|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
8.2.2008 11:28:07   
pina-1
listek čestitke za Davidauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
8.2.2008 11:35:20   
dolenjka
In potem.... vse tiho je bilo..... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
8.2.2008 11:39:24   
mary_lou
Ja NIZY sm prepricana da je 39 cm, joj kako bom jest tazga velikana rodila???????

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
8.2.2008 11:45:00   
dolenjka
Jaz sem pa ravno videla, da naj bi bil od torka naprej nek sneg user posted image  No, v snežnem metežu si pa res ne želim it rodit user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
8.2.2008 11:47:30   
MetiLu
Listek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za fantička user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
8.2.2008 12:14:15   
nizy
mary-lou moji 2user posted image sta imeli 34 cm in 34.5 cm obseg glavice. 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
8.2.2008 12:23:54   
pina-1
dolenjka dej nam odpustnice da gremo vse pred torkom rodit.user posted image user posted image user posted image

jaz sem končno zlikala vse kar sem imela, sedaj pa grem malo na levi bok kavč likat, da zbudimo naše dete..je bolj malo križcev na hladilniku... pol pa pojemo in šibnemo na sprehod - upam, čeprav moj nima kake velike volje.

mlavla a maš i kak recept za buhtelne... če ne ga moram it zopet na kulinariko iskat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
8.2.2008 12:28:57   
Janey
kuku

ctg še kar vleče kar ravno črtouser posted image user posted image user posted image jaz mislim, da imajo te mašine pokvarjene.
So mi naredili celo uz in je vse ok, mali ima ok. 3400, glavice mi ni meril, oz. mi ni povedal koliko je.
Jaz sem tako žalostna...tako zelo si želim tega sončka že v rokah. Grem malo počivat mogoče bom potem bolše volje. Me niti sonček zunaj ne potegne v zrak. Kar jokala bi cel dan...je reko stric G, da se najbrž vidimo čez 4 dni, ker se še nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image uf jojuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
8.2.2008 12:31:10   
nizy
joj , janey  sva že dve taki, ki komaj čakata finiš.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
8.2.2008 12:37:33   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka dej nam odpustnice da gremo vse pred torkom rodit.user posted image user posted image user posted image

jaz sem končno zlikala vse kar sem imela, sedaj pa grem malo na levi bok kavč likat, da zbudimo naše dete..je bolj malo križcev na hladilniku... pol pa pojemo in šibnemo na sprehod - upam, čeprav moj nima kake velike volje.

mlavla a maš i kak recept za buhtelne... če ne ga moram it zopet na kulinariko iskat

to sem mislila pa že jst tebe vprašat.user posted image .sej mam filing,da si pravi ekspert za buhteljne..jst jih namreč še sploh nisem pekla...a je zahtevno? me je mal zamikal...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
8.2.2008 12:38:29   
mary_lou
Janey jest tud mislm da so ctg-ji pokvarjeni 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
8.2.2008 12:39:58   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kuku

ctg še kar vleče kar ravno črtouser posted image user posted image user posted image jaz mislim, da imajo te mašine pokvarjene.
So mi naredili celo uz in je vse ok, mali ima ok. 3400, glavice mi ni meril, oz. mi ni povedal koliko je.
Jaz sem tako žalostna...tako zelo si želim tega sončka že v rokah. Grem malo počivat mogoče bom potem bolše volje. Me niti sonček zunaj ne potegne v zrak. Kar jokala bi cel dan...je reko stric G, da se najbrž vidimo čez 4 dni, ker se še nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image uf jojuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

joj , janey  sva že dve taki, ki komaj čakata finiš.

ma zdej se mi pa že res pošteno smilita...dej Dolenjko prosta nej začne kej čarat..user posted image .mogoče ji bo pa kej ratal...user posted image
jst sam upam, da ne bom kmalu na vajinem mestu

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
8.2.2008 12:41:49   
dolenjka
Pinči, sej bi ti dala odpustnico, pa imam s predhodnicami slabe izkušnje, le redkokatera je jo izkoristila. Zgleda da bolj pali če je ne dam, jih gre več rodit user posted image

Poglej bogo Janey, spet 0. Zdej se mi pa že smiliš baby user posted image  No, pa sej bo, očitno se se zakalkulirali pri roku in to je najhujš. Jaz že od začetka govorim da je edino, česar si zares ne želim, da bi šla čez rok. Upam, da se kmalu kaj zgodi pri tebi! Pejt mal po kakih štengah hodit, pa tastarga mal zajahaj user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
8.2.2008 12:53:55   
pina-1
mlavla jaz sem zadnjič ene nardila ki so bli tako simple, da ni za verjet. grem poiskat zopet recept pa ga napišem.

