|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo boli na levi strani trebuha
26.12.2007 20:08:47   
taši84
mogoče se sliši mal čudno ampak me že od nedelje na momente zelo boli na levi strani spodnjega dela trebuha (mislim da je okoli jajčnikov). bolečina je tako močna da se zvijam. sili me na bruhanje vendar ne morem. težav s prebavo nimam. vse kar bi loh blo je kakšn vnetje ali pa hormonske motnje (nimam redne M). dons sicer je ena kapljica ampak vse skup nič od nič. zakaj ta bolečina kar naenkrat (po približno 20 min) mine pa mi ni jasno?!!
če ima katera podobne težave naj prosim kaj napiše. vse to se mi dogaja zjutraj ko vstanem. potem je cel dan ok do nasl.jutra.

lp

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 27.12.2007 12:56:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelo boli na levi strani trebuha
27.12.2007 14:08:09   
nf
Taši, pojdi raje do ginekologa. Mogoče imaš kakšne ciste? Ne sej ne, nimam pojma.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.