Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 12:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A je to ful katastrofalna kombinacija? Za moje pojme ja.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 12:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si mislila ja A imajo na razprodajah znižane tudi hlačne nogavice? Pa še to... kje najdem debelejše HN, ki NISO črtaste? In pisane kot v otroškem vrtcu? Povsod kjer gledam je vse pisano jaz bi mela pa enobarvne
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 12:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Enabarvne najlonke imas v vseh barvah v Calzedonii, al so 40 al pa 60 denske, ne vem. Majo jih tudi v Goledn pointu, z nizkim pasom. Meni ze stumfi ne delujejo lih usklajeni Najlonke zlo redko znizajo.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 12:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Meni ze stumfi ne delujejo lih usklajeni Kk to misliš? Sej ne bom mela dvojnih štumfov gor Aja morm povedat še to da sem kronični sovražnik trgovin... in zato grem v trgovine sam ko je res res nujno. Pol pa če dobim kak preblisk... pač nikol ne gre skombinirat... pa me mine vse veselje. Kje pa je Calzedonija v MB? V Evroparku?
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 13:12:04
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A je to ful katastrofalna kombinacija? Za moje pojme ja. ja
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 13:12:41
|
|
|
|
mami_miki
|
brez štunfov... ali neke kožne barve si kupi...
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 13:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki brez štunfov... ali neke kožne barve si kupi... Ja sej poleti ne nosim štumfov no sam poleti tud plašča nimam... pa ni treba kombinirat No sej to pravim da bi si kupila DEBELEJŠE štumfe v kožni barvi če jih pa nikjer nimajo. vse je črtasto pa pisano pa rozčasto pa ne vem kaj še vse.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 13:37:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Čak,če prav razumem, imaš plašč v barvi melancane in kr.jeans krilo to si najprej razjasnimo.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 13:58:33
|
|
|
|
petja
|
Sovražim barvaste (pisane) "žabe" na odraslih ženskah! Edino na Piki Nogavički, ki je bila zadnjič na enem rojstnem dnevu kot animatorka, so dobro zgledale. Pa brez zamere!
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 14:05:49
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz imam včasih zdaj kožne gor, pa malo potrpim no, sem pa noter...da bi pa zunaj v miniju bila-na štantih, pa se mi ne da
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 14:06:34
|
|
|
|
mami_miki
|
ali pa kupi črne, debele...
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Sovražim barvaste (pisane) "žabe" na odraslih ženskah! Edino na Piki Nogavički, ki je bila zadnjič na enem rojstnem dnevu kot animatorka, so dobro zgledale. Pa brez zamere! Tud jaz sovražim pisane žabe... ampak žal drugim tega ne morem vbit v glavo.. in sem jih dobila... in kaj naj zdaj? Jih vržem proč? Itak da jih nosim pod hlačami, al pa dolgimi krili, kjer se ne vidi. SC... ja prav si zastopila . Plašč.. ni ravno melancana, pa dobro. Pa modro jeans kratko krilo.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ali pa kupi črne, debele... To sem tud jaz že razmišljala. Bom šla kuj jutr gledat če bom našla kje kakšne.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:14:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
K vijolični ne gre črno. jo zamori. Zelo lepo paše siva
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Imam plašč vijolične barve (ni čista vijola, v bistvu je barva med temno rdečo in vijolično - če si znate predstavljati). A je to barva malancane? Une prve črstaste se mi zdi, da so O.K. za k plašču, modre pa ne.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:17:53
|
|
|
|
solatja
|
a se misliš slačit? to je v bistvu precej pomembno vprašanje, sploh če se ti ne da po trgovinah hodit. ker se drugače oblečeš, če veš, da boš imela oblečen plašč samo 2 min (iz avta in do njega) ali če boš cel dan v njem. sicer pa bi jaz težko kombinirala melancan barvo plašča in rjave škornje, mi nekak ne gre. jaz bi nujno imela črno obutev, ker se mi zdi, da lažje kombiniraš črne škornje+jeans krilo+ pulover v več različnih barvah kot isto z rjavimi škornji. poleg tega boš veliko lažje dobila debele žabe s črnimi in sivimi odtenki kot z rjavimi, ki bi jih morala kombinirat na rjave čevlje. vsekakor pa odpadejo oboje žabe, ki jih že imaš doma, vsaj za moj okus.
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej itak vem da si moram celotno garderobo na novo kupit ker to kar imam sedaj je živa katastrofa karkoli skombinirat skup. Beda od bede. No to o črnih škornjih sem tud že razmišljala, ampag gospod financminister (beri: sončna uprava ) ne dovolijo. Eh.... men se zdi da bom kr lepo počakala do poletja... pa bom poleti v kiklcah skakala... oziroma bom zdej nosila dolga krila kjer je itak vseeno kake štumfe mam gor.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:36:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jah, rjavih škronjev res ne moreš kombinirat na sivo. lahko jih sicer na črno. in solata2 ima prav - v končni fazi za 2,3minute plača nema veze.
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 26.12.2007 19:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no... stvar je v tem da sem mela namen taka tud mal lutat po mestu a ne. Ampak mislim da sem si premislila, ker je itak premrzlo.... Tk, da bom mela krilo gor sam za priložnosti, ko bo res plašč gor sam 5 minut, pa pol spet nazaj na toplo. No ja se vidi da REs ne maram trgovin ko mam take probleme
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 27.12.2007 21:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, men ze kombinacija barv pr prvih stumfih nikakor ne potegne rumena in rdeca, za povrh pa se modra? No go
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 27.12.2007 21:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kje pa je Calzedonija v MB? V Evroparku? Ja. Tam imaš tudi Fabiani, kjer sem lanila naletela na potrpežljivo prodajalko, ki je dolgoooo izbirala prave nogavice zame. Na koncu mi je našla ene super Max Mare .
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 27.12.2007 21:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Ne, men ze kombinacija barv pr prvih stumfih nikakor ne potegne rumena in rdeca, za povrh pa se modra? No go Fiša sam tam pa jz nč ne morem pomagat veš Sicer pa zgleda prav kul...sami štumfi namreč... v kombinaciji s čimerkoli je pa
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč - kombiniranje barv 27.12.2007 22:36:09
|
|
|
|
DaniNeli
|
Že škornji v rjavi barvi ne pašejo k temu plašču.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?