janey ti se mi pa kar smiliš revica. Nikako rda te rešijo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
8.2.2008 12:55:18   
mary_lou
Janey a ti je zmeru bpd to kar mas v materinski na strani 11?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
8.2.2008 13:03:49   
pina-1
mlavla našla recept:
500 g moke
30g kvasa
50g sladkor
1/4 l mleka ( mlačnega)
50g masla
2 jajca
sol

v skledo daš moka, nardiš jamico v katerizmrviš kvas. Dodaš 2 žlici sladkorja in 4 žlice mleka. Pustiš da kvas vstane. Pol mu dodaš vse ostale sestavine in zamesiš testo. Pustiš da vzaja.
Razvaljaš na prst debelo, izrežeš kvadratke in daš noter marmelado, zarolaš in spodviješ "konce" namažeš z maslom in daš v pečico za 30-40 min. na 220 stopinj. Jaz jih pečem manj, ker nardim majhne, da ga dvakrat vgizneš. pol jih posuješ s sladkojem v prahu

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
8.2.2008 13:10:20   
katka37
Janey, ne daj se, še malo, pa bo, držim pesti. user posted image

Pina, tudi jaz sem malo prej zagledala ful gosti izcedek, bolj mlečen- res gosta sluz (če grem v krute podrobnosti-se je kar ločila od hlačk, tako je gosta in trda v bistvu) in to ni niti približno podobno izcedku, ki sem ga imela do zdaj, tako da mislim, da je čep. 

Pri nas bo danes za kosilo segedin zelje, ampak jaz zdaj ne bom raje jedla tega, da ne bi slučajno kake babice zastrupila v p., plini škodijo. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
8.2.2008 13:19:39   
mary_lou
O ITATA nas je prišla pogledat! Še enkrat čestitke za user posted image

Kako si kaj? Sta se z user posted image ze navadla drug na drugega?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
8.2.2008 13:27:16   
brina2006
Srečni očka sporoča ,da je vaša sotrpinka brina2006  danes  08.02.2008 ob 9.43 rodila po 7ih urah trpljenja
zdravega sinka TOMAŽA ki je ob rojstvu tehtal 3700g in je bil velik 51cm.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5394
8.2.2008 13:27:39   
bamby
maja80 iskrene čestitke za hčerko Tijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!

mala pikica, hvala za porodno zgodbo. Zdaj si lahko oddahnemo, ker je vse že za nami.
janey, orhideje ti bodo pognale vejice za cvet čim jih boš presadila. Rabiš pa posebno zemljo-lubje za orhideje.

mesečnica, čestitke za Luno user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!

buči, kje si bila pa ti pozimi decembra, ko smo bile me v Kavalu in papcale nore dobrote user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image .
Ti moram pohvalit orhidejo. Noro lepa je user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
aja,s e tolažim, ker mi je včeri babica rekla, da otročki že v bauhiju delajo svoj ritem. No če bo tako, bo naše dete dopoldne in noči prespalo, popoldne bo malo rogovililo in pol bo spet spalo. Sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa kar strinjam, kar ti je babica rekla. Naša Anaja je cele dopoldneve bila čisto mirna, zdaj pa tudi spi celo dopoldne, ponoči imamo pa akcijo na 2-3 ure user posted image user posted image .

Maruša, čestitke za malega Lovrota user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!

mary-lou, Anaja je imela obseg glavice 35.5 cm, Tim pa 34 cm.

anandrej, čestitke tebi očka in čestitke tudi mamici za Sebastiana user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !!! Je pa mali zelo lušten na slikci user posted image . Verjetno si sedaj najbolj ponosen očka, kajne user posted image . Zdaj se pa le lepo caratajte!

lara, iskrene čestitke za Najo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!

listek1, čestitke za Davida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam,da ti po CR ni bilo preveč boleče user posted image . Najbrž si dobila splošno anestezijo, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz sem pa ravno videla, da naj bi bil od torka naprej nek sneg user posted image  No, v snežnem metežu si pa res ne želim it rodit user posted image  user posted image

Do torka imaš še danes, jutri, v nedeljo in ponedeljek cajt user posted image . Drugače pa hitro sanke nabavit. Škoda ker je Božiček že mimo, drgač bi lahko kar njega prosila zanje user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image .

