pravica očeta (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

muratti -> pravica očeta (26.12.2007 4:55:18)

lep pozdrav

kaj narediti ko te zapusti punca s katero imaš 3 leta staro hčerko zaradi drugega moškega nato pa ti hoče vzeti še otroka jaz pa bi ga videl minimalno kljub temu da sem delal vse za druzino otroku se posvečal maximalno že od rojstva naprej ( od igranja do hranjenja do umivanja,previjanja) bivša se zato ni trudila sedaj pa hoče  vzeti tisto kar je meni sveto?????sodišče pa je v sloveniji na žalost še vedno bolj naklonjeno materam ne glede na to kakšna je bila.prosim za kakšen nasvet.hvala

Muca Copatarica -> RE: pravica očeta (26.12.2007 10:02:35)

Pozdravljen!

Situacija je res neprijetna..., vendar CSD in tudi sodišča niso več tako naklonjena materam, ampak marsikdaj dajo prednost tudi očetu, če ugotovijo, da bo otroku pri njem bolje. Tako, da se potrudi in verjamem, da ti bo uspelo.
Pa lepe praznike, da ti prinesejo same dobre stvari.

Anonimen -> RE: pravica očeta (26.12.2007 10:09:54)

To je res težko, žal CSD ne ukrepa tako, kot bi res morala.. Nevem, kako ti svetovati, a srčno upam, da dobiš otroka. Žalostno je to, kako nekateri uporabijo otroka za vojno... 

Anonimen -> RE: pravica očeta (26.12.2007 10:12:29)

Se pridružujem mnenju Muce copatarice.Ne drži,da gre vsa nakolnjenost v prid matere,temveč prav obratno,očetje so bolj zaščiteni glede tega.
Govorim iz lastnih izkušenj,pa sevda čisto drgačne situacije.Mi imao nasednji mesec obravnavo na sodišču.Kaj se bo iz tega izcimili ne vem,upam,glede na
zelo komlicirano situacijo,upam,tokrat v prid otroka in mame,da bo vzgajan v normalnem in zdravem okolju in ne pri očetu,ki ga je zavrgel še pred rojstvom,ki ni bil nikoli zaposlen in ki rad zelo rad pregloboko pogleda v kozarec in še kaj več.
Pozanimaj se pri CSD-ju.

Stran: [1]