|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božični večer
24.12.2007 17:49:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

On bi moral to vedet..

Ok. Pa bl direkt: ocitno on tega NE VE!!

Pol bo pa pac pocas zajebu se to partnerstvo.. Simpl ko pasulj.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
24.12.2007 17:57:28   
Peteršilj
 jaz pa mislim, da so bivši z razlogom bivši. Če pa bi on rad preživel božični večer s hčerkama, pa naj pridete k vama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.12.2007 18:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

On bi moral to vedet..

Zato pa je tako....da smo jezni...ker predpostvljamo, da bi drugi morali to vedeti....sem mislila, da smo samo ženske take jasnovidke user posted image ....pa ste zgleda tudi moški...user posted image

Tuki ni potrebno nobenih jasnovidnosti.. Ce cutis partnerja.. potem ves.

In meni ne bi bilo vsec.. da bi me pustila samega in odsla k bivsemu in svojim otrokom.. in po tej logiki tudi jaz lahko vem, da tud njej ne bi bilo vsec, ce bi jst to naredil.. in cisto mozno je, da mi ne bi nicesar rekla.. ker ne bi hotela dajati obcutka, da me odvraca od mojih otrok.

Kako je v tem konkretnem primeru pa ne vem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
24.12.2007 18:18:17   
Anonimen
Jaz sem tudi sama na božični večer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
24.12.2007 18:32:01   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Skratka, hčerki naj bosta tam, kjer želita biti, pa bo stvar rešena. Žal pač v življenju ne moremo imeti vsega in tudi hčerki se bosta morali sprijazniti da je tako, kot je.

moje mnjenje je točno tako!!!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.12.2007 19:16:53   
baguSka
Pol bo pa pac pocas zajebu se to partnerstvo.. Simpl ko pasulj..

Logicno. Ceprav u bistvu ga bosta oba: on ker tega ne ve in ona ker mu tega ne pove. :))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.12.2007 19:18:15   
baguSka
Jaz sem tudi sama na božični večer.

Jst tud. Kaj pa zdej?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.12.2007 19:22:18   
Kepica83
Nemorem si predstavljat da bi se meni to zgodilo. Jaz bi popizdla. Mislim da je čas da tvoj partner vzame v roke svoji razvajeni hčerki ki na vse pretege poskušata manipulirati z njim. Prepričana sem da anonimna ni ljubosumna ampak se počuti ogroženo zaradi hčerk ker imata očitno veliko moč nad očetom. In po hčerkini izjavi sledeč imam občutek da jima anonimna ni ravno pri srcu. Upam da se partner ni strinjal z hčerkinim predlogom, ker če se je pol pa bi ga res nekam poslala. Moj ima tudi otroka iz prejšnje zveze skupaj pa še ga nimama. Ampak bo božič preživel z mano in mojimi starši. V primeru da bi se ta tvoja zgodba odvijala pri meni in če bi partner šel k bivši bi lahko kar tam ostal. Ker pol še ga bodo prosle naj gre z njimi smučat, pa v terme pol pa na morje in je spet leto okrog. Ne hvala! On se mora zavedat da ima novo življenje in da ne smejo otroci imeti prednost pred tabo. Ker če jo bodo imele pol ne računaj ti na kakšno družino z tvojim ker to ne bo klapalo niti pod točko razno. Še nekaj kje pa piše da bi se jaz mogla vklanjati partnerjevemu otroku? On meni ni nič! Če bo se želel z mano dobro razumet se bo če pa ne pa ne. Partnerju na ljubo pa se jaz nem otroku vklanjala. Ziher da ne. Vsekakor sem prepričana da anonimna nima nič proti če bi hčerki prišle k njemu ampak v hiši bodo veljala pravila od anonimne ne od dveh razvajenk.

Javi kaj je partenr rekel na predlog hčerke!
Pa lep pozdrav

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.12.2007 19:27:38   
baguSka
Jah miniko pa ne mores punck zdej krivit user posted image  Sej nista onidve krivi, ce jima starsa v vsem ugodita.. Se pa strinjam, da je on tisti, ki bi mogel nardit temu konec, ce si zeli obdrzat svojo novo partnerko, ki jo tak odnos pac moti. Kako lahko sploh sebe primerjas z njegovimi otroci oz se z njimi dajes? Si pa ja mal bl pametna in zrela...?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.12.2007 19:40:05   
Kepica83
Kako misliš da se primerjam z njimi v čem?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.12.2007 19:43:31   
baguSka
Še nekaj kje pa piše da bi se jaz mogla vklanjati partnerjevemu otroku? On meni ni nič! Če bo se želel z mano dobro razumet se bo če pa ne pa ne. Partnerju na ljubo pa se jaz nem otroku vklanjala. Ziher da ne.

