|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko nosečniških oblačil imate?
11.1.2005 13:13:47   
barbara17
Sedaj ko so razprodaje razmišljam, da bi šla malo pogledat za kakšna nosečniška oblačila. Ampak takole ko razmišljam mi je kar groza, koliko stane, če želiš kupit le 2 kombinaciji, ki bi bile primerne za v službo. Pa ne moreš non stop v istih cunjah hodit okoli, še posebej če imaš delo s strankami.
V prejšnji nosečnosti nisem imela tega problema, ker sem bila doma in je bilo skoraj vseeno kaj sem navlekla nase, samo za na kakšen pregled ali posebno priložnost sem imela nekaj lepšega, tako ali tako pa sem imela skoraj vsa oblačila izposojena. Pa v prvi nosečnosti sem rodila v začetku marca, ko je bila še kar zima, sedaj bom pa junija in tudi kar imam ne pride ravno v poštev za tiste zadnje mesece.
A imate kakšen nasvet kako se čimbolj "skoz" pride.
Sem malo gledala tudi po oglasih, ampak jaz oblačil, ne da jih probam, sploh kupit ne morem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.1.2005 13:27:20   
Vrtnica1
Jaz sem tud mal gledala po oblačilih, ker so mi vsa stara že pretesna, pa je v trgovinah bolj švoh poonudba oz. vse hlače so za veeeelik trebuh, jaz sem šele pa na začetku 4m. Tako sem si kupila raje kar navadno konfekcijo, ampak večje številke. Ko bom imela pa večji trebuh, bom kupila pa samo ene hlače in eno krilo, itak bo poletje, pa različne srajčke in to je to. Doma in v prostem času sem pa ves čas v trenirki:zmeden:. Nekako bomo že preživeli, ker so te nosečniške stvari res drage :hudicek:
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu barbara17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2005 14:21:26   
mei
jaz sem v 19 tednu in še vedno oblečem moja oblačila.
Drugače pa so mi tete in prijateljice kar nekaj oblačil že dale - predvsem večje majice in svakinja mi bo ene moje žametke popravila - osprednji trebušni del bo izrezala in všila raztegljivo tkanino. Pravi da je to čisto enostavno,če znaš malo šivat.
Grem pa naslednji teden na Dunaj malo nakupovat. Imam eno svakinjo poročeno gor in je rekla da se splača v Avstriji kupit za obleč. Imajo veliko izbiro.
Odločila pa sem se, da si kupim samo 2 x hlače, saj potrebujem obleke samo za v službo - za doma bom pa trenirke malo raztegnila.

Potem pa če bom še kaj rabila - bom itak imela konfekcijsko številko in bom kar po telefonu na Dunaj naročila. :bravo::bravo::bravo:
(se hecam)
Saj je tudi Italija blizu in sedaj odkar je v stari Gorici ponovno odprt Bernardi - imajo tudi oni nekaj izbire.

lep pozdrav
mei

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2005 14:24:29   
Lenny
Katka 289, dobrodošla v klubu :)-
Meni so jih pri LaVie zašili po meri. V trgovini sem izbrala model in številko, potem pa so dolžini hlačnic dodali 10 cm. Samo čakati sem morala dobra dva tedna. Ampak so me rešili, da nisem izgledala, kot .....
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2005 14:33:03   
nita
Jaz sem zdržala v dvojih "finih" hlačih in še enih bombažnih. Za doma obvezno trenerka! Kupila sem si edino še tri mikice (nosečniške), ene dve so mi ble pa še stare prav. Vse skupaj sem kombinirala še z jopcami, ki jih imam že od praj dost (sem pač bolj mahnjena na njih), tako da sem kr zvozla.

Katka289 tebi pa pradlagam, da si daš hlače kr šivat, ker vem, kakšen problem imaš verjetno zaradi dolžine. Meni že pri mojih 170cm ni ravno vse v dolžino prav (sem sicer malo čudno grajena - z malo predolgimi nogami in rokami glede na višino). Pa še narjene boš imela po svojih idejah in željah.

L.P. Anita

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2005 14:46:51   
Anonimen
Jaz sem imela ene kavbojke iz C&A in eno trenirko. Za gor pa en brezrokavnik, Champion, športni. Potem pa majice za spodaj, samo navadne.

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2005 15:25:24   
Lenny
Za Maribor vem, da so se preselili iz Europarka na Pobrežje, imeli pa so tudi svojo spletno stran. Ja, pa podaljšane hlače so enako računali, kot tiste v redni prodaji :)
Če ne boš našla spletne strani, ti jo poiščem jutri, ko bom spet za računalnikom.
Pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2005 15:30:14   
nita
Katka!

Pomoje ti ne bo nič več pršlo, če si boš hlače kupla (če jih boš sploh dobila) al pa če si jih boš dala delat. Ni ti treba ravno najdražje šivilje najdet, pa bo (mogoče kaka taka domača, ki nima obrt??). Drugače pa dobiš blago kr pocen (jaz ponavadi kupim v Firencah). Mogoče bi pa res sedaj dobila kakšne cenej hlače, ker so razprodaje. Drugače sem jaz gledala v La Vie-ju in so ble hlače okol 15000sit in naprej, za kar lahko dobiš najmanj dvoje, če si jih daš šivat. Res pa je, da je izbira nosečniških oblačil res slaba. Splačalo bi se ti pogledat tud v H&M, tam sem tut vidla spodobne hlače za spodobno ceno. Od kod pa si?? La Vie je po Sloveniji kr nekaj.

