Bubamara -> RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok (26.9.2008 22:23:38)
|
En lep pozdrav še od mene! Prebrala sem cel ta forum in sem kar malo užaljena...no ne dobesedno... Berem namreč samo o vaših borcih, ki so se res borili na EINT( pa vi straši skupaj z njimi, sevda!), nikjer pa nisem nič prebrala o tistih malo večjih borcih z intenzivne v porodnišnici. Sama sem nareč 12.8. rodila v 34.t z urgetnim CR 'zahiranega'(grrr kako sovražim ta izraz!!!) Lukca 1750g/43cm. Pa v celem mesecu, ki sva ga preživela v porodnišnici nisem enkrat slišala o vašem društvu...žal....v soboto pa še pride mož domov in mi reče, da je bil dobrodelni pohod za inkubator v MB in sem se še malo bolj užalila... Skratka...svetujem vam, da kakšno informacijo pošljete tudi 'čez cesto' pediatrije. Pa zanima me, glede na to, da nimam kontakta z EINT kako se lahko učlanim? Ne me napačno razumet, ampak glede na borbo, ki sem jo sama imela, (ki vsekakor ni primerljiva z vašimi,) pa ker nas je več nedonošenčkov tudi 's porodnišnice' in ker sem imela priložnost videt, da inkubatorjev resnično lahko zmanjka!!!, bi bila tudi v porodnišnici dobrodošla kakšna informacija o društvu, akcijah in podobnih zadevah. Če pa veste, da so sestre v porodnišnici tudi seznanjene s tem, jih bom pri naslednji kontroli malo okarala ;) Moram pa vas res pohvalit, da se poleg skrbi za svoje borce ukvarjate tudi s tem... Lepo se mejte in mogoče se kje na kakšni kontroli celo srečamo. Bubamara
|
|
|
|