ARIANNA L.05
|
najprej da vam za 3.del. Sem ga pricakovala, res. Sem hotela samo sporociti da smo zivi in zdravi, v sloveniji , v moji dragi izoli. Prejsnji cet. smo prispeli v logarsko na 4 dnevni polni penzion. Jedli smo domace stvari (ni bilo jote na jedilniku ), zelo sem bila vesela, ko sem zadnji vecer dobila sirove struklje, ki sem jih z veseljem pojedla. Moj moz je bil navdusen tako nad naravo, pokrajino, kot tudi nad hrano in kmetijo. Bilo je res odlicno, toda jaz nisem vec zdrzala, ker je bilo res prevec za jesti. enega obroka nisi dobroi prebavil, je bil ze naslednji na vrsti . Prevec. pol pa je se brcal po vsakem obroku, da sem nujno morala v vodoraven polozaj. Jutri imam UZ (ce bo aparat prost ), ker v izoli delajo UZ le ob petkih. Jaz srcno upam da ja, ker ko pomislim na moj drugi in zadnji UZ na irskem, mi pride slabo. Tako neosebno, tako hitro, tako cudno. Kar za zjokat, res. Pa vsakic ti ga naredi nekdo drug. V Kartonu sem imela napisano ime G, a ga nikoli nisem imela "casti" srecati, ker se tam pogovarjas z asistentko, ki ti naredi UZ, med. sestra ti na vsakem pregledu kri vzame, in na koncu govoris se (vsakic drug) z zdravnikom. Joj, niti da pravim. Tako sem srecna da sem v sloveniji, res. Nimam casa brati kar ste na novo napisale, a upam da ferbuarja dobim internet, pa bomm takrat malo bolj aktivna in redna. Pina, ce imas se mojo mobi st, oglasi se. Lahko bi pa sle na kavo. Ce se ne motim, imate jutri srecanje, kajne? No, zelim vam vsem obilo zabave, pa nacvekajte se toliko, da ne boste se 4, dela zacele pisat . Dolenjka, kako se pocutis v sloveniji in koliko casa bos ostala? En velik za vse.