Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 23.1.2008 10:21:47
|
|
|
|
Noseckica
|
Članice, ste dobile vabilo za sestanek? Se vidimo jutri?
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 23.1.2008 12:12:22
|
|
|
|
Afnica
|
Jaz ne utegnem. Sem se pa malo pozanimala za izdelavo spletne strani. DaL design ne služi na neporfitnih organizacijah...no, vse skupaj je odvisno od obsega, jaz se pa na to ne spoznam glih. To je kontaktna številka. Daša 041-911-669 Jaz sem govorila z Dašo in je rekla, da naj odgovorni pokličejo, pa se bodo dogovorili. Lahko predlagate na sestanku.
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 23.1.2008 14:45:10
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Jaz ne utegnem. Sem se pa malo pozanimala za izdelavo spletne strani. DaL design ne služi na neporfitnih organizacijah...no, vse skupaj je odvisno od obsega, jaz se pa na to ne spoznam glih. To je kontaktna številka. Daša 041-911-669 Jaz sem govorila z Dašo in je rekla, da naj odgovorni pokličejo, pa se bodo dogovorili. Lahko predlagate na sestanku. Bom dr. Megličevi dala telefonsko št. od Daše! Škoda, da ne prideš.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 24.1.2008 10:26:04
|
|
|
|
Davana
|
Midva z mojim prideva.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 24.1.2008 12:48:13
|
|
|
|
melani99
|
tudi meni ne bo ratalo priti! boste poročale, kaj bo novega na sestanku?
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 25.1.2008 9:06:09
|
|
|
|
Afnica
|
Poročilo, prosim!!
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 25.1.2008 9:33:48
|
|
|
|
Noseckica
|
Jaz tudi prosim za poročilo. Če ni Davana "zakuhala", je bila na sestanku.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 25.1.2008 13:20:43
|
|
|
|
Davana
|
Ja, na žalost tudi jaz nisem bila na sestanku. Sem se hotela kljub slabemu počutju spravit tja in pustit pri moji mami, pa je bil taki alarm, da ga še jaz nisem mogla pomirit, kaj šele moja mama... in sem šla raje kar domov. Bogi Gal, tako so ga mantrali krči včeraj, da sem še jaz jokala z njim.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 27.1.2008 23:50:48
|
|
|
|
sandra80
|
meni pa je sestra na oddelku takrat rekla da bo mi poslala vabilo za sestanek in naj kar tam poravnam članarino za društvo pa sem ji pustila telefonsko ter naslov in nič dobila kaj naj naredim a jo še enkrat poličem ali kako
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 28.1.2008 0:01:32
|
|
|
|
Noseckica
|
Ja, jaz bi na tvojem mestu še enkrat 321-21-46.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 30.1.2008 10:46:54
|
|
|
|
Noseckica
|
Društvo za prezgodaj rojene otroke Maribor v sodelovanju z družbo Si.mobil d.d. omogoča storitev "SMS donator za Društvo za prezgodaj rojene otroke Maribor", ki zbira denar za nakup novega respiratorja. Pošlji ključno besedo MALIBORCI (pozor, brez presledka!) na št. 1919 in pokloni 1 € (239,64 SIT) Duštvu za prezgodaj rojene otroke Maribor. Si.mobil se v celoti odpoveduje prihodkom iz naslova odhodnih/dohodnih SMS sporočil. SMS sporočila lahko pošiljajo samo Si.mobil-Vodafone uporabniki.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 30.1.2008 10:53:45
|
|
|
|
biba 78
|
Bravo Noseckica, uspelo ti je!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 30.1.2008 11:00:46
|
|
|
|
melani99
|
ja super!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 30.1.2008 11:04:34
|
|
|
|
Afnica
|
Superca! Ampak pri nas pa noben nima simobil
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 1.2.2008 12:58:06
|
|
|
|
neisha80
|
Super,da ste zrihtale to akcijo.Pa še vsi pri hiši imamo simobil
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 7.2.2008 9:26:55
|
|
|
|
stari grad
|
Prosim ,da mi katera od mamic pove kje lahko najdem številko trr da bi tudi jaz lahko kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 7.2.2008 9:36:58
|
|
|
|
melani99
|
Prosim ,da mi katera od mamic pove kje lahko najdem številko trr da bi tudi jaz lahko kaj pomagala TRR Društva za prezgodaj rojene otroke Maribor: SI56 0451 5000 0444 574
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 10.2.2008 21:32:31
|
|
|
|
* Mateja *
|
A si lahko tudi jaz dam napis v podpis, da naredim več reklame, ker pišem na vseh forumih tle gor? Več ljudi bo to vedelo, več boste nabrali. Jaz sem že oddala sms-je z naših telefonov. Imamo svi simobil. Vsaj enkrat da mi pride prav!!
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 10.2.2008 21:39:07
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * A si lahko tudi jaz dam napis v podpis, da naredim več reklame, ker pišem na vseh forumih tle gor? Seveda, *Mateja*.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 11.2.2008 22:55:53
|
|
|
|
* Mateja *
|
Sem naštimala in vam pomagam pri zbiranju!! da bi se nabralo čim več!!
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 14.2.2008 21:02:25
|
|
|
|
Davana
|
Jaz sem poslala naš poziv naprej na vse mogoče naslove in ga objavila na vseh forumih, kjer sodelujem. Zaenkrat je odziv super. Sicer pa mislim, da bi lahko na društvu napisali nek dopis, ki bi ga ali nesli ali poslali na nekaj naslovov. Prepričana sem, da bi marsikatero mariborsko podjetje z veseljem pomagalo. Jaz lahko nesem kar na nekaj naslovov ( radijske postaje, družinska podjetja...) kjer vem, da bodo pomagali. Bom jaz malo sestro Ireno vprašala v torek, ko imamo cepljenje, kaj bi se dalo naredit v zvezi s tem.
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 14.2.2008 22:47:36
|
|
|
|
Noseckica
|
Društvo za prezgodaj rojene otroke Maribor v sodelovanju z družbo Si.mobil d.d. omogoča storitev "SMS donator za Društvo za prezgodaj rojene otroke Maribor", ki zbira denar za nakup novega respiratorja. Pošlji ključno besedo MALIBORCI (pozor, brez presledka!) na št. 1919 in pokloni 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor. Si.mobil se v celoti odpoveduje prihodkom iz naslova odhodnih/dohodnih SMS sporočil. SMS sporočila lahko pošiljajo samo Si.mobil-Vodafone uporabniki.
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 14.2.2008 23:46:52
|
|
|
|
* Mateja *
|
A boste kej vedle kok se je keša nabralo, boste mele te podatke?
|
|
|
|
RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok 17.2.2008 17:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo punce za vaš trud Upam, da se bo našlo čimveč ljudi, ki vam bodo prisluhnili in pomagali. Jaz sem včeraj še nekaterim dala številko TRR, da bodo nakazali everčke za male borce.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?