čakam.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> čakam.... (12.1.2005 9:54:50)

Točno tako je tudi pri meni!! Tudi jaz že 2 dni razmišljam samo o tem!!!

"kaj pa če je zdaj kaj priteklo", "o, nekaj čutim - letim na WC",......same take!!!! Grozen občutek!

natja_ -> čakam.... (12.1.2005 9:55:21)

Tudi jaz sem danes oz. že od noči čakam, da se mi ulije, ker je danes zadnji dan, ko bi morala priti ta presneto točna :hudicek:. Lubica moja rdeča, prosim, da se odstraniš od mene za kakšnih 9 mesecev.

:pujs: pujsek zlati, prinesi mi že srečo v sedmem poiskusu

srečno punce, natja

lucika -> čakam.... (12.1.2005 10:01:35)

udb, ti si faca. idi po test, no. 59 dan, ves kaj je to. jaz bom pa pridno pesti stiskala, vsaj tisto minuto, ko se palcka barva, ok?
dobra si, da zdrzis, te pa po drugi strani zastopim.
po eni strani smo cist nore, pa sam na to mislimo. po drugi bi pa rade glavo v pesek zakopale, pa nic vedle, da ne bomo spet razocarane, pa da ne bo mesec spet taaaaak dolg?
ampak, ne vem za vas, glede na to, da se jaz nisem noseca, sem presneto veliiiko na teh forumih. kaj sele bo, ko bom zagledla crtice, te mi bo pa sigurno carunalnik razneslo!

lp

Udb -> čakam.... (12.1.2005 10:33:49)

lb, hvala!! :)

Veš, 59.dan ni nič takega!! Odkar ne jem KT imam namreč čisto ulenjen ciklus!! Na 50,60,70 dni!! Za znoret!
Ampak, imam v sebi malo gorenjske krvi in od maja sem že toliko porabila za te neumne teste, da se mi prav neumno zdi! Al se komaj zadržujem.....saj veste kako je to. Potem pa pomislim, kaj če bo neg. - in me vse mine!!:grrr: :(( :zmeden:

Potem misliš, da bi ga jutri naredila?

Andy13 -> čakam.... (12.1.2005 11:54:00)

Punce,

Mene je tudi strah, vsakič, ko grem na WC, pomislim, da bo prišla:hudicek:, prejšnji mesec je prišla 3 dni prej in me je prav potolklo. Te dni nisem kaj dosti razmišljala, zdaj pa mi ves čas to roji po glavi...a bo...a ne bo...a bo...NE ne sme priti! ;)

Lep pozdrav vsem čakajočim! :duda:

Skye -> čakam.... (12.1.2005 13:01:22)

vsem ki čakajo želim, da jih grda M:hudicek: ne bi obiskala še naslednjih 9 mesecev. :miska::miska::miska:

Jaz pa čakam na ovulacijo.....naj že pride, grda M se je danes končno poslovila;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]