Čistilo za ploščice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 10:30:10)

Katera čistila za ploščice uporabljate? Ali je kakšno takšno, da smo našpricaš, pustiš, da nekaj časa deluj, potem pa samo spereš. Da ni treba v mokro banjo plezat in drgnit. Pa po možnosti da ne smrdi toliko, da moraš ven po sapo hodit.

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 10:35:58)

Hoj!!
BREF,MASTRO LINDO...oboje pošpricaš pustiš par minut poplakneš.Ima pa še AIAX prav čistilo za tuš kabine ki tudi pošpricaš poplakneš in zginejo bele lise od vodnega kamna pa še nekaj časa se potem ne prijemajo vodne kapljice.Vsa čistila prijetno dišijo.

Neva6:rozica:

mala Zala -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 10:52:24)

Hoj!

Jaz uporabljam Ajax za tuš kabine, resda (še kar) prijetno diši in tudi učinkovit je.

Se pa ravno spravljam te dni Zalo v tuš kabino s fliperjem tuširat, pa me zanima, kolk so ta čistila kaj škodljiva glede na to, da so po moje kar agresivna, če tako z lahkoto odpravljajo umazanijo.

Upam, da boš fajn zbrala. Veselo čiščenje! Pa, pa:kuza:!

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 10:56:00)

Ja, Ajax sem zdaj tudi jaz kupila, pa ga še nisem uporabila. Meni ta agresivna čistila tudi grozno smrdijo, kar duši me v pljučih. Pri nas kopalnica niti nima okna, da bi lahko potem prezračila, zato moram banjo in ploščice pomivat dosti prej, preden se gre Tibor kopat. Pazi, da boš temeljito prezračila in splaknila, pa bo v redu. Jaz sicer samo banjo čistim s Cifom, tistim "mlečnim", ki sploh ne smrdi.

darjatimci -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 11:02:01)

Živijo!
Ta čistila so res od vraga,tudi mene hoče zadušit pa imamo okno v kopalnici,drugače pa sem jaz kar zadovoljna z Trim-razmaščevalcem je vsestranski.Ko ga uporabljam,pa diham le na škrge.

NinaŠ -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 11:22:56)

Pojma nimam o čistilih, sam to svetujem, da NE kupit Cilit Bang, ker je čist zanič.
LP

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 11:27:40)

Trim čistila so morda res učinkovita.vojn pa je za vola ubit:(moraš pa res z gas masko pucat:(
Ostala pa imajo bolj prijeten vonj in ne grejo v pljuča.
Ko popucaš tuš kabino in banjo tako in tako splakneš čistilo stran prezračiš pa je pripravljeno za kpanje me damo še pleničko na dno tuš kabine.

Neva6:rozica:

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 12:16:43)

NinaŠ, jaz uporabljam CilitBang in sem z njim ful zadovoljna, ker gre res ves vodni kamen dol.

Drugače pa sem uporabljala tudi Bref, ki smrdi ko kuga, pa razmaščevalec Dom za kuhinje. Ta ima v sebi alkohol in moram rečt, da odkar imam tega, v kuhinji ne uporabljam drugega. Počisti ploščice in štedilnik, pa še odstranjevat ga ni potrebno.

Annny -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 12:40:00)

Tako, ki se samo pošprica in spere (ali pa sploh ne spere) je L.O.C. čistilo od Amwaya- mi ga imamo in je res fajn. Učinkovito in tudi vonj je OK.Lp

darjatimci -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 12:44:40)

Anny,a si ti njihova ali kupuješ prek posrednika,mi smo pred leti delali in pustili,ampak nekatere izdelke bi pa še imela,če imaš možnost mi piši na privat,hvala,Darja!

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 16:30:46)

Sine naj kakšno hudo trmanje izvede v kopalnici, boš vidla, kako se bo vse bleščalo:-))

Seven* -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 19:54:37)

Cistila od DM-a znamke Denk Mit. So poceni, dobra, na osnovi kisa in zato zelo ekoloska.

Anonimen -> Čistilo za ploščice (11.1.2005 20:05:09)

Albina, saj Tibor, ko se kopa, vedno vse ploščice pomije, pa tisto krpo potem lepo v banji splakuje. Zato morajo biti pa vsaj približno čiste.

Stran: [1]