No, punce, komaj sem se prebila skozi. Sem imela kar 14 strani za prebrat in sproti odgovarjat user posted image . Pri nas ni nič posebno novega. Anaja sedaj spi, ponoči pa hoče jset na 2-3 ure. Očka se je že kar lepo pozdravila, vendar ji še vedno manjka. Moji šivi boleči niso, le teče ven iz njih. Jutri grem v ZD,da mi jih pogledajo in po možnosti poberejo, saj bo že 10 dni. Jih imam pa vseh 9, včeraj pa mi je patronažna 2 od njih že pobrala ven, ker sta ji bila bolj sumljiva.
Popoldne pa bomo morda šli že na prvi sprehod za kakih 10 minut, če bo še kaj sončka. Moj user posted image  je danes še v službi, Tim je šel pa k noni.
Včeraj je prišla ene mlada gospa in mi je pomerila pritisk in mi je spet grozno visoko kazal user posted image user posted image user posted image . 180/125 mi ga je namerila. Zdaj si ga moram sama kontrolirat, drugače v ponedeljek pokličem osebno zdravnico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
8.2.2008 13:29:12   
bamby
brina2006, čestitke za Tomaža user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
8.2.2008 13:31:46   
MetiLu
Jest sem šla pa iz živga dolgčasa carski praženec pečt, tazga iz pečice. Upam, da bo uspel, ker mi že kar faj kruli po želodčku user posted image

Me pa tudi še izcedek matra, samo moj je čist rjav in gost, od tiste krvavitve včeraj. Upam, da ni nobene panike za malega, glede na to, da je MV odprt? Kakšen nasvet? Jaz mislim, da dokler je v tisti vrečkici (posteljici) notri, potem mu nima kej bit, a ne?

A mi pride kera družbo delat, mene noben ne pogreša user posted image  zdele bom popacala, pol ena kavica pade, pol grem pa na pohod okol Grosuplja user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
8.2.2008 13:32:50   
dolenjka
O bamby kako si pridna, da nas bereš in komentiraš user posted image  user posted image  user posted image
Z veseljem beremo tvoje dogodivščine! Upam, da se ti pritisk umiri!!

Brina2006 čestitke za Tomaža user posted image  user posted image  user posted image

No punce, zdaj je prišel pa moj čas! Končno odhajam! Na kosilo user posted image  user posted image  user posted image  ker so poličke zmontirane!

Se beremo in tipkamo zvečer! Pa pridne bodite!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
8.2.2008 13:33:53   
itata
danuser posted image
ja mal se še navajamo, ampak kar gre. sem prav na hitr počekirala in moram res pohvalit našega starega k je tak dober informator, da ste bili vse na tekočemuser posted image  hvala lepa vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
porodna zgodba gre pa tkole. v soboto zvečer sva šla z mojim še ven na pijačo v mesto k je mel moj brat RD pa tko dalje. skratka nič se ni dogajal. spala ful dobr. v nedeljo cel dan neki obiski. pol se vse umiri, se jaz uležem na kavč in mal počivam, pa je sam luža ratala okol meneuser posted image  popadkov pa nič. greva v porodnišnico. pa mi pravi v sprejemni joj gospa to zna pa še trajat sej ste komi 2 cm odprti. vaš naj gre kar domov, pa ga pol pokličte. jaz ok. se grem gor mal sprehajat pa na klistir. do cca 18h se ni praktično nič dogajal. pol me začne mal v križu, se grem tuširat pa počas uležt v porodno. me dajo na ctg pa prav babca ob 19h ni še treba nič klicat moža pa zdravnico je treba še počakat. mene pa zmer bolj grabilo, pa sem ga kar nazaj poklicala. pa še dobr, da sem ga, ker je rabil iz vodic, pa da se je dol pofočkal skor eno uro. uleti mal pred 20h, no pa pride še zdravnica pa ugotovi, da sem že 8 cm odprta. pol je šlo pa za res pa smo ob 21.12 že rodil. bolel je kar precej na konc, ampak je šlo hitr. v P men bolj tko tuga. sej je fajn k so tam babce na dohvat ruke, ampak težko za spat. tko da sem komi čakala, da grem domov in se zdej ful bolš počutim.
mal me boli še dol, ampak ni tko panike, ker imam sam 2 šiva. mislim, da masiranje presredka pomaga. me niso nič rezal. sam mal me je popraskal... nič tazga no. trebuh mi je že skor čist not šel. kile grejo pa tud dol sto na uro. sam še +3user posted image  tko da če si aktiven čez nosečnost (če si lahko), se splačauser posted image
edin z dojkami mam mal težave. bradavice me bolijo k user posted image . sicer so še nepoškodovane, ampak sem očitno bolj občutljivo na to temo. pa tale 4. dan in naval mleka... o madonca. lahk bi mlekarno odprla. prav mlek si moram dodatno ven striskat tolk ga mam... al pa kar "puščat začnem". tolk zaenkrat. kako vprašanje??user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
8.2.2008 13:35:06   
dolenjka
Aja user posted image , spet sem domačo nalogo pozabila:

cebela, Sandra in Arianna l.05 pošiljam vam odpustnico, zdja pa pot pod noge in veselo rodit vaše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?