L.P. Anita

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2005 18:39:23   
Žaža
Jaz sem si v približno 4 mesecu kupila ene hlače v LaVie, sicer sem res dala za njih 12.000 (takrat je še bil v Europarku v MB), imam pa 4 nosečniške majčke pa en pulover. Res je, da sem na bolniški že celo nosečnost, tako da se ne rabim vsak dan rihtat za v službo. Drugače pa vem kako je stemi dolžinami. Tudi jaz sem visoka 176 cm in to je pravi problem. V H&M v Mariboru nisem zase nič našla, vse hlače so mi bile prekratke, majčke sem pa vse tam kupila. Če si jih daš šivat te res ceneje pride, na hlače cca. 6.000 SIT z blagom vred.
Sedaj mi te moje ene in edine hlače, ki jih imam, na vsaki strani kjer je zadrga že narazen lezejo, ker imam v 8 mesecu že gromozanski trebuh, pa še ritka in bedrce so se kar konkretno razširle :sloncek:in se na šivih že pozna, a pravim, da bodo do marca že morale zdržat, ker novih 12 jurčkov pa za hlače ne dam.

TAko je to, ja, 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2005 9:21:18   
piščanc
Za službo je res najbolje če si daš k šivilji zašiti kakšna dva kompleta, te pride ceneje, kot če greš v trgovino. Pa še blago lahko izbereš, ne pa da imajo potem vse nosečnice enake hlače. Glej pa da bo vse elastično, ker se trebuh potem hitro razširi in tudi vse ostalo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2005 9:27:15   
spacey
Jaz imam ene kavbojke, ene žametne hlače in ene farmerke (kavbojke z naramnicami) in eno majčko ter ene navadne hlače od trenirke, ki so pa narejene kot za nosečke. :) Vse ostale majče zaenkrat še grejo, dokler mi buši ne zraste toliko, da mi bo ven gledal...hehe :)-

Lp;
P 9nebesa 30t

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2005 9:29:12   
KIRA
barbara, ne kupuj vnaprej dokler ne boš dejansko rabila. jaz sem v nosečnosti še shujšala, pa ni blo treba nič novega kupit.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2005 10:07:09   
Lenny
Katka, prijetno nakupovanje! Če se boš odločila in dala hlače narediti pri šivilji, pazi, da ne boš ponovila moje napake. Meni so naredili v petem mesecu takšne hlače, da jih sploh nisem mogla nositi in izkazalo se je, da razen ŠIROKIH hlač na gumico niso bili v tistem šiviljstvu sposobni narediti nič za nosečnice. Prej naj te prepričajo, da imajo pametne kroje in ne tistih izpred 30. let.
Pozdravček :)

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2005 14:48:50   
januška
barbara 17
predlagam ti da povprašaš na malem oglasu po rabljenih res dobiš mnogo pa še vsaka ti pove koliko je velika pa gre jaz sem bila za 20.000sit oblečena še pa še oblačila so praktično neizrabljena ker se tako hitro menjajo letni časi in je za nove škoda denarja oblačil pa na tone. jaz imam 6 hlač pa 5 majic kopalke puloverček oblekico in vse to sem na ta način kupla. res se ti splača poizkusiti.
edino kar mi ni uspelo dobiti je bilo krilo do kolen.
srečno :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2005 14:59:37   
maretek
Tudi jaz sem imela probleme pri nakupu nosečniških oblačil. Vse se mi zdi zelo staromodno, sploh ko sem iskala kavbojke, ki bi bile iz kvalitetznega materiala in modernega kroja. Vse težave z oblekami sem rešila tako, da sem jih dala šivati po meri k šivilji. Naredila mi je tri kostime za službo in sicer tako, da jih lahko nosim celo nosečnost (sem v 35t)- vsake toliko mi je razširila hlače in bluzo. Cena za hlače in bluze pa je bila manjša, kot če bi jih kupila v trgovini (edino suknjiči so malo dražji, vendar teh sploh ne bi mogla kupiti). Doma pa nosim trenirke, ki sem jih že imela, samo šivilja mi je zamenjala elastiko in namestila gumbek tako da lahko sama reguliram širino v pasu.

Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2005 12:23:53   
petja75
Mogoče pa imaš mamo, ki zna kej zašiti, tako kot jaz. Izbrala sem 5 različnih tkanin za krila, od tega mi je mama sešila 3 zelo enostavna krila (2 imam pa še v rezervi, ker sem šele v 26 tednu in sigurno bomo še rastli). Kroj je skrajno preprost, do kolen ( po moje je v vsaki Burdi kej podobnega) pri pasu pa je pustila dovolj blaga za naknadne razširitve. Nosim jih že 2 meseca, vse je ok, samo vedno bolj gor mi lezejo (še malo pa bodo mini krila).
Dobra novica je pa to, da me je vse skupaj stalo manj kot 15.000 sit - s podlogami, gumbi itd. Kar se pa puloverjev tiče, pa nosim še stare puloverje in jopice, edino s srajcami je vedno večji problem. Zraven se pa izživljam z pisanimi žabami, ki mi bodo tudi kasneje prav prišle....

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?