|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne najdem odgovora?
26.12.2007 7:31:19   
miškot
Naš mali ima skoraj pet mesecev, pred kake tremi tedni je dobil rdeče suhe fleke - lišaje  najprej po nogah potem še po rokah. Ponoči jih praska. Najprej smo dobili kremo od Nustele, ki ni pomagala nič, potem pa kapljice Fenistil, ki so kar dobro pomagale. Fleki očitno niso huda kriza, ker ga je zdravica pregledala samo na brzino, kar m sicer ni najbolj všeč.
Moje vprašanje pa je: ali se lahko alergija na mleko pojavi kadarkoli? Na Novalac AC smo že skoraj tri mesece, doma pa imamo tri mačke že od vsega začetka. A alergije izbruhnejo kadarkoli ali to pomeni, da je krivo kaj drugega, novega? Edina noviteta v tem času je uvajanje banane? V nobeni knjigi nisem zasledila odgovora na to vrašanje.
Full hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne najdem odgovora?
26.12.2007 8:35:06   
poliloni
Pri nas se je ravno tako začelo - s fleki. In pokazalo, da je alergija na kravje mleko in jajca in še par drugih stvari. Jaz bi črtala z jedilnika vse alergene - tudi mleko bi zamenjala s Pregominom. Če si slučajno kaj prašek manjala je lahko tudi to vzrok ali kakšno milo. Možnost pa je, da je mačja dlaka tista, ki ga draži.

Jaz bi vsekakor začela z mlekom oz. menjavo le-tega. Pri nas se je stanje poslabšalo, ko sem mu dajala D3 kapljice (pa čeprav je zdravnica rekla, da to ni razlog za fleke) a pri nas se stanje kljub vsem ukrepom ni izboljšalo, dokler sem mu jih dajala, po prenehanju pa je šlo na bolje. Ne vem ali se je toliko časa telo čistilo mleka ali pa so bile res te kapljice.... V glavnem pri nas je sedaj koža o.k., na žalost pa alergiji na mleko in jajca ostajata.

Če se bo stanje s fleki poslabšalo vas bo po moje dala na testiranje in boš potem vsaj približno vedela kaj tvojega user posted image moti, do takrat pa skušaj odstraniti vse alergene, saj ti fleki grozno srbijo. Naš se na začetku ni praskal, potem pa je bilo vedno huje.

Uporabljaj čimmmanj kemikalij, agresivnih krem, mila, praška, in beri deklaracije na izdelkih v trgovini. Šele sedaj boš videla koliko dodatkov je v vseh živilih in da alergiku tudi kruha ne moreš v trgovini kupiti.

To so sedaj napotki za najhujši scenarij (torej v primeru, da je res alergija). Upam pa, da jih ne boš potrebovala.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2007 8:45:45   
miškot
Najlepša hvala za odgovor. A misliš, da naj grem kar v lekarno kupit Pregomin ali mi najprej zdravnica tole potrdi preden zamenjamo?

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 12:40:11   
madela
Alergija lahko izbruhne kadarkoli v življenju,na žalost.
Kot praviš so kapljice fenistil pomagale,torej gre za alegijo. Najpogostejša je alergija na mleko in jajca,torej bi poskusila kupiti pregomin ali Allernovo,da boš videla rezutate.
Ker pa praviš,da sta na novo začela uvajat banane je lahko tudi to vzrok za izpuščaje in alergijo. Naš tamali je imel precej močne reakcije na banano in tudi testi so pokazali močno alergijo na banane.
Najbolje bi pa bilo,da bi šli v alergološko ambulanto in tamalega stestirajo,da boš točno vedela pri čem si.
Pa srečno!

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Sindrom karpalnega kanala
Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!