|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
16.1.2008 14:14:18   
kati kati
kako lepe slike...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naši vrtnici..janezu in očiju....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
16.1.2008 14:18:55   
Lanchy
Kok lep fantekuser posted image ....Se enkrat iskrene cestitke in veliko nepozabnih trenutkov z malo strucko.
Ati Toni, tebi pa vse pohvale za lepo opisano zgodbouser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
16.1.2008 14:23:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, če bo šlo takole naprej, bomo kmal na 100. strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Še ena gre rodit, potem pa vse evforično čestitke limamo, pa smo tam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jest bi tud kar šla rodit, sem čist pogumna zdele user posted image

Ej afna, da ne bom v Grosuplje prišla pa ti eno po ritki dala user posted image  NIKAMOR, bova šle skupi, prav? user posted image

Nehite sanjat, ker bomo najprej Vrtnico počakale da domov pride, pol še mal čvekale, pol pa gremo, OK? Naslednji teden naj bi bilo ful lepo vreme in dejmo še mal počakat in uživat v vremenu. Bit v P ob sončnem vremenu ne bo glih luštn user posted image

Kar se vode tiče so pa nam zadnjič v Postojni tkole razložil: lahko gre v šusu (malokrat), lahko pa počasi odteka. Ni nujno, da greš z rešilcem (bolj redka praksa baje), ampak se vležt v avtu in v porodnišnico. Pomembno je, da smo v ležečem položaju user posted image  Sej to pa znamo, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
16.1.2008 14:25:08   
dolenjka
OO jaz pa vidim, da je ati Toni na temi user posted image  Ti kar čvekaj z nami, bomo zelo vesele user posted image  user posted image  user posted image
En predlog: čestitke lahko ženi sprintaš in odneseš v P, da nas bo lahko brala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
16.1.2008 14:33:55   
larisa
Očka Toni user posted image user posted image user posted image  za krasno zgodbico, ki nam je vsem prestrašenkam vlila poguma za porod!!!
Čestitke tudi tebi in cmooook prenesi malemu Jnezku, ki je kot angelček, tako je lep! Pozdravčke pa seveda tudi naši Vrtnici, ki je prava korenjakinja in upam, da se počuti dobro in da bosta z angelčkom kmalu doma!

Sej ne vem al naj jokam sl naj se smejem, tolk me gane vse skupaj......user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
16.1.2008 14:34:39   
p@tricij@
ojla,
najprej lepe čestitke vrtnici za prvega nagajivčka med februarkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgače pa moram potožit, ker že par dni kuham vročino in kašljam, tako da moram noge res imeti skozi skupaj, da mi kaj ne uide. pri nas neka viroza razsaja tako da se je kar za čuvat. sem mislila da mi bo vročina kja pospešila, pa hvala bogu zaenkrat mi še ni.

drugače ste pa spet naklanfale strani da jih nikakor ne bom mogla prebrat, ker bom šla nazaj v ležeči položaj.

lahko pa se pohvalim, da sem sedaj za baby - ko že vse pripravila, tudi za iz porodnišnice ter seveda tudi za mene. samo posteljico še sestavimo pa bo vse tipi topi.

anandrej, prosim, če lahko tudi meni pošlješ ZS s tvojo GSM št..

drugače pa upam, da bomo vse dočakale februar in da res potem začnemo lepo po datumih. kak bi blo to fajn.user posted image user posted image

papauser posted image user posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
16.1.2008 14:37:34   
larisa
Očka Toni user posted image user posted image user posted image  za krasno zgodbico, ki nam je vsem prestrašenkam vlila poguma za porod!!!
Čestitke tudi tebi in cmooook prenesi malemu Jnezku, ki je kot angelček, tako je lep! Pozdravčke pa seveda tudi naši Vrtnici, ki je prava korenjakinja in upam, da se počuti dobro in da bosta z angelčkom kmalu doma!

Sej ne vem al naj jokam sl naj se smejem, tolk me gane vse skupaj......user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
16.1.2008 14:46:36   
ella79
kakšen angelček je tale Janezek user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtnico, Tonija in Janezka

No, moje poročilo zagotovo ne bo tako izčrpno user posted image
sam sem pa sedaj že tok neučakana, da sploh ne vem kako naj preživim še 2 tedna, da bo čim prej mimo user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
16.1.2008 14:50:50   
Suzi*
Očka Toni, krasno poročilo, pa čudovit Janezek!! user posted image user posted image  Pozdravi našo Vrtnico, pa enga lupčka malemu "februarčku".user posted image

...ampak punce, jaz še vedno ne bi šla rodit. user posted image  Bom še kr malo počakala.user posted image

Meni je v prvo voda odtekla. pri meni je blo tako, da sem imela zvečer med tuširanjem občutek, kokr da je nekaj priteklo, pa nisem bla ziher. Ob petih ponoči sem šla pa na WC in je takrat bolj odtekla. občutek je pa drugačen kokr če lulaš, ker čutiš, da gre iz druge "luknje" in ne moreš zaustavit. Jaz sem se pol še stuširala in me je moj odpeljal v porodnišnico, pa sem šla normalno dol po stopnicah in še v porodnišnico ene 100 m peš. In kaj izjavi dr., ki je bil tam na sprejemu, da zakaj že hodim, če še nimam močnih svojih popadkov. user posted image user posted image  No, v vsakem primeru bom po odteku vode tudi tokrat kar štartala v P.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
16.1.2008 15:01:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