No.. mogoce sem mal prehitro sklepala na podlagi tega napisanega.. Zdej ko sem se enkrat prebrala, sem mogoce res mal narobe razumela!?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 61
24.12.2007 19:44:25   
Anonimen

Jah miniko pa ne mores punck zdej krivit user posted image  Sej nista onidve krivi, ce jima starsa v vsem ugodita..

Seveda ne mors punck krivit.. to nikakor..

Svi skupaj se morajo zmenit kje in kako bojo.. in upostevat zeljo otrok.. Nikakor pa ne tako.. da gre on k ex partnerki..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
24.12.2007 19:44:59   
Kepica83
Saj ne krivim punčk ampak očeta ker ne naredi reda. In če ti dve "punčki" dobro obvladata manipuliranje očeta pol nista več tako mali da nebi mogle razumet situacije in načina življenja ki se odvija že cca. 3 leta.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.12.2007 19:46:03   
Kepica83
Svi skupaj se morajo zmenit kje in kako bojo.. in upostevat zeljo otrok.. Nikakor pa ne tako.. da gre on k ex partnerki..

Se strinjam!
Ni panike baguska.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.12.2007 19:48:05   
Anonimen

Pol bo pa pac pocas zajebu se to partnerstvo.. Simpl ko pasulj..

Logicno. Ceprav u bistvu ga bosta oba: on ker tega ne ve in ona ker mu tega ne pove. :))))

Nekaterih stvari ni treba povedat.. ker so jasne.. :))) In sigurno mu ona pove.. pac ne direkt.. ampak on bi moral to cutit..

V ok partnerstvu tocno ves kako se ob tvojih dejanjih pocuti partner..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
24.12.2007 19:48:11   
baguSka

Ja. Ampak ne vem ce je anonimna njemu to povedala!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
24.12.2007 19:49:04   
baguSka
Nekaterih stvari ni treba povedat.. ker so jasne.. :))) In sigurno mu ona pove.. pac ne direkt.. ampak on bi moral to cutit..

bom brez besed.. moj odgovor itak poznas.. user posted image  a nee? :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
24.12.2007 19:49:14   
Anonimen

Ja. Ampak ne vem ce je anonimna njemu to povedala!?user posted image

Mene ne briga ta anonimna.. user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
24.12.2007 19:50:08   
Anonimen

Nekaterih stvari ni treba povedat.. ker so jasne.. :))) In sigurno mu ona pove.. pac ne direkt.. ampak on bi moral to cutit..

bom brez besed.. moj odgovor itak poznas.. user posted image  a nee? :))

Nisem cist ziher.. da ga poznam..

Se globoko strinjas a ne??? user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
24.12.2007 19:50:43   
baguSka
Mene ne briga ta anonimna..

Ajaa.. user posted image  nism vedla..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
24.12.2007 19:50:55   
Kepica83
Ja Tjazy tebe briga samo baguska a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
24.12.2007 19:51:28   
baguSka
Nisem cist ziher.. da ga poznam..

Se globoko strinjas a ne???

Kako ne????user posted image

Ja.. strinjam da to ni prava ljubezen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.12.2007 19:51:57   
baguSka
Ja Tjazy tebe briga samo baguska a ne?

Noo? user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 73
24.12.2007 19:58:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

On bi moral to vedet..

Zato pa je tako....da smo jezni...ker predpostvljamo, da bi drugi morali to vedeti....sem mislila, da smo samo ženske take jasnovidke user posted image ....pa ste zgleda tudi moški...user posted image

Tuki ni potrebno nobenih jasnovidnosti.. Ce cutis partnerja.. potem ves

Če ...ampak veliko se jih ne...tudi anonimna ga ne čuti....ker čuti samo jezo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
24.12.2007 19:59:16   
Anonimen

In meni ne bi bilo vsec.. da bi me pustila samega in odsla k bivsemu in svojim otrokom..

Jaz bi pa sprejela....in uživala sama :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?