|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakam....
11.1.2005 12:53:38   
lucika
spet je mesec okoli, in kaka dva dni še imam fora, da dobim :hudicek:. Upam, da ne bo prisla...
počutim se kot vsak drugi dan, niti tistega občutka, da bom dobila:hudicek: ni.

še katera te dni drži pesti? na seznamu nas je uuuu veliko, smo smo porazdeljene skozi ves mesec. katere držite pesti skupaj z mano?

:angel::angel::angel:za vas; upam, da bodo pomagali.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čakam....
11.1.2005 12:56:42   
biba77
Jaz tudi cakam... Danes je 28. dan, jutri pa NIKAKOR NE ZELIM VIDETI :hudicek:.
Drzim pesti tudi za tebe :miska:; za mene mi namrec pocasi usiha upanje, ko se mi taaak vse pretaka "tam spodaj"...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čakam....
11.1.2005 12:59:25   
dory
Punce...mocno mocno drzim pestke za vaju:pujs:

...tisto :hudicek: posljita kar k meni :)-...bo prisla bolj prav kot vama :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čakam....
11.1.2005 13:00:39   
pika74
Jst pa čakam na M, ker tkoj, ko jo dobim, imam pol prvi petek po zaključku M operacijo - laparoskopijo.

Vem, da že 5 let ne morem zanosit ravno zato, ker imam vrečaste jajcevode in edin laparoskopija mi še (mogoče) lahko pomaga.

Držim pa pesti za vse, ki ne čakate na M :miska::miska::miska:.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čakam....
11.1.2005 13:01:36   
tinkamiška
lb, jst je tud v četrtek ne čakam, tak, da držimo pesti, ne?

:miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čakam....
11.1.2005 13:05:06   
lucika
jaz jih drzim...pesti...in to tak močno, da komaj tipkam!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čakam....
11.1.2005 13:11:42   
Skye
jaz vam vsem držim pesti, da bi se vam uresničila želja in bi postale nove srečke :nosecka:

:miska::miska::miska:

Pozdravček
:rozica:
Skye

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čakam....
11.1.2005 13:20:37   
jožica-2
Tudi jaz držim pesti za vse iz seznama! lb jaz se tudi gibljem v teh dneh "prihajanja". Upam, da se nas :hudicek: ta mesec v čim večji meri izogne.

pa, pa :rozica:

Joži

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čakam....
11.1.2005 13:34:55   
bambi
Tudi jaz je ne čakam te dni, danes je 30. dan, ampak imam ciklus tam med 28-33 dni, tako da imam še do konec tedna čas...... Zelo bi bila vesela, če je ne bi dobila 9 mesecev :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bambi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čakam....
11.1.2005 13:38:37   
Kinokija
Opaaaaa, potem bo pa konec tedna pestro. Jaz tudi petek, 14.1., ampak se M že najavlja v krčih, tečnobi in glavobolu, prsi imam itak vedno ob M povečane, tako da sem malo nataknjena, ker bom na seznamu očitno še nekaj časa nad črto.:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čakam....
11.1.2005 13:41:37   
Sisy
:hudicek:Jst sem pa že pripravljena na to da bo 18.prišla ....:( Tečnoba,glavobol,napihnjenost,slabost in požrešnost so seveda že tu....:grrr:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čakam....
11.1.2005 14:01:18   
emaa
Moja :hudicek: pa prehiteva. D day je bil včeraj, prihod je najavla soboto zvečer s par kapljicami, v nedeljo pa je prišla. Včeraj pa sem komaj opazila, da je bila tu, dons je po moje le par kapljic (je blo tko že včeraj). Moja srčna želja je, da bi pa ja lahko mela normalne M, ne pa en do dva dni. Domnevam, da zopet ni blo O, po BT sodeč že ne, tko da ne vem, mi je pa še zmeraj boljš, če pride prej kot pa poznej.
LP pa držte se :rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čakam....
11.1.2005 14:12:51   
Lola72
Danes je 28. dan, fora je pa v tem, da nikoli ne vem kdaj naj jo ne čakam:zmeden:, ker imam neredne cikluse. Znaki nič posebnega, malo špikanja tam spodaj, prsi normalne, čeprav so pred prihajajočo :hudicek: vedno tako napete in boleče. No, bomo videli kaj bo.........če pa ne, pa v nove boje :sloncek:

papa Lola

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   čakam....
11.1.2005 14:14:01   
pi
Vsem, ki je ne pričakujete te dni močno držim pesti in upam, da boste čim prej sporočile da ste :nosecka:. Jaz je ne pričakujem 19.1.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   čakam....
11.1.2005 14:17:05   
Anitka
Punce stiskanju pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: se pridružujem tudi jaz. Upam in želim vam, da vse zagledate čarobne :modri::roza:

PI welcome back;)

Anitka:metulj:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   čakam....
11.1.2005 14:32:07   
cmokec
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Seznam bodočih nosečk se bo očitno sesul kot hišica iz kart.

:rozica: in :angel: za vsako izmed vas.

cmokec

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   čakam....
11.1.2005 14:33:10   
bebi
Pozdravček vsem :)

Mam ful gužvo v službi, tko da se bl mal oglašam. Ampak skoz mislim na vas ;):rozica:

Tudi jaz je ne čakam, mi že ful zamuja, ampak sej mi je že ful velikrat zamujala. Tko, da ne bom še delala testa, sem bla že prevečkrat razočarana. Upam, da smo tokrat kaj pridelali :sloncek:, saj smo bli med prazniki pridni :sloncek:. Čestitke vsem novim srečkam :nosecka:

lp bebi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   čakam....
11.1.2005 14:47:56   
Andy13
Tudi jaz sem med čakajočimi. ;)
Upam, da bom 14. oz. 15. zelo srečna in srčno si želim, da bi z nepričakovanimi obiski tet zaključila za nekaj časa.

Vsem čakajočim želim, da bi zagledale črtice! :rozica:

Lepo se imejte,

Andy

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   čakam....
11.1.2005 14:48:09   
natja_
K meni tud ne sme priti do jutri, čeprav je vedno tako presneto točna.... ššccc

natja :pujs:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   čakam....
11.1.2005 20:26:10   
miska2004
Željam (tistim da :hudicek: ne pride v dneh, ko jo pričakujemo ter tistim da zagledamo :modri::roza:) se z vsem srcem pridružujem tudi jaz :angel:
Upam da je ne zagledam naslednjih 9 mesecev :pujs: sam se bojim da se motm:(

lep večer vam želim, in da bi se čimprej vse prestavle pod črto, da nad črto nardimo plac za ta frišne

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   čakam....
11.1.2005 23:25:02   
Sandra*
oj! tut jest je ne smem dobit u četrtek!
Pa sm glih pisala zjutrj kako me špika kot da bi imela ovulacijo! To se mi še ni nikol dogajam. Sicer pa vse je enkrat prvič mogoče bo pa :hudicek:, čeprov raj vidm da je ni, vsen prišla!

:angel::angel::angel: POMAGAJTE NAM!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   čakam....
12.1.2005 6:59:28   
Udb
Dobro jutro!

Tudi jaz se pridružujem čakanju! Sicer je že 59.dan, ampak še vedno nisem sigurna kdaj naj delam test! Če ni to grozno! :zmeden: Ampak, če je v soboto ne bo (:hudicek: ), potem ga bom sigurno nardila!

Držim pesti za vse!:miska:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   čakam....
12.1.2005 8:33:18   
simonas
še moje :miska::miska::miska:

Simona

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   čakam....
12.1.2005 8:55:46   
žlička
Sisy midve je ne čakava 18, drzim pesti za obe!!!!!

pa sevede za vse ne čakajoče sotrpinke:miska::miska::miska:

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   čakam....
12.1.2005 9:44:26   
lucika
že danes sem vstala s pravim strahom, če že kje kaj teče. po normalnih izračunih bi lahko bilo še jutri. ampak, vemo, kaj nam dela psiha, ne? lahko da se en teden ne bo, pa to nic ne pomeni. al pa ja... zdaj mam obcutek, da mi bo zdaj zdaj priteklo, pa letam na vc, pa ni nic. da bi le tako ostalo.
draga:hudicek:, ti si prva misel, ko vstanem in zadnja, ko grem spat:) če mam jaz tebe tako rada, me imej še ti, pa ne HODI VEČ K MENI!

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.