...ampak punce, jaz še vedno ne bi šla rodit. user posted image  Bom še kr malo počakala.user posted image

Pridna SUzi, vsaj ti me še poslušaš user posted image

No, jaz pa sem vse tanove pleničke zlikala, zdej imam pa še nekaj malenkosti in sem spet na 0 user posted image  Zdej bom počasi zelje za solato narezala, ker je moj že na poti domov, da bova vsaj ob ene 5h jedla user posted image

Kaj naj pa jutri skuham? Danes bodo špageti bologneze in zeljata solata. Kaj mi pa za jutri svetujete?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
16.1.2008 15:03:26   
katka37
Kar se tiče odtekanja  vode- sem šla na wc in se je naenkrat kar precej vlilo iz mene, kar večja količina vode. Me je moj potem kar z avtom sam peljal v bolnico in sem tudi tam vse sama hodila, pa ni nihče nič rekel. Tako da tudi meni ni več jasno. Mi je pa voda zgleda odtekla kar vsa naenkrat, ker nisem potem imela nobenega vložka in so mi v p še enkrat šli predirat mehur pa seveda ni nič priteklo, sem prav jezno rekla, da sem jim že povedala, da mi je voda odtekla.

Puce, vse bomo zdržale, samo poglejte, kako je sladek Janezek. Bravo, ati in mami.

Meti,

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
16.1.2008 15:04:38   
katka37
Ups, prehitro stisnila.

Meti, okolica nas res malo man zdaj razume, da smo v finišu in da nas pa šele zdaj pošteno meče. Zdržimo še malo.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
16.1.2008 15:11:34   
Suzi*
Punce, jaz sem si pa nohtke zmanikirala, pol sem pa še vse ploščice v kuhinji po stenah zribala. user posted image  user posted image

Dolenjka, še zase ne vem, kaj bi kuhala. user posted image  Mogoče pire, špinačo in meska??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
16.1.2008 15:17:17   
bamby
Mi smo danes kar segedin jedli, jutri bomo pa verjetno makarone z mesno omako.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
16.1.2008 15:20:00   
dolenjka
Suzi, dobra ideja user posted image  user posted image  user posted image

Bamby, recept za segedin bi mi pa zelo prav prišel user posted image  Plissss

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
16.1.2008 15:20:36   
Bajsa
Mami vrtnica, oči Toni in user posted image  Janez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

No pa se je začelo. Pa sam en dan pred mano je imela rok. Mene je že tud dons ponoč neki šraufal, pa se je pol umiril. Prav naša mami da jst bom šla pa v nedeljo, k mam glih rojstni dan, da dobim najlepše darilo, ampak jst bi še mal počakala. Sej ne vem več a bi že šla, a me je strah, mešani občutki user posted image

Mal sončka vsem, če ga že na nebu ni.... bomo kuj boljše volje a ne.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
16.1.2008 15:53:39   
misar
evo spet jaz malo...

ja zgodba je res lepa, slikice sploh. Janez pa zgleda mal jezen na ta Svet, valjda kdo ne bi bil, ko ga pa vlada tko biksa s temi podražitvami in inflacijo user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bila pridna danes,  sem okna pomila, pa tud jaz sem že resno seznamček za torbo sestavila. jutri pa pripravim, ko še vse operem kar mislim. user posted image

joj kaj gre zares?? čeprav moja kolegica januarčica je mela pa prejšnji petek rok, pa je še kar 2 v 1.  je rekla da ni še nič odprta, na ctg-ju niso zaznali nobenih popadkov, tako, da jo bod, če do petka ne bo nič, sprejeli v porodnišnico pa umetne dali.
ona je pa res reva, je rekla da je že grozno neučakana pa da ji vsi morijo če je že?! user posted image user posted image
to je menda še bolj zoprno, kot če prehitro rodiš.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
16.1.2008 16:01:29   
*Naja
Očka Toni-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poročilo. Morem mojmu pokazat, kak se to delauser posted image user posted image user posted image . Zelo lep fantekuser posted image .

