bamby
|
maja80 iskrene čestitke za hčerko Tijo !!! mala pikica, hvala za porodno zgodbo. Zdaj si lahko oddahnemo, ker je vse že za nami. janey, orhideje ti bodo pognale vejice za cvet čim jih boš presadila. Rabiš pa posebno zemljo-lubje za orhideje. mesečnica, čestitke za Luno !!! buči, kje si bila pa ti pozimi decembra, ko smo bile me v Kavalu in papcale nore dobrote . Ti moram pohvalit orhidejo. Noro lepa je . IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja,s e tolažim, ker mi je včeri babica rekla, da otročki že v bauhiju delajo svoj ritem. No če bo tako, bo naše dete dopoldne in noči prespalo, popoldne bo malo rogovililo in pol bo spet spalo. Sanja svinja kukuruz Jaz se pa kar strinjam, kar ti je babica rekla. Naša Anaja je cele dopoldneve bila čisto mirna, zdaj pa tudi spi celo dopoldne, ponoči imamo pa akcijo na 2-3 ure . Maruša, čestitke za malega Lovrota !!! mary-lou, Anaja je imela obseg glavice 35.5 cm, Tim pa 34 cm. anandrej, čestitke tebi očka in čestitke tudi mamici za Sebastiana !!! Je pa mali zelo lušten na slikci . Verjetno si sedaj najbolj ponosen očka, kajne . Zdaj se pa le lepo caratajte! lara, iskrene čestitke za Najo !!! listek1, čestitke za Davida !!! Upam,da ti po CR ni bilo preveč boleče . Najbrž si dobila splošno anestezijo, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz sem pa ravno videla, da naj bi bil od torka naprej nek sneg No, v snežnem metežu si pa res ne želim it rodit Do torka imaš še danes, jutri, v nedeljo in ponedeljek cajt . Drugače pa hitro sanke nabavit. Škoda ker je Božiček že mimo, drgač bi lahko kar njega prosila zanje . No, punce, komaj sem se prebila skozi. Sem imela kar 14 strani za prebrat in sproti odgovarjat . Pri nas ni nič posebno novega. Anaja sedaj spi, ponoči pa hoče jset na 2-3 ure. Očka se je že kar lepo pozdravila, vendar ji še vedno manjka. Moji šivi boleči niso, le teče ven iz njih. Jutri grem v ZD,da mi jih pogledajo in po možnosti poberejo, saj bo že 10 dni. Jih imam pa vseh 9, včeraj pa mi je patronažna 2 od njih že pobrala ven, ker sta ji bila bolj sumljiva. Popoldne pa bomo morda šli že na prvi sprehod za kakih 10 minut, če bo še kaj sončka. Moj je danes še v službi, Tim je šel pa k noni. Včeraj je prišla ene mlada gospa in mi je pomerila pritisk in mi je spet grozno visoko kazal . 180/125 mi ga je namerila. Zdaj si ga moram sama kontrolirat, drugače v ponedeljek pokličem osebno zdravnico .
|