdaj pa smo temu, sicer z nekaterimi povešenimi nosovi, naredili konec. Žal mi je samo, da sem to prenašala tako dolgo. Posebno prvih nekaj dni po uvedbi tega režima je bilo hudo, sedaj pa se mi dozdeva, da je nekoliko boljše. (trkam na les). Jaz mislim, da pri napadih trme NIKAKOR ne smemo popustiti in pokazati svojo ranljivost in neodločnost, ker potem nas ima otrok v pesti.
|
|
|
|