Meti- naj ti povem, da imam danes podoben dan kot ti. Sem dop. čakala, da mi dostavijo nov pomivalni stroj. Ker sem ga naročala prek neta, sem poleg svojih podatkov, vpisala tudi naslov za dostavo, kjer živiva z mojim, sam jst nisem še tu prijavljena. In potem me kliče moja mama, da kako to, da sem k nam domov naročila pomivalca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...skor me je kap in sem dobesedno znorela. Najprej sem mamo napizuser posted image , da kako je lahko podpisala, potem sem pa še une frajerje poklicala, da kam so mi šli poslat pomivalcauser posted image . Pa mi reče un user posted image babji, da pri 300 paketih dnevno se pa že lahk tudi kdaj zmotijo.In tako je bil namesto v mojem stanovanju, pri naših, 35km stran. Sem se pol kr neki cmerla, ker me je čist iz tira vrglo tole, no ko sem se mal skulirala, sem poklicala mamo, da sva se v mirnem tonu pomenile. Je mogla reva še pomagat raztovarjat stroj, ker je bil frajer kr sam v kombiju. Najprej so mi na netu rekli, da oni nič ne morejo, če je mama podpisala, no, pa so si potem hitr premislili, ker je tist zmešan dostavljalec odložil stroj, dnarja pa ni zahteval, čeprav je šlo za plačilo po povzetju. No, so šli takoj v akcijo, da bodo uredili glede dostave....me je ravno klicala ena ženska, da postopek teče in da me bodo še obvestili. Se je hecal moj, da kaj sem zagnala tako paniko, da smo zastonj dobili pomivalca, zdej ga bo pa treba plačatuser posted image .
Glede odhoda v P in sporočanja veselih novičk, imam jst številko od Meti, tako da bom njej sporočila.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
16.1.2008 16:09:16   
MetiLu
Jaz sem pa popravila diplomco, še dve točki moram popravit, pa sem šefu poslala ena vprašanja, če mi lahko pomaga, ker tle pa glih ne morem neki sama naflancat. Upam, da mi bo kmal odgovoril.

Dolenjka,  grosupeljska afna ti daje idejo za jutrijšnje kosilo - naredi lazanjo, pa okol pol štirih bo čist ok, prideva z mojim na obisk user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (hec, hec!)

Jest sem za danes kar palačinke spekla. Sej bi še juhico naredila, samo ima tanova/popravljena mikrovalovka spet eno napako, nastavek za notranji krožnik je previsok in se krožnik noče gor nasadit in zdej ne morem nič odtajat. Če nimam jest en kup ene sreče zadnje čase user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Avto je že s centriranja, upam, da so gume dobr naštelal zdej. Sam še mojga čakam,da pride s šihta, da vidim, kakšne so ideje za popravilo previjalne.

Jutri pa upam, da bom šla lahko do ata na obisk. Zdej so kr en urnik uvedl, da ne bomo kao vsak dan vsi v bolnico letal user posted image  Ah ta naša žlahta...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
16.1.2008 16:09:40   
Janey
Krasen dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ati Toni bravo za poročilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
16.1.2008 16:18:52   
katka37
Jaz sem se pa že zmenila z mojim starejšim mulčkom, da vas bo obvestil o srečnem dogodku. Me prav zanima, kaj bo napisal (pravimo mu filozofček).

Spet bi nekaj jedla, samo žvečem, čeprav je danes vaga pokazala 1 kg manj.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
16.1.2008 16:19:32   
MetiLu
Evo, šefe mi je že odgovoril user posted image  user posted image  user posted image  Zdej grem pa lahko nalogo dokončat user posted image  
Lara, sploh mi ne govort, mene še zdej oči pečejo, res user posted image  user posted image  Kej tazga pa še ne user posted image  Sej bo počas boljš.
Sem glihkar user posted image vase zlila, zdej pa alelujo slišim user posted image
Bajsa, še tvoj podpis na postih me je čist razveselil user posted image  user posted image  user posted image
Misar, prid še k men, čez moja okna se nič več ven ne vidi...

Vsete, kaj bi mi zdele pasal ...  1 teden dopusta user posted image  Poletje, morje, predvsem pa možgani na off - tega jest ne znam narest.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
16.1.2008 16:21:16   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Spet bi nekaj jedla, samo žvečem, čeprav je danes vaga pokazala 1 kg manj.

UUuuu Katka, a boš naslednja? user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
16.1.2008 16:46:07   
Februarka08
Punčke moje, a mate ve tud čez dan bolj trd trebuh? user posted image Jest imam včasih občutek kot da bo pokat začel ˝po šivih˝... Kot da bi bla preveč napeta, ali pa da bi se preveč najedla - nekak tko... In je ves trd. Saj če otrdi, je drugače, ampak počutim se kot pred eksplozijo...user posted image Ima še katera tak občutek, al jest filozofiram?
Drugač me je pa končno malo nehal bolet pod trebuhom pa še dol mi je tiščalo ves danuser posted image . Tako da moj sam šopingira po štacunah in CSD-ju, pa še na zadnjo MŠ bi mogla it, samo sem jaz raje doma... Bolje preventiva...
Kaj, a če maš manj kg, si že na vrsti? Dobr, da grejo men gor.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
16.1.2008 16:59:22   
Marusah
Evo, jaz sem nakupla vse. Torba je pripravljena...gremo lahko brez problema rodit. Dolenjka, sej se hecam. Mojmu pikecu se še obrnit ne ljubi, kaj šele da bi že hotel priti na svetuser posted image

Vrtnica in ati Toni še enkrat čestitke. Sem pokukala v album - je pravi srček!!! user posted image

Meti, kaj pa je kej s tvojo previjalno? Si potem se zmenila, da ti jo pridejo znižat?

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?