|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola?
11.1.2005 13:51:11   
NENAJANI
kdaj je najbolje začeti z materinsko šolo. V katerem mesecu.

P.S. Včeraj smo izvedeli, da je naš :angel: fantek.

Jupi!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   materinska šola?
11.1.2005 15:01:11   
limaš
Če imaš možnost pojdi že pred sedmim mesecem ( govorim za LJ ), ker to itak nikogar ne zanima v katerem mesecu nosečnosti si, in ne čakaj do sedmega, kot je običajno. Zakaj ? ker takrat si že precej okrogla in so v tisti predavalnici zelo neudobni stoli in mize in z velikim trebuškom je to seveda še toliko bolj zoprno. Jaz sem hodila ko sem bila v petem mesecu in so se mi mamice, ki so bile v sedmem ali pa še več prav smilile. Moj nasvet, odločitev tvoja;).

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   materinska šola?
11.1.2005 18:42:56   
Žaža
V MAriboru ti materinske šole pred 7 mesecem sploh ne omenijo, tako da ne vem, kako je s tem pred 7 mesecem. Jaz se bližam že 8 mesecu in bom začela z materinsko šolo šele v februarju, torej mesec in pol pred porodom.

Čestitam za fantka:nosecka:

T.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?